Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Okulda İnternet Kafe

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Okulda İnternet Kafe  (Okunma Sayısı 422 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 19, 2007, 06:14:24 ÖS »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Okulda İnternet Kafe

Manisa’nın Selendi İlçesi Üçeylül İlköğretim Okulu yönetimi ve okul aile birliği başkanlığı,  öğrencilerin Internet Caferlerine gitmemeleri için yeni bir uygulama başlattı.

387 Öğrencinin eğitim gördüğü Selendi Üç Eylül İlk Öğretim Okulu okul aile birliği ile okul idarecileri birlikte karar alarak okulda okuyan Öğrencilerin İnternet Caferlerine gitmelerini önlemek için Okulda bulunan Bilgisayar odasını öğrencilerin İnternete girmesi için Saat 15.00 den sonra kullanıma sundu. Okul aile Birliği Başkanı Zeynal Aktaş, Okul idarecileri ile birlikte toplanarak odada bulunan 15 adet Bilgisayarları denetimli bir şekilde Öğrencilerin hizmetine sunduk bundaki amaç Öğrencilerin hem bilgilerini geliştirmek hem de lazım olan derslerini internet üzerinden bularak başarılarını artırmaktır dedi. Okul Müdürü Süleyman Girgin ise bu yapılan uygulamanın öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu şu anda saat 15.00 den sonra 15 Öğrenciye uygulama yaptırdıklarını bununda yetersiz kalması durumunda hafta sonları da Okulu açıp internet kullanabileceğini, Öğrencilerin yanı sırada Okulumuzdan mezun olan vatandaşlarında önümüzdeki günlerde Okulun Bilgisayar odasında bulunan Bilgisayarlardan internete girebileceklerini söyledi.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Okulda İnternet Kafe
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 10:03:43 ÖS »

« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2007, 06:42:30 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

Okulda İnternet Kafe

bravo.Çok iyi bir karar.Keşke bizim okuldada uygulansa.Arkadaşlarım internet kafede esrar içen adamların yanında bilgisayar kullanıyor.Buna çok üzülüyorum.Sad BENİM EVİMDE İNTERNETİMDE VAR BİLGİSAYARIMDA. BUNA SEVİNİYORUM:)
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2007, 09:49:44 ÖS »
NİLGÜN
Üye Bilgileri Selendili
**

Okulda İnternet Kafe

bu uyguama birçok yerde başladı.okuldakı internetten halk yararlanabiliyor.öğrencilerin daha fazla yararlanması gençler için daha iyi.okuldaki bilgisayarlarda bir çok site meb tarafından engelli.daha 2 hafta önce 7.sınıf öğrencisinin internet kafeden cd ye kopyaladağı görüntüler bulundu okulda.bütün okullarda bu uygulama başlamalı bence.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv