« : Eylül 06, 2006, 04:19:05 ÖS » |
Sinan ERCAN
|
[COLOR="Red"] Toprak bedenimi sarsa, Bayrak gönlümdeki yarsa, Selam Edirne’den Kars’a, Adım, adım yürüyene...
Yesevi'den başlayan yol, Hacı Bektaş,Yunus kol,kol, Hepsinde bir beraber ol, Gönül sözü dinleyene...
Çağlar açtım,çağlar dürdüm, Yirmi dört boy hayat sürdüm, Dünyaya adalet ördüm, Medeniyet dileyene...
Üç kıtada ayak izim, Üç kıtada dilim sözüm, Türk’üm, Türk’üm diye sazım, Avaz avaz söyleyene... Ne Mutlu Türküm Diyene... [/COLOR] 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2006, 02:26:41 ÖÖ Gönderen: Sinan ERCAN »
|
|
[COLOR="DarkRed"]'Eğri olsam yay gibi elde tutarlar,doğru olsam ok gibi uzağa atarlar beni' Hz.Mevlana[/COLOR][/I]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2006, 08:16:34 ÖÖ » |
|
since
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2006, 01:18:31 ÖÖ » |
Revaha ÖZTÜRK
|
[COLOR="Red"] Toprak bedenimi sarsa, Bayrak gönlümdeki yarsa, Selam Edirne’den Kars’a, Adım, adım yürüyene...
Yesevi'den başlayan yol, Hacı Bektaş,Yunus kol,kol, Hepsinde bir beraber ol, Gönül sözü dinleyene...
Çağlar açtım,çağlar dürdüm, Yirmi dört boy hayat sürdüm, Dünyaya adalet ördüm, Medeniyet dileyene...
Üç kıtada ayak izim, Üç kıtada dilim sözüm, Türk’üm, Türk’üm diye sazım, Avaz avaz söyleyene... Ne Mutlu Türküm Diyene... [/COLOR]  Dünyaya adalet ördük medeniyet dileyene....Sağolasın gardaşım benim...Öok güzel şiir
|
|
|
|
|
|
:60: :60: [COLOR="DeepSkyBlue"][/COLOR]VARLIĞIN FİKİRDİR,GERİSİ ET VE KEMİKTİR...[Hz.Mevlana][COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="6"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE][/COLOR]:60:
|
|
|
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2006, 12:27:54 ÖS » |
sami_mi
|
Üç kıtada ayak izim, Üç kıtada dilim sözüm, Türk’üm, Türk’üm diye sazım, Avaz avaz söyleyene... Ne Mutlu Türküm Diyene...
Ellerine sağlık....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Adam aldırma , çek git diyemem aldırırım Çiğnerim , çiğnerim hakkı tutar kaldırırım[/SIZE][/COLOR]” M. Akif
|
|
|
|