PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş.GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Üretim Bakım Elemanı
(255075)
128
Mesleki eğitim veren Liselerin;
Tesviye,Torna-Tesviye, Motor, Makine,Metal İşleri,
Kimya, Petrokimya, Plastik İşleme, Bölümlerinin birinden mezun olmak.
-Talebin yayınlandığı tarihte 18 yaşını tamamlamış olmak-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. İzmir İl Müdürlüğü
Üretim Kontrol Operatörü
(255240)
128
Meslek Yüksek Okulu;
Motor, Tesviye, Torna-Tesviye, Makine, Makine İmalat, Mekatronik, Otomotiv, Plastik Teknolojisi, Rafineri, Petrokimya, Rafineri ve Petrokimya, Kimya, Kimya Teknolojisi,
Bölümlerinin birinden mezun olmak.
-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. Elektrik Teknisyeni
(255425)
10
Elektrik Bölümünden mezun olmak.
-Talebin yayınlandığı tarihte 18 yaşını tamamlamış olmak-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. İzmir İl Müdürlüğü
Elektrikçi(Genel)
(255435)
10
Meslek Yüksek Okulu
Elektrik,
Endüstriyel Elektrik Bölümlerinin birinden mezun olmak
-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş.GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Elektronik Teknisyeni
(255657)
7
Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon/Teknolojisi,Elektrik-Elektronik Bölümlerinin birinden mezun olmak
Endüstriyel Bakım Onarım Elektronikçisi
(255676)
8
Meslek Yüksek Okulu
Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon/Teknolojisi,
Elektrik-Elektronik Bölümlerinin birinden mezun olmak
-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır.
Lojistik (DEPOLAMA)
(255907) 6
Meslek Yüksek Okulu
Lojistik,
Ulaştırma ve Lojistik
Bölümlerinin birinden mezun olmak
-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Alınacak kişiler fabrika sahasında açık hava koşullarında üretim faaliyetlerinde 24 saat vardiyalı düzende çalıştırılacaktır. Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında vardiyalı düzende çalışacağını kabul ettiğine ve sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. İzmir İl Müdürlüğü
Bilgisayar Programcısı
(255920) 1
Meslek Yüksek Okulu
Bilgisayar Programcılığı , Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümlerinin birinden
mezun olmak.
-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır. PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş.GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgisayar Donanım Teknisyeni
(255959)
1
Bilgisayar Donanımı Bölümünden
mezunu olmak.
-Talebin yayınlandığı tarihte 18 yaşını tamamlamış olmak-Askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, -Adayların görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özürü bulunmayacaktır. Mülakat Sınavına girecek adaylardan, mülakat esnasında sağlık problemi olmadığına dair taahhütname alınacaktır.