Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Mahkumlara okuma-yazma sertifikası

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Mahkumlara okuma-yazma sertifikası  (Okunma Sayısı 240 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 22, 2009, 01:23:04 ÖS »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Mahkumlara okuma-yazma sertifikası

22 Mar 2009

img159Selendi İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan ’’Birinci Kademe Okuma Yazma’’ kursu sona erdi.

Kursa katılan üç mahkûma belgelerinin verilmesi için düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Serap Ekin Kaleli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz, Kurs Öğretmeni Mutlu Koyutürk, ceza evi yönetimi ve okuma yazma kursuna katılan mahkûmlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Serap Ekin Kaleli, Toplumun en önemli meselesinin eğitim olduğunu belirterek, "Eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki asıl gayemiz, hükümlü ve tutuklulara doğru davranış, doğru tutum ve alışkanlıkları benimseterek, yeniden suç sayılacak davranışlarını önlemektir" dedi.

Halk Eğitim Eğitim Müdürü Mehmet Semiz’de İlçe genelinde yapmış olduğumuz kurslarımızla çok sayıda okuryazarlığı olmayan vatandaşlarımız okuma yazma öğrendi diyerek,’’1. Kademe okuma yazma kursunu bitiren kursiyerlerimizin bundan sonra ki adım olan 2. Kademe kursa katılmasından ve dışarıdan okul bitirme kurslarına devam etmesiyle yüksek okula kadar devam edecekleri bir başlangıçtır. Burada başarılı olanların devamını getireceklerinde canı gönülden inanmaktayım. Kursumuza katılanların hayatta da başarılı olmalarını dilerim dedi.

http://res1.blogblog.com/tracker/4941806370125183309-7329724520305952064?l=selendi-manisa.blogspot.com'/>

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Mahkumlara okuma-yazma sertifikası
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 05:03:14 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv