Bu yaz özel işlerim den dolayı yavru vatan KIBRIS a gitmiştim,giderken mersin silifke ilçesinden feribota bindik orada bulunan yolculardan birine karşıya kaç dakikada geçeriz diye sordum 3 saat sürer dedi.Tabiki merk ediyordum bu sırada aklıma biz ozamanlar tokat üstü mahallesinde kirada oturuyorduk sene 70li yıllardı komşumuz olan TEVFİK UĞUR abi vardı beni zaman zaman kucaklar severdi şakalaşırdı babama beni şaka yollu şikayet ederdi tabiki bende kendisini çok severdim ve askere gitmişti giderken komşulara sarılıp helallık almıştı babam bana buzarfı Tevfik abinin cebine sok dedi bende tamamdeğip babamın dediklerini yaptım kendisi uzun boylu olduğu için çömelerek benim yanaklarımdan öptü sarıldı gözleri ağlamaklıydı onu öyle görünce bende dayanamadım ağlamaya başladım ayağa kalktı Buişler sırayla yarın sende asker olacaksın deyip ayrıldı daha sonra Kıbrıs barış harekatında ŞEHİT oldu bu duygularla GİRNE limanına yaklaştık indiyimde içimde gem vurulmayan ve fırtınalar esen dokunsalar ağlayacağim gibi hislerle gümrükten geçtim daha sonra tek tek barış harekatının geçtiyi yerleri gezdim gezeken kendime bir hak çikardım çünkü TEVFİK ABİM benimle geziyordu ALLAH RAHMET EĞLESİN NUR İÇİNDE YATSIN...
duygu dolu anlar yaşamışsınız...ALLAH(C.C)rahmet eylesin...