« : Mayıs 11, 2006, 08:29:48 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Bana gelen bir mail.Paylaşmak istedim. "Güneydogu Anadolu sinirimizda artik mayinlara gerek olmadigi düsüncesiyle, bir mayin temizleme harekatina girisilmistir.Bunun üzerine tüm mayinlarinin yerleri planlarla belirlenmis olan TSK bu mayinlari bir yildan uzun bir sürede temizleyebilecegini belirtmistir. Isgüzar AKP hükümeti ise bu mayinlarin temizlenmesi esnasinda sehit vermeyi bu milletin kaldiramayacagini belirterek, bu isin Milli Savunma Bakanligi tarafindan ihale edilmesi gerektigini belirtmistir.Gizli bir kararname ile ihale etme isi de Maliye Bakanligina devredilmistir. Maliye Bakanligi isi ISRAIL'e ihale etmistir. 520 km uzunlugunda ve yer yer 4-5 km genisliginde olan bu bölge, ISRAIL'e tam tamina 49 yilligina YAP-ISLET-DEVRET modeli ile bedelsiz olarak verilmistir. 10 km güneyinden petrol fiskiran bu binlerce kilometre karelik alan 49 yilligina ISRAIL'e emanet edilmistir. En geç 1 yil içinde temizleyecekleri bu topraklarimizi, en kritik ve hayati bölgemizde Israil'in hangi amaçlarla kullanacagi belli degildir. Hükümetin bu yaptigi açik ve bariz bir sekilde VATANI SATMAKTIR. Bu hükümete bir dur diyelim...Lütfen bunu tüm tanidiklariniza ulastiriniz."
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2006, 08:36:49 ÖÖ » |
|
ÜNAL TÜZ
|
ben henüz duymadım ama araştırmakta fayda var.Bi bakalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2006, 07:17:43 ÖS » |
|
reney45
|
umarım gerçek değildir...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2006, 07:22:25 ÖÖ » |
|
since
|
tşk.ler dostum.. israil ile hükümetin arasının gergin olduğunu biliyorduk ama bu yazıyı okuyunca insanın aklına saman altından sumu yürütülüyor sorusu geliyor??
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2006, 02:06:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2006, 07:54:55 ÖS » |
|
Bozkurt
|
bilgi için teşekkürler arkadaşım
|
|
|
|
|
|
 Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2006, 08:33:57 ÖS » |
|
gofur
|
Böle bi haberi hatırlıyorum ama işte.. Hafızamız çok zayıf.. İnşallah doğru değildir. Doğruysada şaşırmam yani...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2006, 11:31:37 ÖS » |
|
|
|
|