« : Temmuz 11, 2006, 03:12:08 ÖS » |
|
since
|
Manisa'nın Selendi İlçesi'nde bir kuyumcudan altın çalmaya çalışan şahıs, işyeri sahibi tarafından naylon poşet içersine koyduğu altınlarla birlikte suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olay bugün 12.30 sıralarında, Atatürk Caddesi 66/A'da Ali Yılmaz'a ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, ilçeye İzmir'den geldiği belirlenen F.K. (20) adlı şahıs, işyeri sahibinin, dükkanının üzerinde bulunan evine ihtiyaç için çıkmasını fırsat bilerek, elindeki tornavidayla kapının kilidini açıp içeri girdi. Raflarda bulunan 237 adet düz ve Adana burması altın bilezikleri mavi renkli naylon poşet içersine koymaya çalışan F.K., bu sırada geri dönen kuyumcu Ali Yılmaz ile karşılaştı. Yılmaz, altınları çalmaya çalışan F.K.'yı çaldığı altın bileziklerle beraber suçüstü yakaladı. Bu sırada soyguncu F.K. ile Yılmaz arasında boğuşma yaşandı ve vitrin camı kırıldı. İşyeri sahibi Yılmaz yere yatırdığı F.K.'yi polise bildirdi.
Olay yerine gelen Selendi İlçe Amirliği Asayiş ekipleri, zanlıyı gözaltına alarak karakola götürdü. İşyeri sahibi Ali Yılmaz olayın hemen ardından işyerine gelen emniyet ekiplerine teşekkür etti.10.07.2006 17:18 olay dün gerçekleşmiş...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2006, 03:12:54 ÖS » |
|
since
|
Ali Yılmaz'a geçmiş olsun diliyoruz.. iyiki hırsızı yakalamış ve soygun başarısız olmuş...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2006, 03:16:31 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2006, 03:25:33 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2006, 03:27:10 ÖS » |
|
Bozkurt
|
evet size katılıyorum reis
|
|
|
|
|
|
 Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um
|
|
|
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2006, 03:27:53 ÖS » |
|
umutzi
|
KENDİSİNE BİR KEZ DE BURADAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ , İLETİRKEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BURADA BİŞEYE AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM. selendiye 1996 yılında dönüş yapan bir kardeşiniz olarak, selendililer hala birbirlerine sahip çıkmıyorlar, diğer bir insanın derdini sahiplenmekten ziyade herkes aman bana bişey bulaşmasın derdinde hal böyle olunca olumsuz ve ters olaylar arka arkaya geliyor. çünkü bu olayda üç tane daha şahıs olduğu ve oradan kaçtığı biliniyor. koca çarşının ortasında bu adamlar elini kolunu sallayarak nasıl kaçıyor ben bunu anlamıyorum. Hadi büyük şehirlerde gidiyor çünkü halk birbirini tanımadığı için başına bişey gelmesinden kortkuyor fakat selendide küçükten büyüğge herkes birbirini tanır... bu nedenle öncelikli hedef her selendilinin derdi bir selendilinin , bir selendilinin derdi her selendilinin olmalıdır. saygılarımla Çok haklısın dostum.Adama orda boğuşmaya bile fırsat vermemeliler bence.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2006, 07:35:59 ÖÖ » |
|
since
|
KENDİSİNE BİR KEZ DE BURADAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ , İLETİRKEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BURADA BİŞEYE AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM. selendiye 1996 yılında dönüş yapan bir kardeşiniz olarak, selendililer hala birbirlerine sahip çıkmıyorlar, diğer bir insanın derdini sahiplenmekten ziyade herkes aman bana bişey bulaşmasın derdinde hal böyle olunca olumsuz ve ters olaylar arka arkaya geliyor. çünkü bu olayda üç tane daha şahıs olduğu ve oradan kaçtığı biliniyor. koca çarşının ortasında bu adamlar elini kolunu sallayarak nasıl kaçıyor ben bunu anlamıyorum. Hadi büyük şehirlerde gidiyor çünkü halk birbirini tanımadığı için başına bişey gelmesinden kortkuyor fakat selendide küçükten büyüğge herkes birbirini tanır... bu nedenle öncelikli hedef her selendilinin derdi bir selendilinin , bir selendilinin derdi her selendilinin olmalıdır. saygılarımla haklısın Reis.. olayları tv. seyreder gibi seyretmemek lazım birlik olmak lazım... bugün onun dükkanını soymaya kalkanlar yarın bir başka esnafın dükkanını soymaya kalkacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2006, 12:19:28 ÖS » |
|
since
|
Çok haklısın dostum.Adama orda boğuşmaya bile fırsat vermemeliler bence. bencede sence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Temmuz 13, 2006, 12:54:24 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2006, 01:31:03 ÖS » |
|
since
|
işte fark burada.....burası selendi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı hakim .. bir de...zaten o. bilmem neci....derler geçerler bu düşüncelerin değişmesi gerek... yarın aynı duruma bizlerde düşebiliriz...:75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Temmuz 13, 2006, 01:47:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Temmuz 13, 2006, 01:52:51 ÖS » |
|
since
|
geçmiş olsun bugün ona yarın bi başkasına dikkatli olmak lazım aynen öyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2006, 04:32:31 ÖS » |
|
gofur
|
Öncelikle geçmiş olsun.... Reise ve diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.... Vaktinde tokatustunde dısardan gelen bi satıcı oradakı esnafa posta koymaya calısırken butun tokatustu toplanıvermıstı bı anda.... Bu her zaman yapılabılır....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Temmuz 13, 2006, 08:07:27 ÖS » |
|
Selendi
|
Öncelikle geçmiş olsun.... Reise ve diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.... Vaktinde tokatustunde dısardan gelen bi satıcı oradakı esnafa posta koymaya calısırken butun tokatustu toplanıvermıstı bı anda.... Bu her zaman yapılabılır.... tokatüstü selendinin başkentidir.  böyle konularda hiç affetmezler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Temmuz 14, 2006, 11:13:57 ÖÖ » |
|
varyans45
|
toplum büyle durumlara karşı biraz tepki göstermeli...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #15 : Temmuz 14, 2006, 01:51:47 ÖS » |
|
since
|
tokatüstü selendinin başkentidir. böyle konularda hiç affetmezler... :49::49: :49: :49: :49:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Temmuz 14, 2006, 09:50:00 ÖS » |
|
xlarge
|
tokatüstü selendinin başkentidir.  böyle konularda hiç affetmezler... aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Temmuz 15, 2006, 02:20:43 ÖS » |
|
since
|
toplum büyle durumlara karşı biraz tepki göstermeli... TABİKİ...:35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2006, 02:23:12 ÖS » |
selendili
|
Hemşehrimiz Ali Yılmaz a geçmiş olsun ALLAH birdaha aynı olaylarla karşılaştırmasın.Tüm esnaflarımız bundan ders çıkarsın güpegündüz hırsızlık ender rastlanır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|