« : Mart 31, 2006, 06:30:03 ÖS » |
|
basyigit
|
[COLOR="Red"]niye forumda bazı kişilerin yazdıklarına actıkları konuya özellikle bakılıyor bizde burada birseyler paylaşmak istiyoruz ama boyle olunca insanın siteye giresi bile gelmiyor bu sadece benim için gecerli degil... .benim açtıgım konulara girsinler demiyorum. cogu kişi sadece isme bakarak konulara giriyor... herkes bu konuda anlayışlı olsun lütfen[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2006, 06:37:26 ÖS » |
|
basyigit
|
Forum Yönetimi Buna Bir çare Getirirse Sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2006, 07:36:24 ÖS » |
|
mavi
|
arkadasım öncelikle benimde deginmek istedigim bi konu... herseyden önce baska sitelerde günlük topic acma limiti var sen bi günde 10 topic acınca okunmuyooo tabikide.... fazla acınca benimkiler de okunmuyo:icon_cry: hem admin naapsın canım burda zorla millete okutamazya:))  bosver kasma rahat ol ben okuyom seni  kendi adıma söyleyeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2006, 07:44:51 ÖS » |
|
h.kara
|
[COLOR="Red"]niye forumda bazı kişilerin yazdıklarına actıkları konuya özellikle bakılıyor bizde burada birseyler paylaşmak istiyoruz ama boyle olunca insanın siteye giresi bile gelmiyor bu sadece benim için gecerli degil... .benim açtıgım konulara girsinler demiyorum. cogu kişi sadece isme bakarak konulara giriyor... herkes bu konuda anlayışlı olsun lütfen[/COLOR] zannetmiyorum neden öyle olsun ki? herkes ilgi duyduğu konuyu okuyup yorum yapabilir.. sen konularını açmaya devam et muhakkak ilgi görür...
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2006, 08:02:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2006, 08:06:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2006, 08:32:17 ÖS » |
|
basyigit
|
bir yana şu da bi gerçek her konuya herkes katılacak diye bir şey yok ilgi alanları farklıdır tamam ben ona bişey demiyorum. herkes bakacak diye bişey yok ama belirli kişilerde oluyor genelde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2006, 11:22:08 ÖS » |
|
gofur
|
Komşum rahat ol ya.Ben okuyorum seni.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 01, 2006, 09:20:21 ÖÖ » |
ebru@ebru
|
sanırım isimden çok konunun ilginçliğine bakıyor insanlar. ilginç bir konu olduğunda herkez okur cevap yazar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2006, 10:00:34 ÖÖ » |
|
reney45
|
genelde sadece bugünün mesajları bölümüne bakılıyor sanırım... yeni konular açıldıkça daha önce açılmış güzel konular altlara iniyor. eğer listeden düşerse konu kalabalığının arasında kaybolup gidiyor.... ondan sonra ancak tüm konulara göz atan üyelerin dikkatini çekerse okunabilir... maalesef bu böyle...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2006, 04:25:27 ÖS » |
seyman
|
niye forumda bazı kişilerin yazdıklarına actıkları konuya özellikle bakılıyor bizde burada birseyler paylaşmak istiyoruz ama boyle olunca insanın siteye giresi bile gelmiyor bu sadece benim için gecerli degil... .benim açtıgım konulara girsinler demiyorum. cogu kişi sadece isme bakarak konulara giriyor... herkes bu konuda anlayışlı olsun lütfen arkadaşım isim derken kasdın nedir bilmiyorum ama, sanırım online olan herkes konulara bakıyor, günün konuları daha çok ilgi görüyo sanırım. sen rahat ol fırsat buldukça bakmaya çalışıyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2006, 09:27:59 ÖS Gönderen: seyman »
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2006, 09:11:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 29, 2006, 01:01:52 ÖS » |
|
abdulheyy
|
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 04, 2006, 12:36:27 ÖÖ » |
|
Selendi
|
mazharcım bu konuya en son mesaj 29-04-2006 tarihinde yazılmış. ben ise daha yeni okuyorum. Kasıt aramamak gerekir bence
kendine iyi bak
sevgiler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|