Gun gecmiyor ki bir kez daha "Mim"lenmeyeyim:):) Bu defada surekli Sibel diye hitap edipte sonradan utandigim sevgii Sibel Abla mimlemis beni:) Kendi adina yilin son mimi demis ama sanirim bizler icinde oyle olur cunku sanmiyorum bir kez daha mimlenelim:):)
Basliyorum:)
Yemek olsam ne yemegi olurum?
Efendimm ben yemek olsam kesin "icli kofte" olurdum:):) Cunku genellikle
insanlarin hep dedigi gibi cok farklisin sen yaa hic disaridan gorundugun gibi
degilsinin kaniti olurdum olmak icin:):)
Muzik aleti olsam ne olurum?Kesin Cello olmak isterdim.Nitekim olurdamda heralde:) Ogrenmesinin zaman aldigi
ve zor oldugundan:) Cunku zor biriyimdir bende:) Ve sesi huzur verir.Bende huzur
vermek isterdim:)
Araba olsam ne olurum?Kesin Passat olurdum:):):) Nedensiz cok seviyorum cunku:):)
Aylardan hangisi olurum?"Eylul" olmak isterdim. Yaz sicaginin bitip sonbahari mujdeledigi icin ve hep bir yanimda var olan huznu gostermek icin:)
Ayakkabi olsam ne olurum?Kesinlikle spor ayakkabi olurdum:) En sevdigim ayakkabi turudur kendisi.
Insanlara rahat vemek isterdim:)
Kiyafet olsam ne olurum?Kesinlikle atki olurdum:) Hele bide sevdigim insanlarin boynundaysam
degmeyin keyfime:):)
Ee simdi haliyle birilerini "Mim"lemek lazim:):) Listem uzun olabilir. Basliyorum:)
Basak , Stickman , MeCeSe , OmAr , Gui - Merve , Perili Kosk , Minar , Tozlu Defter , Yagmur , Umit neyse hadi yeter bana kalsa daha uzatirdim ama:):)