« : Aralık 29, 2006, 08:21:08 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Tüm dostlarımın,kardeşlerimin,hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını en içden duygularla kutlarım.Yeni gireceğimiz yılda ilk etapta herkeze sağlık sonra mutluluk getirmesi dileğiyle şimdiden yeni yılınızı kutluyorum....
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2006, 09:56:06 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2006, 10:06:42 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
herkese mutlu bayram, umut dolu yıllar diliyorum [COLOR="DarkOrchid"] [SIZE="3"][FONT="Times New Roman"]Yaşamak... Yalnızca soluk almak değildir! Çoğu kez, soluk soluğa yaşanacak bir şey gerekir!!!
Düşünmek... Her zaman kavramak değildir! Çoğu kez sımsıkı kavranacak düşsel güzellikler, ya da; her ayrıntıyı düşleyecek bir şey gerekir!!!
Sevmek... Her zaman kolayca anlatılan bir duygu değildir!!! Çoğu kez sevgiyi simgeleştiren bir şey gerekir!!! Ya da; sevilecek bir simge!!!
Hepiniz için tek dileğim... Soluk soluğa düşsel bayramlar... Bayramlarınız sevginizin simgeleri olsun... İyi bayramlar!!![/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2006, 11:22:11 ÖÖ » |
|
since
|
Yeni yılın tüm güzellikleri sizlerle olsun.. Mübarek kurban bayramınız kazasız belasız en iyi şekilde sevdiklerinizle geçirmenizi diliyorum... iyi bayramlar...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2006, 12:46:26 ÖS » |
|
cankurtaran
|
umarım sevdiklerinizi yalnız,yılbaşı gecelerinde bayramlarda, doğumgünlerinde hatırlamıyorsunuzdur..görünüşte uzun ama,anlık bir nefes kesimiyle,yaşam perdemize nokta koyulduğu,sevdiklerimizle tat bulan kısacık yaşamımızda bu günlerde,dostluğunuzu daha da bir pekiştirmek ümidiyle,çekelim mesajlarımızı.. En güzel temennilerle Kurban Bayramınızı kutluyorum.Hayırlı BAyramlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2006, 01:31:26 ÖS » |
busra_5555
|
Herkes için; sıhhat , umut, şans , sevgi , aşk dolu bir yıl diliyorum. Kurban bayramında da sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, mutlukalın...
(NOT:Sağlık baş koşul olmak üzere diğer sıralananlar birbiriyle bir bütündür.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2006, 01:47:10 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Herkes için; sıhhat , umut, şans , sevgi , aşk dolu bir yıl diliyorum. Kurban bayramında da sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, mutlukalın...
(NOT:Sağlık baş koşul olmak üzere diğer sıralananlar birbiriyle bir bütündür.) büşra_5555 sen yenisin, hoşgeldinnn...
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2006, 02:18:16 ÖS » |
busra_5555
|
büşra_5555 sen yenisin, hoşgeldinnn... Teşekkür ederim:60:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2006, 03:03:44 ÖS » |
|
varyans45
|
selam selendi... herkesin kurban bayramını şimdiden kutlar... hayırlara vesile olmasını dilerim.....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2006, 03:50:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2006, 03:51:05 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
tüm arkadaşların kurban bayramı kutluyor saglık başarı mutluluk dolu bır yıl geçirmelerini temenni ediyorum. eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2006, 03:51:35 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Tüm dostlarımın,kardeşlerimin,hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını en içden duygularla kutlarım.Yeni gireceğimiz yılda ilk etapta herkeze sağlık sonra mutluluk getirmesi dileğiyle şimdiden yeni yılınızı kutluyorum.... eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 29, 2006, 03:52:06 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
herkese mutlu bayram, umut dolu yıllar diliyorum eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2006, 03:52:38 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Yeni yılın tüm güzellikleri sizlerle olsun.. Mübarek kurban bayramınız kazasız belasız en iyi şekilde sevdiklerinizle geçirmenizi diliyorum... iyi bayramlar... eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 29, 2006, 03:53:10 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
umarım sevdiklerinizi yalnız,yılbaşı gecelerinde bayramlarda, doğumgünlerinde hatırlamıyorsunuzdur..görünüşte uzun ama,anlık bir nefes kesimiyle,yaşam perdemize nokta koyulduğu,sevdiklerimizle tat bulan kısacık yaşamımızda bu günlerde,dostluğunuzu daha da bir pekiştirmek ümidiyle,çekelim mesajlarımızı.. En güzel temennilerle Kurban Bayramınızı kutluyorum.Hayırlı BAyramlar eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 29, 2006, 03:55:07 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
selam selendi... herkesin kurban bayramını şimdiden kutlar... hayırlara vesile olmasını dilerim..... eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 29, 2006, 04:38:03 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
herkese iyi bayramlar, selamlar..
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 29, 2006, 06:26:30 ÖS » |
gül45
|
bayramınız kutlu yeni yılınız mutu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 29, 2006, 06:40:00 ÖS » |
seyman
|
eyvallaaah arkadaşım, bi mukabele... sana, ona, buna herkese mutlu bayramlar herkese eyvallah herşey gönlünüzce olsun
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 29, 2006, 08:57:54 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 30, 2006, 01:06:21 ÖÖ » |
|
kırmızıx1
|
Bütün Türk İslam aleminin ve hemşehrilerimin mübarek kurban tebrik ediyor ve nice kurban bayramlarına ulaşmayı Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum.
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #21 : Aralık 30, 2006, 09:40:05 ÖS » |
|
reney45
|
Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 2007 yılı da huzur, sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler getirir ümidiyle yeni yılınızı kutlarım...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2006, 11:52:51 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ocak 01, 2007, 07:41:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ocak 01, 2007, 08:28:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ocak 02, 2007, 09:08:24 ÖÖ » |
|
yılmaztuna
|
her kesin kurban bayramını kutlar yeni yılınızın neşe mutluluk için de geçmesini dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|