« : Nisan 14, 2006, 09:15:25 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][COLOR="SeaGreen"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]Sitemizdeki tüm şair ruhlu dostların yazılarını buraya bekliyoruz.Yine burdada ayın şiirini seçeceğiz.Herkese kolaylıklar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2006, 01:22:59 ÖS Gönderen: cankurtaran »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2006, 01:20:08 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[SIZE="3"][/SIZE][COLOR="Red"]
İlkokul çağında sonbahar sabahında henüz dokuz yaşında Görmüştüm ben ilk seni
Ne idi bunun tarifi bir olumlu cümle mi ben bilemezdim ki yoksa sevgi miydi
Her gün seni görürdüm haftasonu harici beraber oynardık çocukca öylece.
hiç söyleyemedim adını bilmiyordum yalnızca seviyordum aşkmış sonra öğrendim
Okulun son senesi elinde bir kokulu silgi ile geldin çok beğenmiştim,pembeydi rengi onu bana vermiştin.
Belki göremeyecektim bir hediye vermeliydim sana bir düzine kalem alıp sınıfa geldim ve bütün gruba hediye ettim.
Ve artık hazandı sevgiye vedaydı. okullar kapandı bu benim ilk yaramdı.
Buğulu bir tatildi Koşarak geldi eve kardeşim beni sormuştun ona Sana yetişmeliydim.
Hemen hazırlandım Çok güzel olmalıydım Bütün giysilerimi denedim ben geldiğimde gitmiştin.
Bir hayli kaldı hatıraların bende Ve yıllar geçti aradan Ben hiç seni görmedim. 09.11.2005
[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2006, 01:05:02 ÖÖ » |
|
mavi
|
Ben,anlamsız kavgalarla.. Ben,yarınsız sevdalarla .. Ben,anlatılan masallarla yitirdim inancımı..
Kuralsız insanların sahte cennetlerinde,yanlışı doğrudan, karayı beyazdan,adamı adamdan,insanı insandan ayırmakla geçti gençliğim..
Ben,kan gövdeyi götürürken.. Ben,can bedenden ayrılırken.. Ben,kan damardan çekilirken,öğrendim yaşamayı..
Başarmak için inanç,inanmak için yürek,kazanmak için bilek gerekliymiş.Adımlarını sert basmalı,yumruğunu sert vurmalı,sesin gür çıkmalıymış. Taş kadar ağır,taş kadar sağır,taş kadar küçük,taş kadar büyük olunmalıymış.. Karnın açken bile kuyruğun dik,belin bükülse bile başın hep dik kalmalıymış..
Şimdi tanıdınmı beni? ADIM..bu SOYADIM..bu Biz sevdiğimizi gün olur başımıza taç yaparız... Biz sevdiğimizi gün olur bağrımıza taş diye basarız...
BEN DEN....[COLOR="RoyalBlue"]MASMAVİ......[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2006, 09:09:36 ÖS » |
şirin
|
paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 29, 2006, 01:23:28 ÖS » |
|
abdulheyy
|
[COLOR="DarkOrchid"]başka yokmu arkadaşlar bekliyorum güzel şiirlerinizi...[/COLOR][/B]
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 29, 2006, 07:28:48 ÖS » |
|
cankurtaran
|
cevherleri biliyoruz biz ama saklanıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2006, 02:18:26 ÖS » |
|
since
|
Dur yolcu!Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver,bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bu tümsek koparken büyük zelzele Son vatan parçası geçerken ele Mehmet'in düşmanı boğduğu sele Mübarek kanını kattığı yerdir.
Düşün ki haşrolan kan kemik,etin Yaptığı bu tümsek,amansız çetin Bir harbin sonunda bütün milletin Hürriyet zevkini tattığı yerdir
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2006, 02:34:19 ÖS » |
|
balkan
|
bencede katılımın artıp cehherin yüzüstüne çıkması gerekiyor... haklısın
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
|