Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Roberto Carlos Fenerbahçe'de  (Okunma Sayısı 293 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 12, 2006, 01:03:28 ÖS »
ilker
ŞEF
Üye Bilgileri Selendili
*

Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Carlos: "Prensipte anlaştık"
MARCA muhabiri Felix Diaz, dün Türkiye saati ile 13:00'te Real Madrid'in Valencia ile oynayacağı lig maçı öncesi 33 yaşındaki oyuncuya telefonla ulaştı. Cezalı olduğu için maç kadrosunda bulunmayan Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe'nin bana teklif yaptığı doğru. Görüşmeler oldukça olumlu geçti ve prensipte anlaştık. Ancak yüzde 100 kararımı henüz veremedim. Çünkü iki Suudi Arabistan ve bir Katar takımından çok astronomik teklifler var" dedi. Carlos, Ortadoğu'dan gelen çok cazip tekliflere karşın Avrupa'dan uzak kalmak istemiyor. Ünlü defans oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'nde hâlâ oynamak istemesi Fenerbahçe'yi bu transferde bir adım öne geçiriyor.

ÇARŞAMBA'YA NETLEŞECEK
Ünlü sol bek Real Madrid'in yeni başkanı Fernando Martin ile durumunu görüşecek. Ancak Arsenal'in 25 yaşındaki sol beki Ashley Cole'u transfer eden beyaz-şimşeklerin gelecek sezon kadrosunda Ronaldo ile birlikte Carlos'a yer vermemesi kesinleşti. Yeni başkan Martin de takımdaki Brezilyalılara sıcak bakmıyor. Carlos'un dört kulüpten hangisine gideceğine çarşambaya kadar karar vermesi bekleniyor. Ünlü yıldızın alacağı kararda F.Bahçe'de 4 Brezilyalı'nın forma giymesi de önemli bir etken.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Roberto Carlos Fenerbahçe'de
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 03:33:34 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv