« : Haziran 23, 2006, 09:43:56 ÖS » |
izmirli4535
|
kürkcü köyü selendiye 14 km uzaklıkta olup yesilin ve mavinin bulustuğu noktadadır..köylünün gecimi genelde hayvancılık ve arpa buğday vb... ürünler ile ev gecindirilmektedir ... köyün en önemli özelliği usak yolununköyün içinden gecmesi.. bu sebebden dolayı en iyi yollarına sahp bir köydür .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2006, 02:07:51 ÖS Gönderen: slandoss »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2006, 10:56:50 ÖÖ » |
|
abdulheyy
|
ya kardeşim yazıp durma köyümüz hakkında ya sen kimsin de bizim köy hakkında yazıyosun kendini tanıtmanı istiyorum tamam....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2006, 03:51:09 ÖS » |
muharrem gacar
|
abdulley kim dir tanısak abi bende kürkçü köyündenim de saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2006, 04:52:26 ÖS » |
|
harmandalı-2
|
ben bir defa gittim kürkçü'ye. yolları o kadar da ii deildi. benim görüşümce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2006, 05:30:22 ÖS » |
|
abdulheyy
|
abdulley kim dir tanısak abi bende kürkçü köyündenim de saygılar abi ben adem erdoğanın oğlu üye olduğunu bilmiyordum, abi bu insanlar niye bizim köy hakkında atıp tutuyorlar adama bak bir kere gelmiş köye her şeyi yazmış gelde sinir olma...görüşmek üzre abii...:45:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ağustos 11, 2006, 09:53:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ağustos 16, 2006, 10:15:17 ÖS » |
kozanlı abdullah
|
kürkçü köyü selendinin en güzel köylerinden biridir benim bildiğim ve yaşadığım kadar köy hakkında bilmeden yazan arkadaşlar acaba o köye hiç gittlermi belliki gitmemişler ki yalan yanlış kelimeler yazabiliyorlar amaç bence karalamak ama köyü bilen kişiler ancak güzelliğini bilir kafanıza takmayın istediğini yazsın kürkçü köyünde yaşayan herkese selamlar saygılar <<ölenler varsa allahtan rahmet dilerim >>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2006, 08:01:35 ÖS » |
|
abdulheyy
|
arkadaşım rahatsız oldugunuz mesajlar düzenlenmiştir. ilginize teşekkürler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2006, 02:08:19 ÖS Gönderen: slandoss »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2006, 10:46:31 ÖÖ » |
|
yılmaztuna
|
kürkçü köyüne bapılması düşünülen sulama barajı yapıldığı zaman kürkçü köyü daha da güzelleşecektir. uşak iline yakınlıgından ve organize sanayiye gidebilmek için bu yolunda kullanılması köy için bir artıdır. yolların da asfaltlanmasıyla bu yolun dahada ugrak bir yer olacagı kanısınayım. ufaktefek bakımlar gerekmekte yollara ve ayriyeten köyün girişinde soltarafta bulunan cumhuriyet döneminden önceye dayanan bir de tarih yatmakta. tarihi bir çeşmeside var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2006, 11:44:58 ÖÖ » |
|
Bahrierol
|
Yilmaz Kardeş Baraj Konulu Yorumunuz Için Teşekkür Ederim. Ama Baraj Kürkçü Köyüne Değil 1 Km Yukarisinda Bulunan Bizim Köy çamköy Sinirlari Içerisine Düşünülüyor. çamköy ün G.ahmetler_e.ayanlar Arasina Düşünülüyor. Eğer Yapilip Faaliyete Geçerse çamköy-kürkçü Ve Uşak Yeniköy Arazileri Faydalanacak. Baraj Konusundaki Tüm Duyarli Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Selamlar... Saygilar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2006, 11:50:28 ÖÖ Gönderen: Bahrierol »
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 01, 2006, 11:41:47 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Kasım 19, 2006, 11:49:40 ÖS » |
hakki_4535
egenova
|
yazdıklarım doğru lütfen inkar etmeyin hem kürkcüyebenim kadar uğrayan biri varmı bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 22, 2006, 06:23:59 ÖÖ » |
DOGAN
@lp€r€n
|
dogan_rol@hotmail.com BENİ TANİYAN herkeze selem ben camköylüyüm arkadaslar bazi seyler yazmis bu konuya girmek istedim bahri erol un sözlerine% 100 katiliyom baraj kürtçüye 1 kilometre yuukarsindaki camköye yapilmasi zazim cünkü yıllardan beri ugarsan kürtcü köyü degil CAMKÖY o baraji alabilmek icin ugas gostersin caba sarfetsin baraj baska biryere yapilsin ocek ismi len bu baraji biz hakettigimize inaniyom itirazi olan w@rsa mesaj atsınnnnnnnnnnnnnn .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 23, 2006, 12:26:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 23, 2006, 12:52:07 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 24, 2006, 11:12:31 ÖS » |
|
abdulheyy
|
dogan_rol@hotmail.com BENİ TANİYAN herkeze selem ben camköylüyüm arkadaslar bazi seyler yazmis bu konuya girmek istedim bahri erol un sözlerine% 100 katiliyom baraj kürtçüye 1 kilometre yuukarsindaki camköye yapilmasi zazim cünkü yıllardan beri ugarsan kürtcü köyü degil CAMKÖY o baraji alabilmek icin ugas gostersin caba sarfetsin baraj baska biryere yapilsin ocek ismi len bu baraji biz hakettigimize inaniyom itirazi olan w@rsa mesaj atsınnnnnnnnnnnnnn . [COLOR="Olive"] kardeşim ne diyosun sen ya o baraj zaten sizin oraya yapılacak kim almaya çalışıyo kii sadece bazı arkadaşlar yanlış anlamış o kadar[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 25, 2006, 11:28:21 ÖS » |
DOGAN
@lp€r€n
|
önemli degil bahri abi.BAYRAMİN MUBAREK OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 25, 2006, 11:31:43 ÖS » |
DOGAN
@lp€r€n
|
BEN sadece görüsümü söyledim.ben nasil senin görüsüne saygi gösteriyorsam sende benim görüsümüme saygi göster. hem benlede kardesim diyede konusma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 26, 2006, 01:52:30 ÖÖ » |
pixis
|
kürkçü köyüne bapılması düşünülen sulama barajı yapıldığı zaman kürkçü köyü daha da güzelleşecektir. uşak iline yakınlıgından ve organize sanayiye gidebilmek için bu yolunda kullanılması köy için bir artıdır. yolların da asfaltlanmasıyla bu yolun dahada ugrak bir yer olacagı kanısınayım. ufaktefek bakımlar gerekmekte yollara ve ayriyeten köyün girişinde soltarafta bulunan cumhuriyet döneminden önceye dayanan bir de tarih yatmakta. tarihi bir çeşmeside var. yılmaz belediye başkanı gibi konuşmuşsun valla ha... Hani şu gezi programları var televizyonlarda... Başkan gelip tanıtıyor ya memleketi.. Sen de o misal.. Ağzına sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2006, 07:21:44 ÖS » |
DOGAN
@lp€r€n
|
:67: :67: :67: :67: HAKKİ_4535 :67: :67: pardon ama sz nerelisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2006, 08:23:38 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Ne barajıymış bu arkadaşlar.memlekette milyon dolarlık barajlar kurudu bu sene.Su olmayınca neyle dolacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2006, 03:27:11 ÖÖ » |
DOGAN
@lp€r€n
|
ÜNAL TÜZ ; HAKKETTEN dogru söylüyorsunuz size katiliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ocak 17, 2007, 03:19:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ocak 18, 2007, 08:08:17 ÖS » |
DOGAN
@lp€r€n
|
siz benim hakkimda ne duydunuzki ? (merak ettim) ben usakta oturuyom selendiliyim peki siz nerelisiniz? ayrintili bilgi icin; dogan_rol@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ocak 18, 2007, 09:55:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : Şubat 07, 2007, 12:19:45 ÖS » |
|
_KoSoVaLı_
|
ya kürkçü köyünde yaşayan bilir.ben her sene köyümü ziyaret ederim.köyün nerdeyse tamamı akrabam sayılır.kacarlar sülalesini tanımayan yoktur.mesela selendi ziraat odası başkanı selahattin kızıltaş eniştem olur.yani ben oranın güzelliğini anlatamam bence çok güzel bir yer.
|
|
|
|
|
|
BIR GUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI, BEKLEMEYI, UMIT ETMEYI. LANET EDERSIN YASADIGINA. MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK!
|
|
|
« Yanıtla #26 : Şubat 08, 2007, 08:20:08 ÖS » |
|
Bahrierol
|
Arkadaşlar Geçen Hafta Manisaya Başbakanla Birlikte Enerji Bakani Da Gelmişti. Enerji Bakanina Bizim Bu Baraj Projesiyle Ilgili Gelişmeler Hakkinda Bir Not Kağidi Yazdim Ve Enerji Bakani Hilmi Güler'e Verdim. Inşallah Hayirlisi Olur. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #27 : Şubat 09, 2007, 08:38:30 ÖÖ » |
|
since
|
Arkadaşlar Geçen Hafta Manisaya Başbakanla Birlikte Enerji Bakani Da Gelmişti. Enerji Bakanina Bizim Bu Baraj Projesiyle Ilgili Gelişmeler Hakkinda Bir Not Kağidi Yazdim Ve Enerji Bakani Hilmi Güler'e Verdim. Inşallah Hayirlisi Olur. Selamlar. ALLAH(C.C.)senden razı olsun kardeş... belki dikkate alınmaz ama yinede yaptığın iş çok önemli ve anlamlı... umarım hepimize örnek olur..:35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #28 : Nisan 14, 2007, 12:47:40 ÖS » |
alkan
|
Arkadaşlar Siz Nerelisiniz Bilmiyorum. Ama Ben Kürkçü Köyündenim şu An Mardinde Askerim Diyer Köylerde Güzel Ama Kürkçü Köyü Selendinin Köylerinden Bir Tanesidir. Baraj Meselesinede Gelirsek Baraj çam Köy Sinirlarinda Olabilir Ama Faydalanacak Olan Kürkçü 12 Ay Oldu Uzağim Ama çok özledim.
|
|
|
|
|
|
MARDİN DEN BÜTÜN SELENDİ HALKINA SELAMLAR
|
|
|
« Yanıtla #29 : Aralık 09, 2007, 09:00:49 ÖS » |
|