Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 Say Miletvekili ile tartisti

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Say Miletvekili ile tartisti  (Okunma Sayısı 273 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 28, 2007, 10:34:03 ÖÖ »
akyuznet
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Say Miletvekili ile tartisti

Fazil Say'dan AKP'li vekil Osman Yagmurdereli'ye cirkin benzetme  

Yagmurdereli'nin programdaki sozlerini elestiren Say, "Kendisi hakikaten orada Bekir Coskun'un anlattigi gobegini kasiyan adam durumundadir benim gozumde." ifadesini kullandi. Osman Yagmurdereli de "Bu ulkede Fazil Say muzik yapinca bu ulkenin kulturu artiyor da, Muazzez Abaci sarki soyleyince artmiyor mu? Bir yerde Mozart dinlenince ulkenin kulturu artiyor da Dede Efendi dinlenince artmiyor mu?" diyerek cevap verdi.

"Abbas Guclu ile Genc Bakis" programi, sanatci ve AK Parti Milletvekili Osman Yagmurdereli ile eski CHP Milletvekili ve sanatci Berhan Simsek'i bir araya getirdi. Ikili arasinda kultur konusunda diyaloglar yasanirken Fazil Say, telefonla programa baglandi. Say, Osman Yagmurdereli'yi gobegini kasiyan adama benzetti. "Yagmurdereli, Bekir Coskun'un belirttigi gibi gobegini kasiyan adam konumunda benim yanimda." diyerek milletvekilini hedef aldi. Piyanist Say, 'Osman Yagmurdereli'ler tarafindan yonetilmeyi Turkiye icin iyi bulmadigini' soyledi. Say, ayrica daha onceki aciklamalarindan dolayi da tehdit telefonlari aldigini, internet sitelerinin de kapatildigini iddia etti. Yagmurdereli de bu sozler uzerine, "Ben bu programin basindan itibaren Fazil Say'in ulkeyi terk etmemesi gerektigini, cok onemli bir muzisyen oldugunu, bu kadar iyi bir muzisyenin cok zor yetistigini, gitse de birakmayacagimizi soyledim. Dilerdim ki evinden buraya racon keser gibi telefonla baglanacagina gelsin buraya degerli sanatci arkadaslarimla, degerli bakanim ve milletvekili arkadasimla meseleyi tartissin. Oyle evinden racon kesmek kolay. Bu ulkede demokrasi var. Evden konusarak sorunlari cozmek olmaz." dedi.

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Say Miletvekili ile tartisti
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 04:05:05 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv