Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Nurullah Uyar avcılar başkanı oldu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Nurullah Uyar avcılar başkanı oldu  (Okunma Sayısı 317 defa) Seçenekler Arama
« : Nisan 10, 2008, 08:03:39 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Nurullah Uyar avcılar başkanı oldu

8 Apr 2008

Nurullah Uyar avcilar baskani olduNurullah Uyar avcılar başkanı olduManisa’nın Selendi İlçesinde bulunan Avcılar ve Atıcılar Derneğinin 13. olağan genel kurul toplantısı, Ekim Kıraathanesinde gerçekleştirildi. İki adayla gidilen seçimde mevcut Başkan Nurullah UYAR güven tazeledi. Divan Başkanlığına Selendi Belediye Meclis Üyesi Metin EKİM, üyeliklere de Mehmet CIMIK ve Ahmet ERTUĞRUL getirildi.

Her iki yılda bir gerçekleştirilen ve yeni yönetimi seçilen,82 üyesi bulunan Avcılar ve Atıcılar Derneği kongresinde mevcut başkan Nurullah UYAR ile bundan önce iki dönem Başkanlık yapan Ahmet DİLİK aday olarak katıldılar. Yapılan seçim sonucunda başkan Nurullah UYAR, kullanılan 78 aydan 51 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Şimdiye kadar Selendi avcısının her zaman yanında olduklarını belirten Nurullah UYAR, Her türlü sorunları elbirliği ile çözmek için yeniden aday olduğunu ifade etti. Dernek olarak avcıların daha iyi şartlarda olması için çalışacaklarını, avcılar olarak çevreye kesinlikle saygılı olduklarını, bilinçsiz avcılığa karşı olduklarını ve avcıları bilinçlendirmek amacıyla eğitim çalışmaları yapacaklarını vurguladı. UYAR

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Nurullah Uyar avcılar başkanı oldu
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 09:38:35 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv