« : Şubat 20, 2006, 02:37:21 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2006, 02:37:54 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2006, 02:59:38 ÖS » |
hayat
|
kula da silmekle yetmez.siz asıl doğuya ve doğudan gelenlere bakın.
|
|
|
|
|
|
[FONT="Arial Black"][/FONT]Açılmamış her kapının ardında bir ümit vardır
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2006, 04:48:30 ÖS » |
umut
|
şimdi ne alaka doğudaki kişiler; onları sen dışlarsın sonra bu insanlar devlete baş kaldırdıgı zaman hemen terörist olarak yargılarız,bü ülke senin benim degil dogusuyla batısıyla yani türkiye cumhuriyeti vatandaşı herkesin ayrıca dogudaki insanlarda cok zenginde yeşil kart almıyo dikkat edersen BATILI OLAN YANİ KULALI ZENGİNLER alıyor CANIM KARDEŞİM.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2006, 04:52:40 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 21, 2006, 08:17:12 ÖS » |
murat arslan
|
ülkeyi dolandıranın doğusu batısı olmaz şerefsiz şerefsizdir ama umut arkadaşım ben tır filosu olan bir mardinlinin yeşil kartı olduğunu biliyorum.kısacası doğuyu kayırmakla da bir yere varılmaz
|
|
|
|
|
|
Yalnızca mutluluklar ve zevkler değil! Acılar büyüdükçe... Gelecek ve ikbal arayarak değil! geleceğini koyarak... Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil! ihaneti ve satılmışlığı da görerek... Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil! direndikçe büyürsün...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 21, 2006, 08:30:52 ÖS » |
ncayir
|
ülkeyi dolandıranın doğusu batısı olmaz şerefsiz şerefsizdir ama umut arkadaşım ben tır filosu olan bir mardinlinin yeşil kartı olduğunu biliyorum.kısacası doğuyu kayırmakla da bir yere varılmaz doğru söylüyorsun kardeş oradada neleri var
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"][/COLOR] ncayir82@hotmail.com[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]hayat yaşamaya değer.,..[/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2006, 12:16:49 ÖÖ » |
aydınarıkan
|
şimdi ne alaka doğudaki kişiler; onları sen dışlarsın sonra bu insanlar devlete baş kaldırdıgı zaman hemen terörist olarak yargılarız,bü ülke senin benim degil dogusuyla batısıyla yani türkiye cumhuriyeti vatandaşı herkesin ayrıca dogudaki insanlarda cok zenginde yeşil kart almıyo dikkat edersen BATILI OLAN YANİ KULALI ZENGİNLER alıyor CANIM KARDEŞİM..... arkadaşım ne alakası var doğudaki insanları terörist olarak görmekle. tabi ki siz asıl diyerek cümleye girmek biraz yanlış anlamaya müsait ise de buna bu kadar tepki vermek çok yanlış. yani yok mu hiç orda da bunu yapan. doğudaki vatandaşları incitmeyecerz diyer hiç mi bişey söylenmeyecek. bu kadar da olayları abartmayalım bence. o zaman ben de siz asıl marmarada olanlara bakın derim. o zaman da aynı tepkiyi verecek misin? hem eşitlikten behsediyorsun hem de eşit davranınca tepki gösteriyorsun.
|
|
|
|
|
|
İyi yaşamak özel bir ilgi ve birazcık dikkat ister. Bilgi, emek, sevgi ve şefkat ister. ''Kendi olmak'' ama ''aynı kalmamak'', ''çoğalmak'' ama ''kaybolmamak'' ister.
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2006, 08:16:59 ÖÖ » |
|
since
|
şimdi ne alaka doğudaki kişiler; onları sen dışlarsın sonra bu insanlar devlete baş kaldırdıgı zaman hemen terörist olarak yargılarız,bü ülke senin benim degil dogusuyla batısıyla yani türkiye cumhuriyeti vatandaşı herkesin ayrıca dogudaki insanlarda cok zenginde yeşil kart almıyo dikkat edersen BATILI OLAN YANİ KULALI ZENGİNLER alıyor CANIM KARDEŞİM..... kardeş doğru söylüyorsunda;doğuda bir ilde yapılan araştırmada ilin tamamına yakınında yeşil kart olduğu açıklandı.sadece o ilde görevli memurlarda yeşil kart yokmuş.o ilde hiç mi esnaf yok,herkezmi muhtaç?tv.lerde görüyoruz aşiretlerin düğünlerinde 100 kg ile 200 kg ı bulan altın ve birçok dolar takılıyor.o araştırmada o ildeki bir kaç bld.başkanında bile yeşil kart olduğu tesbit edilmiş?tamam ayrımcılığa karşıyız ama bu kadarına da pes doğrusu?  ?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2006, 10:55:38 ÖÖ » |
sernur
|
batıdaki denetimler maalesef doğuda yapılamıyor.adamlar kaçak elektrik kullanıyor ücretini bizler ödüyoruz?yalan mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2006, 11:17:11 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 22, 2006, 11:44:55 ÖÖ » |
|
since
|
sadece elektrikmi vergi dahil çok yerde hiç bir resmi ödemeleri yok ama buna rağmen aç kalıyorlar güya!!! onlar doymazlar.hep t.c. devletinden beklerler.hepsi diyemiyeceğim ama içlerinde bazıları;karınları doyduğu zamanda dağa çıkar t.c.devletini tanımıyoruz diye ayaklanırlar..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Şubat 22, 2006, 11:57:02 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 22, 2006, 02:12:07 ÖS » |
|
varyans45
|
arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum ama şunu da göz önünde bulundurmak lazım ki doğuda imkansızlıklar daha fazla.ama bundan dolayıda onları maruz görecek değiliz.doğuda kime giderseniz gidin kime sorarsanız sorun herkes tutturmuş bir eşitsizlik ve imkansızlık.tabi bunlara birde terörde eklenince halk bir isyan içine girmiş.doğuyla ilgili birçok sorun şu andasayıla bilir.önemli olan kalıcı çözümlerdir.biraz çözüm üretelim bence...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #14 : Şubat 22, 2006, 02:16:15 ÖS » |
|
varyans45
|
yeşil kart meselesine gelince.bu konuda devlet çok büyük uygulama hatası yapıyor.evet yapılmak istenen güzel ama bu kötü zihniyetlilerin elinde iyi sonuçlar vermiyor.dediğim gibi burada bir yetersizlik söz konusu....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 22, 2006, 04:10:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2006, 04:12:40 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2006, 04:14:02 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2006, 04:24:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Şubat 22, 2006, 04:57:15 ÖS » |
seyman
|
onlar doymazlar.hep t.c. devletinden beklerler.hepsi diyemiyeceğim ama içlerinde bazıları;karınları doyduğu zamanda dağa çıkar t.c.devletini tanımıyoruz diye ayaklanırlar.. okul yakmalar imam- öğretmen-polis-asker vurmalar bunlar unutulurmu? tamam hepsi diil ama şuda bi gerçek bir çürük elma bir kasa elmayı çürütür. o zaman ayıklıycaklar sağlam olanlar kendilerini.
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #20 : Şubat 22, 2006, 05:14:13 ÖS » |
|
gofur
|
Devletin her kesime eşit yaklaşmasını beklemek en dogal hakkımız.Ama doğunun her zaman kayrıldıgı ve hatta bazen bunun sus payı tarzına büründüğü gerçek.Dogudakiler kardeşlerimiz fakat onların ılıklerıne kadar ıslemıs ''devlet yapması lazım hakkımız'' mantığının yok edılmesi lazım.Herkese eşit davranılmalı.Doğuda yaşamış biri olarak iste size bıkac ornek:ordayken elektrık parası odemedım.Veergı ıadem ne yazdıysam o oldu.Ama burda herseyımız dıdık dıdık kontrol edılıyor.gecenlerde 12 gun elektrık gec odedım.kesmeye gelmisler.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #21 : Şubat 22, 2006, 05:30:32 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #22 : Şubat 23, 2006, 08:09:10 ÖÖ » |
|
since
|
gofur ve aydınarıkanlı;arkadaşlar ikinizin de tespitleri yerinde vede çok doğru.hakikaten ilçemiz mahrumiyet bölgesi ve birçok vatandaşımız geçimini çok zor şartlar altında sürdürüyor.ama onlar gibi çıkıpta devlete ve millete saygısızlık asla yapmıyor.bizler türk doğduk türk yaşar türk olarak da ölürüz.asla vatana hıyanet etmeyiz.t.c.devletiyle ve türklüğümüzle her zaman gurur duyarız.biz osmanlının torunlarıyız.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Şubat 25, 2006, 07:45:16 ÖS » |
|
gofur
|
since eline saglık bencede biz osmanlının torunlarıyız bize yakısan da bu...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #24 : Şubat 26, 2006, 04:37:21 ÖS » |
|
since
|
since eline saglık bencede biz osmanlının torunlarıyız bize yakısan da bu... tşk.ler..biz böyle gördük,bize ancak dürüstlük yakışır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|