Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Medyadan Yargisiz Infaz

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Medyadan Yargisiz Infaz  (Okunma Sayısı 1471 defa) Seçenekler Arama
« : Mayıs 12, 2006, 04:31:32 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Evet arkadaşlar bu haber şahsımla ilgili Antalyanın yerek gazatesi Bakış Gazetesinde bugün yayınlanmıştır.Tamamiyle sorgusuzca,araştırmadan,tarafıma hiç bir şey sorulmadan direk kurumların idarecilerinin yönlendirilmesiyle Gazeteye Manşet atılarak yazılmıştır.Bu gazeteye haddini bildirmek için bugün Cumhuriyet Savcılığına hem şuç duyurusu yapılmış hemde maddi tazminat davası açılmıştır.Sizlerle paylaşmak istedim...
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2006, 05:20:45 ÖS Gönderen: şövalye » Logged

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Medyadan Yargisiz Infaz
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 05:32:31 ÖS »

« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2006, 04:55:58 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Haberin devamı burda burda arkadaşlar.Esas burası çok önemli.Neyle suçlanıyorum...

« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2006, 05:25:05 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Menşetde Burda Arkadaşlar...Sad

« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2006, 07:29:09 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

medya her zaman işine geldiği gibi davranıyor...
umut kardeşimizin başına gelenlere üzüldük,temennimiz en kısa sürede haklılığını kanıtlamasıdır..
insanları karalamak adına gazetecelik yapılmamalı,gazetecilik araştırmacılıktır iyice araştırmadan kişiler ve kurumlar hakkında yargısız infaz yapılmamalıdır...

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2006, 02:12:19 ÖS »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Allah kolaylık versin arkadaşım, medyanın eline düştünmü bi kere adamı disdiri gömerlar

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2006, 02:30:31 ÖS »
şövalye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

bunlar Gerçekmi Dostum Yaa Eğer öleyse çok üzüldüm Umarim Bu Bir şakadir..

« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2006, 05:29:52 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Evet dostum olayın detayına girmiyorum.Sadece şunu belirteyim İstanbulda 1,5 ay içerisinde EFÖM adkı bir firmaya ait 2 bayi ciddi anlamda para götürdü.Bunu baz alarak ve hiç bir araştırma yapmadan (Benim Firmam Vezne Novatro diye geçmekte) yukarıda bahsettiğim firmaya ortak yapıp birde ortağımın bu parayı götüdüğünü yazmışlar.Gazetecilik mudur yahu.Hiç bir şey yapmazsan insan bir google dan arama yaptırır bu firmayla benim alakamın olup olmadığını sorgular.Ama mahkemede çok büyük hesap verecekler.Tabi bu arada işler çok düştü bu yazıdan dolayı Allahlarından bulsunlar başka bir şey demiyorum dostum...

« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2006, 05:36:42 ÖS »
alperen
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

inşaalah tez elden haklılığın ortaya çıkar ve adalet yerini bulur

« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2006, 07:18:41 ÖS »
yargıç
Üye Bilgileri Selendili
**

Medyadan Yargisiz Infaz

Allah yardımcın olsun kardeş...

NE KADAR BİLİRSEN BİL,
NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT,
SENİN BİLDİĞİN
KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2006, 12:07:54 ÖÖ »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

kesinlikle peşini bırakma, haklılığını kanıtlarsan, alacağın tazminatla belki kayıplarını önleyebilirsin....

şimdiden kolay gelsin...

• [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
  • Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2006, 01:25:41 ÖÖ »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

yani şerefsizler yapar....
olayı biraz daha açabilirsen ....
belki bişeyler yapmaya çalışabiliriz.....
geçmiş olsun.

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2006, 07:23:54 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Alıntı sahibi: umutzi
Evet dostum olayın detayına girmiyorum.Sadece şunu belirteyim İstanbulda 1,5 ay içerisinde EFÖM adkı bir firmaya ait 2 bayi ciddi anlamda para götürdü.Bunu baz alarak ve hiç bir araştırma yapmadan (Benim Firmam Vezne Novatro diye geçmekte) yukarıda bahsettiğim firmaya ortak yapıp birde ortağımın bu parayı götüdüğünü yazmışlar.Gazetecilik mudur yahu.Hiç bir şey yapmazsan insan bir google dan arama yaptırır bu firmayla benim alakamın olup olmadığını sorgular.Ama mahkemede çok büyük hesap verecekler.Tabi bu arada işler çok düştü bu yazıdan dolayı Allahlarından bulsunlar başka bir şey demiyorum dostum...
inşallah haklılığın ortaya çıkar vede hakettiğin tazminatı çatır çatır alırsın onlardan..
ama dediğin gibi işlerini büyük ölçüde düşürmesi çok kötü...:icon_frown:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2006, 08:07:55 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Alıntı sahibi: gofur
yani şerefsizler yapar....
olayı biraz daha açabilirsen ....
belki bişeyler yapmaya çalışabiliriz.....
geçmiş olsun.

Şimdi gofur kardeşim benim yaptığım iş Türkiyede daha çok yeni.Tüm faturaların (Su,elektrik,doğalgaz,Telekom,Tüm Cep telleri,ADSL,Kablolu TV,Digiturk....SSK,Bağkur ve Tüm vergiler) tek bir noktadan ödeme yapıldığı  özel bir kuruluş.Veznet dediğimiz bir program sayesinde bankanın kendi hesabıma ait internet şubesine girip ilgili tesisat numarasına göre sorgulama yapıp eğer borç var ise önüne getiren ve buradan ödemeyi gerçekleştirdiğin bir iş.Bu ödemeleri yapabilmen için banka hesabında  belirli miktarda (3-5 Bin YTL) para olması gerekmekte.Sen programda ödeme yaptığında hesabından otomatik olarak ödeme yaptığın kuruma para geçmekte.İş kısaca bu.

Ben bu işe 17/10/2005 tarihinde başladım.17/11/2005 tarihinde ise TEDAŞ,Antalya Su ve Telekom'un ortak şikayet dilekçesi ile saat 15:00 civarında beni dolandırıcılık suçlamasıyla götürdüler.Hem nasıl götürme Cem UZAN'a ne muamale yapıldıysa aynen öyle.İşyerindeki yazar kasama varıncaya kadar (Tümevraklarım,bilgisayarım falan) hepsine el koyup dolandırıcılık masasına götürdüler.Aynı gün saat 18:30 da Cumhuriyet Savcısı suça unsur hiç bir şey tespit edemediği için bizle birlikte el konulan her şeyi geri iade ederek serbest bıraktılar.Ertesi gün gün maliye bastı.Kontrol yaptılar orda da bir şey çıkmadı.Ve en son Cumhuriyet Savcısı benim olayla ilgili takipsizlik kararı verdi.Çünkü kurumlara müşterilerden alınan fatura tutarlarının hepsinin karşılığı çıktı.

Bizde madem bu kurumlar bizi hiç araştırmadan böyle bir hareket yaptılar ve sonuça bizim lehimize olduğuna göre dedik kurumlara maddi tazminat davası açalım dedik.Fakat bunun için 2 Bin YTL gibi mahkemeye başvururken harc bedeli ödenmesi gerekliliği olduğu için o dönemde bu parayı sağlayamadığımızdan askıya aldık.Çünkü olay tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde dava açma hakkımız vardı.Keşke borç harç açsaydık.

Bu olay böyle kapandı.Beden bu tarz bir olay yaşadığım için programı yazan ve satan firma bizim para kaçırma,dolandırma olaylarına önlem olarak programda bir ekleme yaptı.Neydi bu ekleme eğer programda ve sistemde 3 gün içerisinde ödenmemiş 1 adet fatura bulunursa sistem ve program çalışmıyor.Yani hiç bir işlem yapamıyorsunuz anlayacağınız.Çok güzel bir önlem.

İşler yoluna girdi her şey çok güzel gidiyor derken geçen ay İstanbulda EFÖM adında bir firmanın 2 tane bayisi piyasayı dolandırdı.Bizim haricimizde bu işi yapan EFÖM,Fatura İşlem Merkezi FİM,faturasel,Güven Danışmanlık,faturaline,faturabank,süpernokta,faturaat,faturatm,pts adlı bir çok firma var.Özellikle EFÖM su satana,tüpçüye,berbere anlıyacağınız her yere bu programı satan ve hiç bayilik sözleşmesi dahi yapmayan bir firma.Götürdükleri para az buzda değil.Bu olay yaşanmasına rağmen benim ve diğer bayilerin işlerinde hiç bir düşüş yok çünkü güven sağlamışız.Bu olay çok fazla etkilemedi yani.

Ve en son geçen hafta yukarıda ki haberle sarsıldım.Dediğim gibi hiç bir araştırma yapmadan bana hiç bir şey sorulmadan hiç alakası olmayan bir krumla ben ortak yapıldım.Bundan sonrasını zaten biliyorsun.

Herkese vermiş olduğu destekden dolayı teşekkür ederim.Sorularınız olursa hiç çekinmeden sorun cevaplıyayım arkadaşlar.

« Yanıtla #13 : Mayıs 17, 2006, 08:11:26 ÖÖ »
hikmetemre
GALATASARAY
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

geçmiş olsun kardeş..

« Yanıtla #14 : Mayıs 17, 2006, 09:04:30 ÖÖ »
muhterem KILINÇ
fakir
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

geçmiş olsun umut kardeşim,
Basın önemli bir vazife ifa ediyor ama
şerrinden ve haksızlığından da Allah hepimizi korusun.
Yani tahribatı çok acı oluyor, ama inşallah aşarsın,
sende aşacak güç ve enerji var, selamlar.

"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
« Yanıtla #15 : Mayıs 17, 2006, 10:07:03 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Medyadan Yargisiz Infaz

Alıntı sahibi: umutzi
Ben bu işe 17/10/2005 tarihinde başladım.17/11/2005 tarihinde ise TEDAŞ,Antalya Su ve Telekom'un ortak şikayet dilekçesi ile saat 15:00 civarında beni dolandırıcılık suçlamasıyla götürdüler.Hem nasıl götürme Cem UZAN'a ne muamale yapıldıysa aynen öyle.İşyerindeki yazar kasama varıncaya kadar (Tümevraklarım,bilgisayarım falan) hepsine el koyup dolandırıcılık masasına götürdüler.Aynı gün saat 18:30 da Cumhuriyet Savcısı suça unsur hiç bir şey tespit edemediği için bizle birlikte el konulan her şeyi geri iade ederek serbest bıraktılar.Ertesi gün gün maliye bastı.Kontrol yaptılar orda da bir şey çıkmadı.Ve en son Cumhuriyet Savcısı benim olayla ilgili takipsizlik kararı verdi.Çünkü kurumlara müşterilerden alınan fatura tutarlarının hepsinin karşılığı çıktı.

Bizde madem bu kurumlar bizi hiç araştırmadan böyle bir hareket yaptılar ve sonuça bizim lehimize olduğuna göre dedik kurumlara maddi tazminat davası açalım dedik.Fakat bunun için 2 Bin YTL gibi mahkemeye başvururken harc bedeli ödenmesi gerekliliği olduğu için o dönemde bu parayı sağlayamadığımızdan askıya aldık.Çünkü olay tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde dava açma hakkımız vardı.Keşke borç harç açsaydık.

.
tekrar geşmiş olsun...
işyerini açtığın günün ertesi günü böyle bir baskınla savcılığa götürülmeni şiddetle kınıyorum dostum??huh
bu ülkede çalana çırpana değil de namusuyla para kazanana kötü muamele yapılıyor..angry
çalan çırpan yakalandıklarında sırıtarak(sanki bişey olmaz der gibi)elini kolunu sallaya sallaya tutuklanıyor..angry
Dostum bizler senin doğruluğuna ve kişiliğine güveniyoruz..
inşallah bu kötü günleri bir an önce atlatarak alnının akıyla işine devam edersin..Wink

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv