Manisa’nın Selendi İlçesi Üçeylül İlköğretim Okulu yönetimi ve okul aile birliği başkanlığı, öğrencilerin Internet Caferlerine gitmemeleri için yeni bir uygulama başlattı.
387 Öğrencinin eğitim gördüğü Selendi Üç Eylül İlk Öğretim Okulu okul aile birliği ile okul idarecileri birlikte karar alarak okulda okuyan Öğrencilerin İnternet Caferlerine gitmelerini önlemek için Okulda bulunan Bilgisayar odasını öğrencilerin İnternete girmesi için Saat 15.00 den sonra kullanıma sundu. Okul aile Birliği Başkanı Zeynal Aktaş, Okul idarecileri ile birlikte toplanarak odada bulunan 15 adet Bilgisayarları denetimli bir şekilde Öğrencilerin hizmetine sunduk bundaki amaç Öğrencilerin hem bilgilerini geliştirmek hem de lazım olan derslerini internet üzerinden bularak başarılarını artırmaktır dedi. Okul Müdürü Süleyman Girgin ise bu yapılan uygulamanın öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu şu anda saat 15.00 den sonra 15 Öğrenciye uygulama yaptırdıklarını bununda yetersiz kalması durumunda hafta sonları da Okulu açıp internet kullanabileceğini, Öğrencilerin yanı sırada Okulumuzdan mezun olan vatandaşlarında önümüzdeki günlerde Okulun Bilgisayar odasında bulunan Bilgisayarlardan internete girebileceklerini söyledi.