« : Aralık 19, 2006, 04:27:56 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin
meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin
biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun... yaşamaktır aşk!!!! geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli!
karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda [COLOR="Red"]elim kolum bağlanmışsa kıyında sana olan sevdamdandır bilesin[/COLOR]
seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2006, 04:50:09 ÖS » |
|
since
|
aşıklar kısmına senide ekleyelim rapunzel... harika şiirler paylaşıyorsun bizlerle tşk.ler...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2006, 04:56:22 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
aşıklar kısmına senide ekleyelim rapunzel... harika şiirler paylaşıyorsun bizlerle tşk.ler... öyle bi kısım da mı var:)
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2006, 06:28:54 ÖS » |
umut
|
bu şiir cevdet bagcanın sarkısı degil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2006, 09:03:30 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
bu şiir cevdet bagcanın sarkısı degil mi? hayır arkadaşım, hakan yeşilyurt söyler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2006, 09:09:40 ÖÖ » |
|
since
|
öyle bi kısım da mı var:) yok aslında öyle bir bölüm ama kendi aramızda aşıklar diye konuşuyoruz.. mesela emrah mesela xkadir mesela sen sizler bizim aşıklarımızsınız... ozanlarımızda var mesela gofur mesela umutzi mesela şövalye en marifetlisi şövalye çünkü; şövalye atının üstünde sazını çalar türküsünü söyler..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 20, 2006, 10:24:15 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
yok aslında öyle bir bölüm ama kendi aramızda aşıklar diye konuşuyoruz.. mesela emrah mesela xkadir mesela sen sizler bizim aşıklarımızsınız... ozanlarımızda var mesela gofur mesela umutzi mesela şövalye en marifetlisi şövalye çünkü; şövalye atının üstünde sazını çalar türküsünü söyler.. oooo, bayağa kalabalıkmış ortalık yaw... ama bu dediğin aşıklardan bi tek emrahı tanıyorum ben, xkadir nerelerde peki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 20, 2006, 12:33:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2006, 01:15:24 ÖS » |
|
since
|
oooo, bayağa kalabalıkmış ortalık yaw... ama bu dediğin aşıklardan bi tek emrahı tanıyorum ben, xkadir nerelerde peki? xkadir fırsat buldukça giriyor... oda eski üyelerimizden ama imkanları biraz kısıtlı..:35: gizli aşıklarda var aramızda...:45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2006, 01:18:24 ÖS » |
|
since
|
ne kadar kıskanç bi adamsın sen yaaa :30: kim benmi? :32: :32: :32: senin neyini kıskancam ben?:42: :42: :32: :32: :32: :32:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 20, 2006, 01:51:32 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
xkadir fırsat buldukça giriyor... oda eski üyelerimizden ama imkanları biraz kısıtlı..:35: gizli aşıklarda var aramızda...:45: kim abicim bu gizli aşıklar? merak ettim bak şimdi:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 20, 2006, 02:28:46 ÖS » |
|
since
|
kim abicim bu gizli aşıklar? merak ettim bak şimdi:21: :21: :21: içimizden birileri... sölemem sölemem sölemem :77: :77: :19:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 20, 2006, 03:01:34 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
içimizden birileri... sölemem sölemem sölemem :77: :77: :19: kim la bunlar:34: :75: :61: :61:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 21, 2006, 09:02:18 ÖÖ » |
|
since
|
kim la bunlar:34: :75: :61: :61: ben sen o biz siz onlar :67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 21, 2006, 09:10:29 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
ben sen o biz siz onlar :67: biraz daha açsana şunu :21: biliyorum ben, gayret edersen başarabilirsin sen :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 21, 2006, 09:12:03 ÖÖ » |
|
since
|
biraz daha açsana şunu :21: biliyorum ben, gayret edersen başarabilirsin sen :21: :21: tamam tamam söylücem umut umut umut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 21, 2006, 09:15:14 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
tamam tamam söylücem umut umut umut umut yengeye aşık onu biliyoz, gizli aşkı yok ki onun:34: var mı laaa:11: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 22, 2006, 09:11:12 ÖÖ » |
|
since
|
umut yengeye aşık onu biliyoz, gizli aşkı yok ki onun:34: var mı laaa:11:  var var... :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 22, 2006, 03:21:30 ÖS » |
karartı_22
|
kardeşim bu şarkının söz ve müziği cevdet bağcanın öğrenmelisin bence.....
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 25, 2006, 10:50:05 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
kardeşim bu şarkının söz ve müziği cevdet bağcanın öğrenmelisin bence..... doğrudur, doğrusu ben söz müzik kimin kısmıyla pek ilgilenmem, beni söyleyenin nasıl söylediği daha çok ilgilendiriyor, söz yazmak kolay da, onu yorumlamak, ifade etmek başka bişey... Cevdet bağca ahbap falan değil dimi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2006, 01:45:24 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Green"]Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi. Cehennem yangınlarından Ölmeden çıktıysa bedenim; artık benim olmalıyım, benim. Yeter yüreğimi bir çift gözün ateşine rehin verdiğim. Ateş artığı değildir karşılığımız. Pusatını dağ sisinden alan, firarını mermisine emanet eden bir namludur bu Eşkıya sevda ki; zulasında asılı durur kefenlediği ölümü. Ellerinin çeliğine su verilmiştir ta Adem`den beri. Bilir ve intihar cüretiyle yoklar yüreğinin tetiğini. Güneşin kızılca kıyametine çatar Kuruyan umut dallarını. Yanacaksa Cehennemden beter yanmalı! Kim anlar ki eşkıyanın sağlamlığını; Özleminin çiseyle yıkanmış şafak değerini kim? Hani ellerine kuşlar inerdi, kardan üşüyen kuşlar... Bahçen kuş sevinçleriyle inlerdi ay [COLOR="Red"]Şahrud.[/COLOR] Eşkıya yüreğime çığ düştü Üşüyorum ha... Aç ellerini. "[/COLOR]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2006, 01:49:38 ÖS Gönderen: r a p u n z e l »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2006, 01:47:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2006, 08:51:58 ÖÖ » |
|
since
|
Üşüyorum ha... Aç ellerini. " imzanada uymuş hani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2006, 10:00:13 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Aralık 29, 2006, 10:55:07 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Red"][FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]saçlarında rüzgarları bulduysam gözlerinde yağmura dokunduysam yakınım sen uzağım sen olduysan sana olan sevdamdandır bilesin...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|