« : Ağustos 21, 2006, 02:25:22 ÖS » |
|
since
|
Bodrum tatiline makam otomobiliyle giden Ordu Valisi kendini "Bütün valiler böyle yapar" diyerek savunmuştu. Ama tüm valiler "böyle" yapmıyor. Mesela Ankara'daki toplantılara bile otobüsle giden Manisa Valisi Refik Öztürk...
Ordu Valisi, tatile makam aracıyla gitmesini "Bütün valiler böyle yapar" diyerek savunsa da, mütevazı kişiliğiyle tanınan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, hiç de Ordu valisinin anlattığı valilere benzemiyor. Yıllar önce Öztürk'ün tatilini geçireceği yöreye ulaşmak üzere İzmir'den bindiği minibüsü kimlik kontrolü için durduran polis, ayakta seyahat eden yolcunun Bilecik Valisi olduğunu fark etmiş ve "Buyurun Sayın Valim, sizi biz götürelim" demişti. "Hayır, tatildeyken devletin arabasını kullanamam" karşılığı veren Vali, Ankara'daki toplantılara bile makam otomobiliyle değil, otobüsle gitmeyi tercih ediyor. Özel işlerinin tümü için de minibüse biniyor. 'Kendi kesem sayarım' Vali Öztürk, Manisa'nın yerel Yarın Gazetesi'ne verdiği röportajda örnek alınması gereken açıklamalar yapmıştı: "Babam kavunu kestiğinde tavuklara vermek için önce çekirdeklerini ayırırdı. Sonra da koyuna, koça vermek için kabuklarını... En son biz içini yerdik. Böyle bir yoksulluğun içinden çıkan insanlar, bir makama geldiği zaman, 'Koruyacağım para ülkemin parasıdır' demeli. Sırf bu yüzden, namusum kadar değer, ahlakım kadar önem veririm devletin parasına. Kendi cüzdanım gibi hesabını bilir, kendi kesem sayarım. Özel işlerim için mümkün olduğunca minibüse binerim. Yerde toplu iğne bulsam, birgün mutlaka lazım olur diye yakama takarım. " 'Cevabı da örnek' VATAN'ın telefonla ulaştığı Vali Öztürk, Ordu Valisi ile ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine, birçok meslektaşına ders olabilecek nitelikte bir cevap verdi: "Bir değerlendirme yapmam, sanki meslektaşımı eleştiriyormuşum gibi anlaşılır Lütfen beni mazur görün. Ben kendi tarzımdan mutluluk duyuyorum." vatan
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2006, 06:17:01 ÖS » |
|
umutzi
|
Ya daha demek ki bu yaşam tarzında ki insanların nesli tükenmemiş.Ayakta alkışlıyorum kendisini.:67: :67: :67:
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2006, 08:19:27 ÖÖ » |
|
since
|
Ya daha demek ki bu yaşam tarzında ki insanların nesli tükenmemiş.Ayakta alkışlıyorum kendisini.:67: :67: :67: aynen ayakta alkışlamak lazım sayın valimizi... bu devirde makam aracı dururken iş için ankaraya otobüsle gidiyor.. helal olsun valiye.... ordu valisi umarım pişkinliğe devam etmez ve basar istifayı çeker gider.. en ufak gururu varsa tabiii.:35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2006, 08:27:16 ÖÖ » |
|
h.kara
|
güzel bir haber arkadaşlar. evet dediğiniz gibi herkes böyle yapsa yani şu devletin malı deniz yemeyen domuz zihniyetinden vazgeçse herkes...... umarım birazcık adaleti ve vicdanı olan herkes böyle davranır...
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2006, 08:28:15 ÖÖ » |
|
umutzi
|
aynen ayakta alkışlamak lazım sayın valimizi... bu devirde makam aracı dururken iş için ankaraya otobüsle gidiyor.. helal olsun valiye.... ordu valisi umarım pişkinliğe devam etmez ve basar istifayı çeker gider.. en ufak gururu varsa tabiii.:35: Gurur mu hani nerde???:68: :68:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2006, 09:30:05 ÖÖ » |
|
since
|
Gurur mu hani nerde???:68: :68: öyle ya.. onlarda nerdeee o gurur?:69:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2006, 09:32:12 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Bizim siyasilerin çoğunda gurur olsa bu hallerde olurmuyduk dostum yaaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2006, 10:29:01 ÖÖ » |
sempati
|
Bodrum tatiline makam otomobiliyle giden Ordu Valisi kendini "Bütün valiler böyle yapar" diyerek savunmuştu. Ama tüm valiler "böyle" yapmıyor. Mesela Ankara'daki toplantılara bile otobüsle giden Manisa Valisi Refik Öztürk...
Ordu Valisi, tatile makam aracıyla gitmesini "Bütün valiler böyle yapar" diyerek savunsa da, mütevazı kişiliğiyle tanınan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, hiç de Ordu valisinin anlattığı valilere benzemiyor. Yıllar önce Öztürk'ün tatilini geçireceği yöreye ulaşmak üzere İzmir'den bindiği minibüsü kimlik kontrolü için durduran polis, ayakta seyahat eden yolcunun Bilecik Valisi olduğunu fark etmiş ve "Buyurun Sayın Valim, sizi biz götürelim" demişti. "Hayır, tatildeyken devletin arabasını kullanamam" karşılığı veren Vali, Ankara'daki toplantılara bile makam otomobiliyle değil, otobüsle gitmeyi tercih ediyor. Özel işlerinin tümü için de minibüse biniyor. 'Kendi kesem sayarım' Vali Öztürk, Manisa'nın yerel Yarın Gazetesi'ne verdiği röportajda örnek alınması gereken açıklamalar yapmıştı: "Babam kavunu kestiğinde tavuklara vermek için önce çekirdeklerini ayırırdı. Sonra da koyuna, koça vermek için kabuklarını... En son biz içini yerdik. Böyle bir yoksulluğun içinden çıkan insanlar, bir makama geldiği zaman, 'Koruyacağım para ülkemin parasıdır' demeli. Sırf bu yüzden, namusum kadar değer, ahlakım kadar önem veririm devletin parasına. Kendi cüzdanım gibi hesabını bilir, kendi kesem sayarım. Özel işlerim için mümkün olduğunca minibüse binerim. Yerde toplu iğne bulsam, birgün mutlaka lazım olur diye yakama takarım. " 'Cevabı da örnek' VATAN'ın telefonla ulaştığı Vali Öztürk, Ordu Valisi ile ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine, birçok meslektaşına ders olabilecek nitelikte bir cevap verdi: "Bir değerlendirme yapmam, sanki meslektaşımı eleştiriyormuşum gibi anlaşılır Lütfen beni mazur görün. Ben kendi tarzımdan mutluluk duyuyorum." vatan o kadar çok fark varki aralarında.. manisa valisini kutluyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2006, 03:45:35 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2006, 10:26:27 ÖS » |
|
varyans45
|
devletimizin de böyle yöneticilere ve liderlere ihtiyacı var ama ben biraz da şu sözün doğruluğuna inanıyorum herkes hak ettiği gibi yönetilir.bunu biraz da hak etmek lazım . tabi burada kurunun yanında yaşta yanar....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2006, 08:48:18 ÖÖ » |
|
since
|
Bizim siyasilerin çoğunda gurur olsa bu hallerde olurmuyduk dostum yaaa... olmazdık dostum.. lale devrinde başlayan bu saltanatı hüküm sürme osmanlıyı bile yuttu.. böyle devam ederse ülkemizin halide birgün somali ye döner... valimiz gibi insanları daha üst düzeyde görmek isteriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2006, 08:51:13 ÖÖ » |
|
umutzi
|
olmazdık dostum.. lale devrinde başlayan bu saltanatı hüküm sürme osmanlıyı bile yuttu.. böyle devam ederse ülkemizin halide birgün somali ye döner... valimiz gibi insanları daha üst düzeyde görmek isteriz... Ya bak ne diyecem sana dostum.Bizim Valiyi sürmesinler sakın böyle yapıyor diye.Hükümet söylede diyebilir mesela Devletimizi fakir gösteriyorsun.Koskocaman Valisin cillop gibi makam aracın varken neden uçak veya aracını kullanmıyorsun diye birde adamı merkeze çekmesinler dostum...Olurmu olur burası TÜRKİYEEEEEEE......  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2006, 08:52:33 ÖÖ » |
|
since
|
manisa valisi sayın Öztürk pratokolu sevmiyen bir kişi .Geçen ilçenin birini ziyaret ediyor ne koruma ne eskort.Şöforüyle beraber insan gibi insan kipar tatlı biri.... helal olsun sayın valimize... siyasilere de örnek olur umarım bu davranış.. biz artık ödediğimiz vergilerin 1 kuruşunun dahi çarçur edilmesini istemiyoruz?:49: gereksiz yemekler,bir sürü insan kalabalığı,gereksiz protokol harcamaları vs.vs.vs. istemiyoruz biz... sade olsunlar,paralarımızın ülkemizin kalkınmasında kullanıldığını bilelim canımız feda bu ülkeye...:35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Eylül 10, 2006, 09:50:48 ÖÖ » |
|
Bahrierol
|
Arkadaşlar Zaman Gazatesinin Bölge Haberleri/manisa Bölümüne Bakarsak Sayin Valimizin Değerini Biraz Daha Anlariz. Manisa Ya Böyle Fatih Ler... Böyle Valiler Yakişir... Saygilar....
|
|
|
|
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2006, 06:41:13 ÖS » |
sami_mi
|
 Biz ((pembe incili kaftan)) hikayeleri ile büyüdügümüzden.... böyle devlet adamları bize garip geliyor... Birde ben hacı murat dan vazgecmem deyip milletin anasını aglatanlarda var tabii dikkatli bakmak lazım... sonra arkadaşlar makam aracına binen valilere büroklara cok acımasız eleştirilerde bulunuyoruz gibime geldi...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Adam aldırma , çek git diyemem aldırırım Çiğnerim , çiğnerim hakkı tutar kaldırırım[/SIZE][/COLOR]” M. Akif
|
|
|
« Yanıtla #15 : Eylül 12, 2006, 08:29:44 ÖÖ » |
|
umutzi
|
 Biz ((pembe incili kaftan)) hikayeleri ile büyüdügümüzden.... böyle devlet adamları bize garip geliyor... Birde ben hacı murat dan vazgecmem deyip milletin anasını aglatanlarda var tabii dikkatli bakmak lazım... sonra arkadaşlar makam aracına binen valilere büroklara cok acımasız eleştirilerde bulunuyoruz gibime geldi... Tabi bulunurum benim senin paranla biniyorlar onlara.Böyle olunca en acımasız eleştirimi yaparım bende...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Eylül 12, 2006, 11:46:18 ÖÖ » |
sami_mi
|
Tabi bulunurum benim senin paranla biniyorlar onlara.Böyle olunca en acımasız eleştirimi yaparım bende... Tercih senin....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Adam aldırma , çek git diyemem aldırırım Çiğnerim , çiğnerim hakkı tutar kaldırırım[/SIZE][/COLOR]” M. Akif
|
|
|
« Yanıtla #17 : Eylül 12, 2006, 11:48:36 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Tercih senin.... Yoksa sizde bürokrat falan mı var  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Eylül 12, 2006, 11:54:03 ÖÖ » |
sami_mi
|
Yoksa sizde bürokrat falan mı var  :D:D neden bizde olunca ayrımı eleştirmek gerekiyor... Yoksa siz öylemi eleştiri yapıyorsunuz. Bu bizden bu bizden degil diye  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Eylül 12, 2006, 11:56:00 ÖÖ » |
|
umutzi
|
neden bizde olunca ayrımı eleştirmek gerekiyor... Yoksa siz öylemi eleştiri yapıyorsunuz. Bu bizden bu bizden degil diye  ) Asla gaza gelmem  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Eylül 12, 2006, 12:37:58 ÖS » |
|
since
|
Tabi bulunurum benim senin paranla biniyorlar onlara.Böyle olunca en acımasız eleştirimi yaparım bende... aynen dostum bende sonuna kadar hesabını sorarım... düşünün HZ.ÖMER (r.a.)adalet anlayışını... eşinin pazardan basma aldığını görünce sormuş,parayı nerden bulduun diye? eşide evine ayırdığı paradan biriktirerek basma aldığını söyleyince HZ.ÖMER(r.a.)demekki benimaldığım aylık yiyecek ihtiyacını karşıladıktan sonra bir kısmıda artıyor,o zaman hemen aylığım düşürülsün demiş.. aldığı aylığın ancak karınlarını doyuracak kadar olmasını istemiş... bizim bürokratlarsa mercedes le işe gelip gitmek yetmiyor birde bodrumlara,muğla lara tatile makam aracıyla gidiyorlar...:9: :69: yazıklar olsun sizleri bürokrat yapanlara...:68:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Eylül 12, 2006, 07:35:31 ÖS » |
sami_mi
|
Biz nasılsak bizi yönetenlerde öyledir. Hem Hz Ömer (R.A) dan bahsetmişken :Devletin mumu ile devlet işi.kendi mumu ile kendi işini görmüştür... Bize baksana devletin pc lerinden yada halkın pc lerin den nasılda ahkam kesiyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|