« : Haziran 30, 2006, 10:17:53 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2006, 01:37:35 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
neredeyse bir haftadır hiç görünmüyor hocam, rahatsız filan mı acaba? merhaba sevgili kardeşim, iş yoğunluğum yüzünden katılamadım, şükür rahatsız değilim. gönlüm selendili arkadaşlarla, hafta sonu Selendiye geliyorum. herkese selamlar...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2006, 01:38:34 ÖS » |
|
umutzi
|
Hocam bir ateş alıp gitti valla 
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2006, 01:42:30 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Hocam bir ateş alıp gitti valla  dostum merhaba, inan çok yoğundum bir de dizüstüm arızalı,.. sağdan soldan girip ancak şöyle bir bakabiliyorum. Önümüzdeki haftadan itibareb 1 ay beni daha sık ve aktif göreceksiniz. selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2006, 01:47:41 ÖS » |
yahya
|
dostum merhaba, inan çok yoğundum bir de dizüstüm arızalı,.. sağdan soldan girip ancak şöyle bir bakabiliyorum. Önümüzdeki haftadan itibareb 1 ay beni daha sık ve aktif göreceksiniz. selamlar.. haaaa...yani laptop var sende... tamam hava atmana gerek yok.......
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2006, 02:54:28 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2006, 03:12:56 ÖS » |
|
h.kara
|
lan olum polis olan sen değilmisin neden reise yakalamışsın diyorsun. yakalaması gereken sen değilmisin? gerçi forum polisinin görevi olay bittikten sonra gelip konuya katılmak.
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2006, 03:17:44 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
haaaa...yani laptop var sende... tamam hava atmana gerek yok....... o kadar havamız olsun be yahya kardeş... şaka bi tarafa bu cihazlar şimdi herkeste var, hatta çoluk cocukta bile.. Hani saatler ilk çıktığında yeni saat alan birine saat sorulduğunda kolunu şöööle bi uzatırr, öyle cevap verirmiş. Cep telefonları da 10 yıl önce neredeyse aynı durumdaydı bence laptop denilen cihaz da artık hava vesilesi filan değil ; belki 1-2 yıl öncesi olabilir ama şimdi herkes de var yaa, ben de bile ben ki fakir, gariban bi köylü çocuğuyum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2006, 03:20:17 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
haaaa...yani laptop var sende... tamam hava atmana gerek yok....... ulen be reis burda bile muhalefet edecek bi yaklaşımın var ya helal olsun sana.:icon_cry: Bu muhalefetlik çok şey kazandırdı size:rolleyes: aman BAYKAL gibi bağımlılık yapmasın DİKKKAAT!:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2006, 03:22:55 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2006, 03:30:46 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
baykal sadece muhalefet , garibanın başka bildiği bişey yok...ama iktidarın alternatifiyiz...
leptop filan yok ama olsun...eski bilgisaylarda iş yapar......tayin ve atamalar için:icon_twisted: YAKIŞIRR;) Bizi de sürersin gari.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 30, 2006, 03:44:24 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
o kadar havamız olsun be yahya kardeş... şaka bi tarafa bu cihazlar şimdi herkeste var, hatta çoluk cocukta bile.. Hani saatler ilk çıktığında yeni saat alan birine saat sorulduğunda kolunu şöööle bi uzatırr, öyle cevap verirmiş. Cep telefonları da 10 yıl önce neredeyse aynı durumdaydı bence laptop denilen cihaz da artık hava vesilesi filan değil ; belki 1-2 yıl öncesi olabilir ama şimdi herkes de var yaa, ben de bile ben ki fakir, gariban bi köylü çocuğuyum...  bende yok valla, hocam gariban köylü çocuğu onda bile var, tutmayın atacam kendimi camdan aşağı :icon_cry: :icon_cry:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2006, 03:47:23 ÖS » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 30, 2006, 03:49:31 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2006, 03:51:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2006, 03:52:14 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2006, 03:53:47 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 30, 2006, 03:55:57 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 30, 2006, 03:57:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 30, 2006, 04:03:07 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
zaten antalya dasın be ya.... senin tayin işi yatar........  yaf dayımız var orda, sık sık gidiyom ameliyat oldu adam kalpten onu kastediyom reis, ermenekteyim ben :icon_cry: :icon_cry:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2006, 04:21:07 ÖS » |
yahya
|
yaf dayımız var orda, sık sık gidiyom ameliyat oldu adam kalpten onu kastediyom reis, ermenekteyim ben :icon_cry: :icon_cry: hadi bakam yırttın yine... ama ben yine de umutziye bi sorayım.... kardeş doğrumudur? doğruysa fareyi sağ sol yap 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2006, 04:23:51 ÖS » |
|
umutzi
|
hadi bakam yırttın yine... ama ben yine de umutziye bi sorayım.... kardeş doğrumudur? doğruysa fareyi sağ sol yap  [/quote Doğru kardeşim doğru dayısı burda Antalyada rahatsız adamcağız.Bir el et bakalım şu tayin işine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2006, 09:47:35 ÖS » |
|
h.kara
|
reis görüşmeyeli tayin işlerinemi bakmaya başladın ya bi iktidara gelseydik be hemen işi açığa vurmayacaktın yoksa senin şimdiki iktidardada mı adamların var varsa şu bizim kadro işinide ayarla be bi zahmet dostum sana minnettar oluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2006, 09:49:08 ÖS » |
|
h.kara
|
şaka kardeşim şaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Temmuz 01, 2006, 08:18:19 ÖÖ » |
|
umutzi
|
YAKIŞIRR;) Bizi de sürersin gari..  Hocam meraklanmayın siz Reis size Baküden bir yer ayarladı  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2006, 09:02:14 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
önce bi barışalım düşünürüz bişeyler......
ama önce muhteremi bi süreyim....sınır dışına başım gözüm üstüne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Temmuz 01, 2006, 09:03:55 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
ee..ne yapayım adamı sürebileceğim en yakın okul...bakü de:D yahya, yapacan madem bi kıyak tam olsun ben Vietnam, Kamboçya ya da Burkine Faso'yu istiyorum...  :icon_cry:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2006, 11:23:34 ÖÖ » |
yahya
|
yahya, yapacan madem bi kıyak tam olsun ben Vietnam, Kamboçya ya da Burkine Faso'yu istiyorum...  :icon_cry: Burkine Faso ya giden en az kaç yıl sonra buraya dönebiliyor 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #28 : Temmuz 04, 2006, 10:32:25 ÖÖ » |
|