« : Eylül 08, 2006, 10:22:13 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Green"][SIZE="3"] Neden böylesiniz sizler? Erkekadamlar yani! Neden bu kadar anlaşılmazsınız? Tamam, biliyorum biz hatun kişiler de bazen uzaylılar gibi abuk ve de sabuk davranışlar sergiliyoruz ama, sizler ayrı bir anlaşılmazsınız.
Yaşım 27. Güzel bir bayanım. En azından öyle olduğum söylenir. (Ben de aksini düşünüyor değilim hani ) İyi bir eğitim aldım. Güzel bir işim, geniş bir çevrem var. Hayallerim de. E bir de hayal kırıklıklarım tabi. Hani şu gerçekleşmesi umuduyla peşinden koşulan hayallerin ardından yaşanan türden.
Çok merak ediyorum, tam olarak istediğiniz nedir? İlk adımı daima erkekten bekleyen, nikaha kadar elini tutmanıza bile izin vermeyen, (abartılı bir mecaz oldu ama ne demek istediğimi anlayın işte) ağır oturaklı, saf ve masum aile kızı mı, yoksa tamamen doğal, özgüveniyle hareket eden, hissettiklerinden utanmayan ve son derece medeni bir şekilde karşı cinse bunu ifade edebilen, istediğini alan, istediği insanın isteklerine kendi çerçeveleri dahilinde yanıt verebilen bir bayan mı? Ha, hangisi??? Bunu sorarken ellerim belimde, son derece korkunçum yani.
Asıl ben, 2. şıktaki hatun kişi. Yani ben o’ yum. Abartılı bir rakamım olmasa da, hatırı sayılabilecek kadar ilişkim oldu. Öğrendim ki, sizin asıl istediğiniz, size verilmeyen. Yani, 2. Şıktaki insan olduğumuzda ‘kolay kadın’ damgası yiyoruz. 1. Şıktaki aile kızında ise, modası geçmiş romantik ya da örümcek kafa oluveriyoruz gözünüzde.
Pek çoğunuzun, ‘hadi canım senin çevrendekiler öyledir, çevreni değiştir, çizgini yükselt, bak görürsün nasıl değişiyor fikrin’ dediğinizi duyar gibiyim. Ama öyle değil işte. Konumum itibariyle, hep eğitimli, az çok kariyer sahibi insanlarla birlikte oldum. Eğitimlerinin ve görüntülerinin yanıma yakışmasına dikkat ettim. Hatta bir iki kez ACABA?!!... diyerek, insani değerlerden ödün vermeden farklı kesimlerden insanlarla da çıktım.
Ama ne oldu? Sonuçta ufak farklılıklar da olsa, gördüm ki, ‘erkek; erkektir’ beyler. Hadi artık kabul edin, anlaşılmaz olan sadece bizler değiliz.
Ve sanırım Goethe çoook haklı; ‘Erkeklerin aklı ev kadını arar, ama kalpleri ve hayal güçleri başka özellikler peşindedir.
Hadi, ‘yalan’ deyin!...[/SIZE][/COLOR]:60: :31:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2006, 10:37:53 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Yok bea bu kadar değil bence.Haksızlık ediyorsunuz.Bence sizde açılmış konular içerisinde "Kadınlar Hakkında ki Düşünceniz" başlığına bir bakınız 
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2006, 10:48:52 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Yok bea bu kadar değil bence.Haksızlık ediyorsunuz.Bence sizde açılmış konular içerisinde "Kadınlar Hakkında ki Düşünceniz" başlığına bir bakınız  Haksızlık mı? Bu konuda inanın daha fanatiğim üstelik 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2006, 10:52:25 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Haksızlık mı? Bu konuda inanın daha fanatiğim üstelik  Size dediğim gibi birde o başlığa bakarsınız sevinirim.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2006, 10:53:12 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2006, 10:56:02 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
sonuçta erkeklerinde kalbi var bence abartıyorsunuz kalbinin nerde olduğu da önemli tabii bu noktada :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2006, 11:02:26 ÖÖ » |
|
umutzi
|
kalbinin nerde olduğu da önemli tabii bu noktada :21: :21: Nassı yaneee :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2006, 11:15:34 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 11:19:02 ÖÖ » |
|
umutzi
|
farklı yerlerdemi oluyor? Seymanın bak şöle açıklayayım ben bunu.Yani arkidiş şöle demek istiyor galiba 30 yaş altındakilerin kalbi bel üstünde oluyor 30 yaş üstündekilerin ise bel atında Yanis anlamadıysam eğer :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2006, 01:40:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Eylül 08, 2006, 01:57:32 ÖS » |
|
umutzi
|
:45: :67: İYİ AÇIKLAMA E ne yapayım dostum aklıma başka bir gelmedi yani o cevaba karşın  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2006, 02:40:34 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Seymanın bak şöle açıklayayım ben bunu.Yani arkidiş şöle demek istiyor galiba 30 yaş altındakilerin kalbi bel üstünde oluyor 30 yaş üstündekilerin ise bel atında Yanis anlamadıysam eğer :21: çek ayağını ezdin beee, asfalt ağladı :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2006, 02:44:20 ÖS » |
|
umutzi
|
çek ayağını ezdin beee, asfalt ağladı :21: Özlemmm.Ağlatcam seni ben şimdi.Niye kılık değiştirip giriyon ki.Sanki ben anlamıyacam senin olduğunu.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Eylül 08, 2006, 03:33:39 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Özlemmm.Ağlatcam seni ben şimdi.Niye kılık değiştirip giriyon ki.Sanki ben anlamıyacam senin olduğunu..... bunun için ağlayacak kadar zayıf değilim ne yazık ki, bunu da iyi bilirsin!!! Elinden geleni ardına koyma!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Eylül 08, 2006, 03:35:10 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Özlemmm.Ağlatcam seni ben şimdi.Niye kılık değiştirip giriyon ki.Sanki ben anlamıyacam senin olduğunu..... Çevrendeki insanlarla!!! beni karıştırıyorsun umut dikkat et!!! Ve ayrıca kişisel sorunlarını foruma taşıyorsun!!! Bu etik değil!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Eylül 08, 2006, 03:45:59 ÖS » |
|
umutzi
|
Aaa ne alakası var ya.Nerden çıkardın bunu şimdi.Sana messengerden veya telden ulaşılmıyo ki damarına basmak gerekiyo illa.O gün duvar örmekle suçladın beni.Neyse aç bi ara msn'i de orda kavga edelim senle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Eylül 08, 2006, 03:51:46 ÖS » |
|
since
|
tşk.ler yazı için... kim daha uzaylı diye sorulduğunda aklıma ilk gelen sitenin maskeli başleri...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #17 : Eylül 08, 2006, 03:57:33 ÖS » |
|
umutzi
|
tşk.ler yazı için... kim daha uzaylı diye sorulduğunda aklıma ilk gelen sitenin maskeli başleri... Muhaha evet en uzaylı biziz.Hehehe:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|