TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor Kocaelispor'un kalecisi Taylan Aydogan ile anlasmaya vardi. Eyup Kadri Ataoglu ve Ulac Caglayan ile yollarini ayiran sari kirmizililarda, Muammer Sancakli takima geri dondu!
Kulup basin sozcusu Ali Cengiz, kulubun resmi internet sitesinde yaptigi aciklamada, Antalya Belek'te devre arasi hazirlik kampinin basladigini belirtti.
Kamp calismalariyla birlikte ligin ikinci yarisi icin kadro olusturma calismalarina hiz verildigini dile getiren Cengiz, su bilgiyi verdi: ''Daha once Malatyaspor'da forma giyen, ardindan Kocaelispor ve Izmirspor takimlarinda oynayan kaleci Taylan Aydogan ile anlasmaya varildi. Taylan, kampa katilip takimla antrenmana cikti. Sezon basinda yasanan sikintilar nedeniyle kulupten ayrilan Muammer Sancakli, yonetim kuruluna basvurarak donmek istedigini belirtti. Teknik heyet ve yonetim kurulunun olumlu gorusu dogrultusunda bu futbolcunun donmesine onay verildi. Bu futbolcu onumuzdeki gunlerde kampa katilacak. Eyup Kadri Ataoglu ve Ulac Caglayan ile yollar ayrildi.''
Cengiz, Malatyaspor'un ikinci yarida daha basarili olmasi icin yonetim kurulunun yogun bir calisma icerisinde oldugunu belirterek, ''Malatyalilar bize, futbolcu ve teknik kadromuza guvensin ve sabir gostersinler. Hepimiz Malatyaspor'un basarili olmasini istiyoruz. Bu dogrultuda calismalar yapiyor, Malatyaspor'un isteklerine ve yapisina en uygun futbolculardan guclu bir kadro olusturmak istiyoruz. Antalya'da iyi bir kamp donemi gecirip, ikinci yari cok daha guclu ve basarili sonuclar alan bir Malatyaspor olusturacagimiza inaniyoruz'' dedi.
-SAFFET AKBAS YARDIMCI ANTRENOR-
Bu arada daha once Fenerbahce, Istanbulspor ve Vanspor'da forma giyen Saffet Akbas'in teknik direktor Fahrudin Omerovic'in yardimciligina getirildigi belirtildi. Saffet Akbas'in kampa katildigi kaydedildi.