Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Manisa ili ile ilgili haberler
 Kula' ya yeni görünüm

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Kula' ya yeni görünüm  (Okunma Sayısı 739 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 01, 2006, 02:12:30 ÖS »
moppito
Üye Bilgileri Selendili
**

Kula' ya yeni görünüm

Kula' ya yeni görünüm

Manisa'nın Kula İlçesi'nde tarihi tescilli 100 ev ve işyeri, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hibe fonundan verilen parayla restore ediliyor. Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, evlerini Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hibe fonuyla restore ettirmek isteyen vatandaşlarla belediyede bir araya geldi. Toplantıda restorasyon uzmanı Kayhan Seyrek, vatandaşlara bu fondan nasıl yararlanacaklarını anlattı. Seyrek, vatandaşların ister kendileri isterlerse bu konunun uzmanı kişilere vekalet vererek işlemlerini başlatabileceklerini, fondan yararlanmak için tapu örneği, kadastro çapı, ikametgah belgesi, tescil belgesi ve resimli nüfus örneğiyle müracaat ederek, 50 milyar liraya kadar rölöve ve restorasyon projesi için yardım alabileceklerini belirtti. Seyrek, projeler bittikten sonra tekrar restorasyon için müracaat edecek olan vatandaşların, bunun için de 50 ile 200 milyar lira tutarında yardım alabileceklerini ve alınan paraların geri ödemesiz olduğunu söyledi. Başkan Gülcü, vatandaşlardan bu fondan yararlanmaları için biran önce müracaat etmelerini isteyerek, 14 Aralık 2005 tarihinde çıkan kanunla söz konusu fona 10 trilyon lira ayrıldığını kaydetti.

Kaynak: http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2006/Subat/23/Haber_124254.aspx
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Kula' ya yeni görünüm
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:16:04 ÖS »

« Yanıtla #1 : Mart 01, 2006, 02:57:40 ÖS »
ÜNAL TÜZ
KINIKLI
Üye Bilgileri Selendili

Kula' ya yeni görünüm

Arkadaşlar aslında bunlarında bizlere örnek olması gerek.Adam turları kula dan geçiriyor,bildiğimiz somun ekmeğini yöreye has ekmek diye tanıtıyor,peribacalarını,kula nın eski evlerini,kuş yuvalarını bile ön plana çıkararak zaten var olan zenginliği kullanabiliyor ve bu sayede gözlegörülür bir sermaye elde ediyorlar.Hangi partiden ve siyasi görüşü temsil ederse etsin çalışsın yeter ya.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv