« : Temmuz 10, 2006, 11:12:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2006, 11:22:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2006, 02:37:51 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2006, 12:43:49 ÖS » |
|
since
|
Merhamet hür Dünyaya bu kadar mi IRAK ' ti? Ben Basralı Ömer, Belki haberin yoktur diye yazıyorum Mr. Franks. Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. Tam onsekiz adet insan hakları saymışlar Vücudunda babamın. Annem yoktu zaten Ben doğarken ilaç yokluğundan ölmüş Ambargo falan dediler ya Anlamadım çocukluk akli iste Oluşmadan sökülmüş. Sizde de barış böyle midir Mr. Franks? insan hakları çocukları yetim Ve ayaksız bırakır mi orda da? Düşer mi ayin kan gölüne aksi Güpegündüz düşer mi Pazar yerine demokrasi? Zenginlik insanları korkudan uykusuz bırakır Kuşlar gökyüzünü terk eder mi orda da? Babamla mırıldandığım son dua dilimde ayaklarımın hastanede Ve giymeye kıyamadığım pabuçlar Kaldı elimde. Çocukların var mı Mr. Franks? Al, oğluna götür onları Bari ise yarasın Kim bilir belki baktıkça Bazen beni hatırlasın. Bu nasıl demokrasi Mr. Franks? Düştüğü yeri yaktı Merhamet hür Dünyaya Bu kadar mi IRAK ' ti?
__________________ merhamet nerde onlarda.:8: :8: :8:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2006, 12:54:31 ÖS » |
|
since
|
insan olmak böyle birşey mi. yanı başımızda Irakta,Filistinde bombalar patlıyor. O adı büyük ama insani bakımdan zerre kadar ağırlığı olmayan,işlerine gelince insan hakları diye bağırıp duranlar bütün bunları sadece seyrediyor. "komşusu açken tok yatan bizden değildir" sözünü çok iyi biliyoruruz. böyle kayıtsız kalarak bu sözü edilen duruma düşmüyormuyuz. artık anladık ki batılı devletler sessiz kalmaya devam edicek ama müslüman olan bi ülke buna nasıl sessiz kalabilir. neden ses çıkaramıyoruz,neden hala israil ile müttefiklik yapıyoruz. malesef gösterilen bu tutumlarla bizler tok yatanlarız:(  haklısın kardeşim.. bizlerde üzerimize düşeni yapmıyoruz..:8: tepkisiz bir millet haline gelmişiz :8:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2006, 01:25:06 ÖS » |
danger
bir kedisi bilem yok....
|
Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladım koptuğunu ayaklarımın. DEMOKRASİ İNSAN ÖLDÜRÜR İNSAN HAKLARI AYAK KOPARIR OLMUŞ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2006, 01:40:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2006, 01:52:19 ÖS » |
|
since
|
Merhamet hür Dünyaya bu kadar mi IRAK ' ti?
maalesef ırak... ne yazıkki çok çok ırak :8:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 02:17:16 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2006, 03:03:47 ÖS » |
|
since
|
tek bayrak- sağ olusun AB yalakaları şimdiden türk bayrağının yarısını ab bayrağı yapmaya başladılar bile
şiddetle kınıyoruz.. kimse bizim bayrağımızla oynayamaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2006, 03:20:47 ÖS » |
|
Bozkurt
|
araplar bizi satmanın bedelini ödüyorlar
|
|
|
|
|
|
 Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um
|
|
|
« Yanıtla #11 : Temmuz 11, 2006, 03:22:48 ÖS » |
|
umutzi
|
işte milleti millet yapan ortak değer TEK VATAN,TEK BAYRAK,TEK DİL bölünmeyi isteyip bunların birazından ödün verdim mi kan geliyor, kan akıyor herkes birbiren kurşun sıkıyor. dün olduğu gibi çoluk çocuk bir sürü sunniye kurşna dizdikleri gibi, bize de bakalım mı? tek vatan- bölünmeci kürtler ve aydınlar federatif bir devlet istiyorlar güneydoğumuzda tek bayrak- sağ olusun AB yalakaları şimdiden türk bayrağının yarısını ab bayrağı yapmaya başladılar bile tek dil- kendini akıllı sanan şahsiyetsizler kürtçe dil fırt zırt diyerek yaptıkları ortada zaten sanki türkiyede kimin ne konuşulduğuna karışan varmış gibi.. alın size gelmecekte yeni bir IRAK çocukluranızı zrahatça yetiştirebilecekmisin, okula gönderip sokakta parkta gezdirebilicekmisiniz. vala biz gezdiriyoruz iteat etmeyen bağyurduna bakar. TÜRK'SEN EMRET, DEĞİLSEN İTEAT...... Coşmuşsun gene Reisim...
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #12 : Temmuz 12, 2006, 07:32:38 ÖÖ » |
|
since
|
işte milleti millet yapan ortak değer TEK VATAN,TEK BAYRAK,TEK DİL bölünmeyi isteyip bunların birazından ödün verdim mi kan geliyor, kan akıyor herkes birbiren kurşun sıkıyor. dün olduğu gibi çoluk çocuk bir sürü sunniye kurşna dizdikleri gibi, bize de bakalım mı? tek vatan- bölünmeci kürtler ve aydınlar federatif bir devlet istiyorlar güneydoğumuzda tek bayrak- sağ olusun AB yalakaları şimdiden türk bayrağının yarısını ab bayrağı yapmaya başladılar bile tek dil- kendini akıllı sanan şahsiyetsizler kürtçe dil fırt zırt diyerek yaptıkları ortada zaten sanki türkiyede kimin ne konuşulduğuna karışan varmış gibi.. alın size gelmecekte yeni bir IRAK çocukluranızı zrahatça yetiştirebilecekmisin, okula gönderip sokakta parkta gezdirebilicekmisiniz. vala biz gezdiriyoruz iteat etmeyen bağyurduna bakar. TÜRK'SEN EMRET, DEĞİLSEN İTEAT...... haklısın Reis... şimdiden önlem alınmazsa bu AB sevdası yüzünden ülkemizin birçok değerini yitireceğiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|