Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Şiir ve Edebiyat
 Olmayan üzerine tartışmak boşunadır!!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Olmayan üzerine tartışmak boşunadır!!!  (Okunma Sayısı 466 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 21, 2006, 08:35:26 ÖÖ »
r a p u n z e l
uçan depik:)
Üye Bilgileri Selendili

Olmayan üzerine tartışmak boşunadır!!!

[COLOR="Red"][SIZE="3"]Hiçbirşeyim...
Seni sevmek istiyorum...
Ben yaşamak için istiyorum sevmeyi,
Ama benim sevmemin tek koşulu var: Sevilmek!
Sende tükenmiş olan budur!
Olmayan üzerinde tartışmak boşunadır!!![/SIZE]
[/B][/COLOR]

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Olmayan üzerine tartışmak boşunadır!!!
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 10:08:42 ÖS »

« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2006, 08:47:43 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Yaşamımın dipnotları - 1

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]"Aşkın her zaman kendi kuşkularını yarattığını henüz öğrenmemişti..."[/COLOR]

"[COLOR="Blue"]Kadınların, erkeklerden en çok şefkat beklediklerini bilmiyordu..."[/COLOR]

[COLOR="Green"]"Artık o eski özlemlerimi de acılarımı da taşıyamıyordum, yumuşak, sakin, sevgi dolu bir aşk istiyordum..."[/COLOR]

[COLOR="Magenta"]"Aramızda bir mesafe olduğunu hep hissediyorduk. Belki de ben bunu hissettiğimi çıkardığım anlamsız kavgalarla ortaya koyuyordum. O ise kavgaları geçiştiriyordu.Bazen de onunla sevişmek için dayanılmaz bir istek duyuyordum. Ani bir yağmur gibi geliveriyordu bu istek..."[/COLOR]

[COLOR="Plum"]"Kalabalıkların, insanların, sevişmelerin, maceraların içine atarsınız kendinizi.. İnsanların hayat dediği garip bir girdabın içinde, küçük bir ot parçası gibi kaybolmaya uğraşırsınız. Bütün istediğiniz, korkunç bir ahtapot gibi size dolanan geçmişi ve o geçmişin ruhunuzu yakan acısını unutmaktır. Unutursunuz da..."[/COLOR]

[COLOR="DarkOrange"]"En büyük yaraları kendinizi en çok savunduğunuzda alıyorsunuz. En büyük budalalıkları en akıllıca davrandığınızda yapıyorsunuz. En güçlü olmayı, en çok korktuğunuzda istiyorsunuz. Ve mutluluk, hep uzaklarda kalıyor."[/COLOR]

[COLOR="DarkSlateGray"]"Ve en akıllı, en güçlü, en zırhlı, en hesaplı olduğumuz zamanlarda, her şeyi kaybediyoruz. En çok istediğimiz bizden en uzağa düşüyor..."[/COLOR][/FONT]

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2006, 08:52:10 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

yaşamımdan dipnotlar - 2

[COLOR="Olive"][FONT="Comic Sans MS"]Eskiden beni acıtan sözler, şimdi yalnızca gülümsetiyor beni... Zalim bir bilgelik çoktan derinleştirdi alnımın çizgilerini. Sabahları yorgun ve anlayışlı bakıyorum günışığına, fırtınalı kıskançlıklar, ölü bir deniz gibi çoktan çekildi yamacımdan. Yaralarımı öyle bir sardım ki, artık yaralanmıyorum. Ayrılıklar gelip çattığında, yalnızca gözlerimi kısıp bakıyorum. Ruhum kendi kederiyle çoktan kapandı çılgın okşayışlara...

Bir kiraz ağacı gibi erken rüzgarlarla döktüm ben çiçeklerimi...[/FONT]
[/B][/COLOR]

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2006, 09:07:21 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

yaşamımdan dipnotlar - 3

[COLOR="SeaGreen"]"...ve insanlar hayal kırıklıkları yaşarlar. O hayal kırıklıklarında garip bir çocuksuluk çıkar ortaya. Ama insanlar emekten pek kaçınmazlar. "AŞK" derler onun adına."[/COLOR]

[COLOR="SandyBrown"]"Bir savaştan bir savaşa, bir aşktan bir aşka arkamızda yıkılmış şehirler, parçalanmış insanlar bırakarak yürüyor ve hep aynı acıyı buluyoruz..."[/COLOR]

[COLOR="Purple"]"Hep yanılacağız...
           Hep yanıldığımız için hep acı çekeceğiz!!"
[/COLOR]

[COLOR="Red"]"Günahı, acıyı, vicdan azabını kapılardan sığdırmak kolay değil. Bütün kapıları yıkmak gerekiyor. Yıkıntılardan bir ışığa çıkılır mı peki?"[/COLOR]

[COLOR="DarkSlateBlue"]"Yaşayamadığımız için pişman olacağımızı bile bile geleceğimizi feda etmeli miyiz?"[/COLOR]

[COLOR="Sienna"]PEKİ O AŞK ROMANLARI NE ÖYLEYSE? ANLATILAN AŞKLAR NASIL ANLATILIYOR?[/COLOR]

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2006, 02:45:06 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

yaşamımdan dipnotlar - 4

[COLOR="DarkOrchid"]"Filmin olmadık bir yerinde gülen şaşkın bir seyirci gibiyim. Ağlayanlara yabancıyım... ve ağlayanlardan daha çok keder var gülüşümde..."[/COLOR]

[COLOR="Blue"]"Hayatı parçalamanın zevkini bilmiyor değilim. Bir yanından kopartıp "aşk" yapmanın, bir yanından kopartıp "sevinç", bir yanından kopartıp "keder" yapmanın zevkinden habersiz değilim. Yalnızca, canım istemiyor o kadar. Bir boşluğa karışıp gitmeyi özlüyorum!!!"[/COLOR]

[COLOR="SeaGreen"]"Geçmişin bittiği, bizi sahipsiz olarak boşlukta terkettiği zamanlar vardır. Tanrıyı, aşkı, sevgiyi, sevgiliyi, inancı kaybettiğimiz, yalnızlıktan, inançsızlıktan kıvrandığımız dönemler vardır. Lekesiz bir aşk; ancak böyle bir yalnızlığın, böyle bir kıvranmanın içinden doğar."[/COLOR]

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv