Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi Chp'de Başkan Ramazan Harmandalı Oldu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi Chp'de Başkan Ramazan Harmandalı Oldu  (Okunma Sayısı 874 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 08, 2006, 03:06:11 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini açıklayan CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz'ün yerine, yönetim kurulu üyesi eski ilçe başkanı Ramazan Harmandalı getirildi.

CHP Selendi İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz'ün ani istifası üzerine ilçe yönetim kurulu, yeni başkanı belirmemek amacıyla acil toplantı yaptı. Üyeler, 1999 yılından 2005 yılına kadar ilçe başkanlığı görevini yürüten ancak 13 Temmuz 2005 tarihinde biraz dinleneceğini belirterek yeniden aday olmayıp yönetim kurulu üyeliği yapan evli ve 2 çocuk babası Ramazan Harmandalı'yı bir yıl aradan sonra oy çokluğuyla tekrar başkanlık görevine getirdi.

Ramazan Harmandalı, seçilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında, hedefinin Selendi CHP'de birlik ve beraberliği sağlayarak partinin oy potansiyelini daha yükseklere taşımak olduğunu, ilk yapılacak seçimde CHP'yi Selendi'de birinci parti konumuna getirmek olduğunu söyledi. Harmandalı, kendisini tekrar bu göreve getiren başta il yönetimi ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bu arada, eski başkan Gürbüz ile birlikte istifa eden yönetim kurulu üyeleri Nevzat Altun, Birgül Dilik ve Tahsin Köse'nin yerlerine yedek üyelerden Ümit Uzun, Beytullah Yıldız ve İsa Çakmak getirildi.

28.06.2006

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi Chp'de Başkan Ramazan Harmandalı Oldu
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 04:35:04 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2006, 09:40:51 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

hayırlı uğurlu olsun. Ramazan hocama başarılar ama nevzat bey  chp için büyük kayıp olur.

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2006, 10:08:17 ÖÖ »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Hayırlı olsun Hocam....

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2006, 08:34:17 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Ramazan Harmandalı hocamızı kutluyoruz..
kişiliği ile ilçemiz tarafından herkesçe sevilen Ramazan Harmandalı ya görevinde başarılar diliyoruz..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2006, 08:43:09 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: since
Ramazan Harmandalı hocamızı kutluyoruz..
kişiliği ile ilçemiz tarafından herkesçe sevilen Ramazan Harmandalı ya görevinde başarılar diliyoruz..

aha orası tartışılır... en sevmediğim tarafları ne biliyormusun... selam veriyorsun almıyorlar.

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2006, 10:04:17 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

hayırlı olsun

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2006, 01:31:11 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: REİS
aha orası tartışılır... en sevmediğim tarafları ne biliyormusun... selam veriyorsun almıyorlar.
belkide onların farklı bir selamlaşma şekli vardır..
yani selam aleyküm değilde
slm dersen alıyordur...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2006, 02:02:53 ÖS »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

bende öyle selam veremem aksilik

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 02:12:39 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: REİS
bende öyle selam veremem aksilik
doğru olanıda selamı tam olarak vermektir zaten..
selam aleyküm....

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2006, 04:13:29 ÖS »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Doğrusunu söylemek gerekirse Ramazan HARMANDALI'nı Selendide'ki öğretmenlik yıllarımdan tanıyorum.
İki çocuğununda Selendi Lisesinde bir yıl dersine girmiştim. Gerçekten çok zeki cocuklardı.
12 Eylül'den önceki okumuş solcuları genelde materyalist bir anlayışla yetiştırildikleri için ( istisnaları olbilir) kendilerinde bir din karşıtlığı oluşmuştır.

Selendideki öğretmenlerin bir kısmında bu anlayış hakimdi.

Bu aslında mevcut sol düşünceye mensup okumuş siyasilerinde ana düşünce yapısını oluşturmaktadır.

Onlar türk insanın dindarlaşmasını, islama daha çok yanaşmasını, kendi öz değerlerini yeniden sahiplenmeye başlamsını bir türlü içlerine sindirememişlerdir.
Atatürk'ten sonra özellikle Köy Enstitüleri ile uygulamaya başlanılan materyalist kültürle bayağı mesafe katedilmiştir.

Türk milletinin mayası sağlam olduğu için bu şoku çabuk atlatmış ve tekrar özbenliğine dönmeye başlamaıştır.
İşte bu hazmadameyen sol düşünceye sahip olan insanlar Cumhuriyet'in kazanımları elden gidiyor safsatasını söyleyıp yaygara çıkarıyorlar.

Bu insanların islama ve islamı çağrıştıran hertürlü sözü ritüeli hazım problemleri vardır.
Onların kafalarındaki islam kafanın içindeki bir inanç ve düşünceden öteye gitmemeli. Herşey düşüncede başlayıp düşüncede bitmeli.

Bakın İngiltere' de sol parti iktidarda. Tony BLAİR hem halkıyla barışık hem diniyle.
Arka arkayada iktidara geliyor ülkeyi yönetiyor.
Dünyanın heryerinde Sosyal Demokratlar iktidar olurken bizim Sosyal Demokratlar yerlerde sürünüyor.
Bu kafayla giderse sittin sene olamazlar. Tabiki payanda bulamazlarsa.

« Yanıtla #10 : Temmuz 12, 2006, 07:43:11 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Bakın İngiltere' de sol parti iktidarda. Tony BLAİR hem halkıyla barışık hem diniyle.
Dünyanın heryerinde Sosyal Demokratlar iktidar olurken bizim Sosyal Demokratlar yerlerde sürünüyor.

sosyal demokratlığın dışında tutarlarda dinimizi tabiki olamazlar..
dikkat ederseniz hıristiyanlarda ve yahudilerde her zaman dini liderler çok etkili olmuştur..
papa,haham,patrik vb..kişiler her zaman siyasetten üstün olmuşlar..
bizdeyse tam tersi bir durum olduğu için birlik ve beraberlik temelleri atılamıyor...

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #11 : Temmuz 12, 2006, 04:24:53 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: ALPASLAN Yakup
Doğrusunu söylemek gerekirse Ramazan HARMANDALI'nı Selendide'ki öğretmenlik yıllarımdan tanıyorum.
İki çocuğununda Selendi Lisesinde bir yıl dersine girmiştim. Gerçekten çok zeki cocuklardı.
12 Eylül'den önceki okumuş solcuları genelde materyalist bir anlayışla yetiştırildikleri için ( istisnaları olbilir) kendilerinde bir din karşıtlığı oluşmuştır.

Selendideki öğretmenlerin bir kısmında bu anlayış hakimdi.

Bu aslında mevcut sol düşünceye mensup okumuş siyasilerinde ana düşünce yapısını oluşturmaktadır.

Onlar türk insanın dindarlaşmasını, islama daha çok yanaşmasını, kendi öz değerlerini yeniden sahiplenmeye başlamsını bir türlü içlerine sindirememişlerdir.
Atatürk'ten sonra özellikle Köy Enstitüleri ile uygulamaya başlanılan materyalist kültürle bayağı mesafe katedilmiştir.

Türk milletinin mayası sağlam olduğu için bu şoku çabuk atlatmış ve tekrar özbenliğine dönmeye başlamaıştır.
İşte bu hazmadameyen sol düşünceye sahip olan insanlar Cumhuriyet'in kazanımları elden gidiyor safsatasını söyleyıp yaygara çıkarıyorlar.

Bu insanların islama ve islamı çağrıştıran hertürlü sözü ritüeli hazım problemleri vardır.
Onların kafalarındaki islam kafanın içindeki bir inanç ve düşünceden öteye gitmemeli. Herşey düşüncede başlayıp düşüncede bitmeli.

Bu kafayla giderse sittin sene olamazlar. Tabiki payanda bulamazlarsa.

Hocam biraz fazla  önyargılı olmamış mı?
Ramazan Harmandalı Hocam iyi bi insandır.Onun din karşıtı olduğuna inanmıyorum...
Selendi nin bi Halk partisi kültürü var bu doğru...
Babam mesela ölse Halk partiden başka yere oy atmaz.
En son ikna ettim ''Olum altı oku görünce dayanamadım dedi''
Ki ben babamın yanında ayağımı dahi uzatamam.Şu an bile gittiğimde akşam namazını kılmadan oturamam sofraya..
Vakti zamanında çok elimi ayamı yıkayıp yan odada oyalanıp çıktığım oldu:) Smiley
Ama o Atatürk'ü ve onun onurlu duruşunu seviyor.Yaşlı adam sonuçta..Şimdikilerden haberi yok ki...
Selendi de çok insan var böle....
Biraz da bu pencereden bakmak lazım bence.....

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2006, 08:51:16 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

gofurcugum haklısın diyeceğim, lakin yakup hocama da hak vermeden geçemeyeceğim.

evet hocam çok haklı ister kızılsın istersen soğusunlar ama burada gerçekten allah inancından yoksun öğretmenler var. ve bu insanlar bizim çocuklarımızı okutuyorlar. Sizde öğretmensiniz düşünebiliyormusunuz ....bir veli olarak ateist birisinin evladınızın kafasının içine bazı pis tohumlar serpebileceğini....adam kalkıyor ezanın sesinin çok çıktığındın dem vuruyor...vöe böyle insanlar CHP nin üst düzeylerinde yer alıyorlar.. komik değil mi...işin tuhafı ..."evet haklısın diyenlerde oluyor adamın yanında"   düşündürücü...
yakup hocam haklı biraz

[SIGPIC][/SIGPIC]
« Yanıtla #13 : Temmuz 13, 2006, 10:18:50 ÖÖ »
ALPASLAN Yakup
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: gofur
Hocam biraz fazla önyargılı olmamış mı?
Ramazan Harmandalı Hocam iyi bi insandır.Onun din karşıtı olduğuna inanmıyorum...
Selendi nin bi Halk partisi kültürü var bu doğru...
Babam mesela ölse Halk partiden başka yere oy atmaz.
En son ikna ettim ''Olum altı oku görünce dayanamadım dedi''
Ki ben babamın yanında ayağımı dahi uzatamam.Şu an bile gittiğimde akşam namazını kılmadan oturamam sofraya..
Vakti zamanında çok elimi ayamı yıkayıp yan odada oyalanıp çıktığım oldu:) Smiley
Ama o Atatürk'ü ve onun onurlu duruşunu seviyor.Yaşlı adam sonuçta..Şimdikilerden haberi yok ki...
Selendi de çok insan var böle....
Biraz da bu pencereden bakmak lazım bence.....

Gofur kardeş ben özellikle okumuş kesimden bahsettim. Yinede istisnaları olacağını söyledim genelleme yapmadım.
Biliyorum bende köy çolcuğuyum. Bizim köylerimizdeki Halk Partili amcalarımız dayılarımız var.Tıpkı sizin babanız gibi saf temiz alnı secdeden, kalkmayan, muhterem eli öpülesi insanlardır. Onara böyle bir ithamda bulunmaktan Allah'a sığınırım.
Biliyorsunki Osmanlının ilk dönemlerinde başlayan Pozitivist analayış Cumhuriyet eğitiminide bizzat etkiledi.
Benim çocukluğumda bizden 5 veya 10 yaş büyük olan okumuş mühendis olmuş doktor olmuş öğretmen olmuş abilerimiz vardı. Köyde ateizm propogandası yaparlardı. Bunların hepside ozamanki sol zihniyete sahip insanalardı. İşin enteresan olan tarafı bunları önemli bir kısmının babası eski adalet partisine oy veren insanlardı.
Selendide vardı böyle insanlar Şafak amca vardı (Allah ahmet etsin) kendisi adalet partiliydi. Çocukları solcuydu. Bunun gibi aklıma gelmeyen başkalarıda vardı.
Olaya ideolojik yaklaşma olayı önemli.
Köylü okumamamış vatandaş partı olayına takım anlayışıyla bakıyordu. İdeoloji olayı okumuş kesimde vardı.
Buna rağmen CHP li olup halkıyla barışı inanacıyla barışık çok değerli insanlar var.
Şuanada CHP Trabzon milletvekili Mehmet Akif HAMZAÇEBİ bizimde köyden komşumuz.
Gerçekten çok değerli bir insan.
Köye cami yaptırırken enbüyük emeği geçen insanlardan birisi.
Ramazan hocaya gelince; buradaki mesajlarda selam gündeme gelince bende söze girme gereğini hissettim.
Sizde öğretmenlik yapıyorsunuz selam verdiğinizde yüzünüze bön bön bakan insanlar olduğunu müşahade ediyoruz.
Bu insanların neredyse tamamı aynı zihniyete sahip insanlar.

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv