Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 Şehit cenazesinde hükümete protesto

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Şehit cenazesinde hükümete protesto  (Okunma Sayısı 672 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 11, 2007, 02:53:46 ÖS »
art_niyet45
cEvAhİr
Üye Bilgileri Selendili

Şehit cenazesinde hükümete protesto

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde PKK tarafından karayoluna döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan 2 subay ve bir erin cenazeleri memleketlerinde toprağa veriliyor.

Şırnak'taki mayınlı saldırıda şehit olan Piyade Yarbay Melih Gülova'nın, Manisa' da Hatuniye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katılan vatandaşlar, PKK ve hükümeti protesto eden sloganlar attılar.

Törende, Türk bayrakları taşınarak "Kahrolsun PKK, işbirlikçi AKP, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" "O asker yatmadı, vatanını satmadı" sloganları atıldı, törene katılan TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı da protesto etti. Cenazeye katılanlar, "Arınç dışarı" sloganları attı.

ANKARA'DAKİ TÖRENDE DE PROTESTOLAR
Şehit Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu'nun cenazesi için Ankara Kocatepe Camii'nde yapılan törene ise Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, CHP lideri Deniz Baykal, Anayasa Mahkeme Başkanı Tülay Tuğcu, Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, çok sayıda bakan katıldı. Başbakan Tayyip Erdoğan ise İstanbul'da Yatırım Danışma Konseyi toplantısında olduğu için cenaze törenine katılamadı.

Cumhurbaşkanı Sezer, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanları camiye girişlerinde alkışlanırken, AK Parti'li bakanlar sert tepki ile karşılaştı. "AKP dışarı" sloganlarının atıldığı törende AKP'li bakanlar uzun süre protesto edildi.

Şehit er Hasan Güreşen'in cenazesi için de İstanbul Levent Camii'nde tören düzenlendi. Babası Nuri Güreşen "Tek çocuğum vardı, kaybettim, vatan sağolsun. Ülkemizde herkese yetecek kadar ekmek de var su var. Biz 1071'den beri iç içe girdik, Laz, Abaza, Çerkez, Gürcü, Türk, Kürt biz kaynaştık. Hep birlikte birleşelim de bu ülkenin başına geçelim. Artık kanlar akmasın. Anaların yüreği yanmasın" açıklamasını yaptı.

Er Güreşen'in cenazesinde de hükümete yönelik protesto sloganları atıldı
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Şehit cenazesinde hükümete protesto
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 04:17:41 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2007, 03:41:44 ÖS »
Fardeles
Üye Bilgileri Selendili
**

Ynt: Şehit cenazesinde hükümete protesto

Şu şehit cenazelrini siyasete alet eden.
Şehitlerin acılarını paylaşmak için değilde siyasi ranta çevirmeye kalkanlardan iğreniyorum.
İnsanlar tek yürek olması gerken zamanlarda yapılan bu davranışları haysiyetsizce davranışlar olarak kabul ediyorum.
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2007, 07:34:19 ÖS »
Sinan ERCAN
Üye Bilgileri Selendili

Şu şehit cenazelrini siyasete alet eden.
Şehitlerin acılarını paylaşmak için değilde siyasi ranta çevirmeye kalkanlardan iğreniyorum.
İnsanlar tek yürek olması gerken zamanlarda yapılan bu davranışları haysiyetsizce davranışlar olarak kabul ediyorum.

aynen...

[COLOR="DarkRed"]'Eğri olsam yay gibi elde tutarlar,doğru olsam ok gibi uzağa atarlar beni' Hz.Mevlana[/COLOR][/I]
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2007, 07:35:28 ÖÖ »
volkan
Üye Bilgileri Selendili

öyle anlaşılıyorki bazı gruplar şehit haberi gelsede bizlerde slogan hazırlasak,siyaset yapsak hesabı içindeler...
camiye namaz kılmak için gidilir...
şehit cenazesine dua etmek ve namaz kılmak için gidilir...
cami avlusunda insanları tahrik etmek için değil...
kasap önünde ciğer bekleyen kediler gibi hareket edenlere yazık diyorum......
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2007, 07:45:38 ÖS »
alperen
Üye Bilgileri Selendili

protesto edilenler önce düşünmezlermi acaba biz ne yaptıkta veya yapamadıkda bunlar bizi eleştiriyor demezmi  siz protesto edenleri eleştirirken bunları düşündünüzmü acaba o insanlar hangi duygu içinde  onları protesto ediyor  yoksa akp yi kayırmacık zihniyetle mi bunları eleştiriyorsunuz 

merak ediyorum acaba bir şehid cenazesine katılıp o duyguları yaşadınızmı

« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2008, 08:58:32 ÖÖ »
Fardeles
Üye Bilgileri Selendili
**

Meğer protosto yapanlar ergenokoncu imiş.
Bunun gibi nice nice gösteriler  ergonokon marifetiymiş.
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2008, 11:58:28 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

ben şahsen savunulacak bir siyasi parti göremiyorum siyasetten iğreniyorum çünkü vatandaşı ve vatanını düşünen siyasetçi göremiyorum hepsi kendi rantının peşine düşmüş gidiyolar bakalım nereye kadar gidecekler allah bizlere kolaylık versin

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv