« : Haziran 11, 2006, 03:30:27 ÖÖ » |
coskun
|
orda bir köy var uzakta ben ona cok uzak olsamda o köy benim köyüm. AVUSTURYA/VIYANA coskun KAHRAMAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2006, 02:00:26 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
"kazıklı" deyince aklıma: -adem karakeçili diye bir arkadaşım vardı, o köy kökenli, -selendi adliyesi ve 1980 li yılların efsane köy takımı KAZIKLISPOR  Ve EFSANE taraftarı:icon_cry: geliyor aklıma ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2006, 10:58:07 ÖÖ Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2006, 04:54:15 ÖS » |
|
Bahrierol
|
Selendinin Adini Avrupaya Duyurmassaniz Sizi Hemşehrim Demeye çekinirim... Emirdağlilar Belçikada 2 Milletvekili, 1 Bakan çikardilar. Bizim Selendinin Nesi Eksik. Selamlar...
|
|
|
|
|
|
OPERATÖR
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2006, 09:22:04 ÖS » |
|
gofur
|
 Kazıklılı kardeşlerimin alaması meşhurdur ha.. Kavga etmeye kalkmayın valla kafaya yersiniz taşı... Ayrıca kanunları bi avukat kadar bilirler.
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2006, 09:23:21 ÖS » |
|
xantiaris
|
 Kazıklılı kardeşlerimin alaması meşhurdur ha.. Kavga etmeye kalkmayın valla kafaya yersiniz taşı... Ayrıca kanunları bi avukat kadar bilirler. duymuştum namını kazıklının biraz asabilermiş galiba 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"] •·.·´¯`·.·• Ya Tozu Dumana Katacaksın Ya da O Tozu Yutacaksın •·.·´¯`·.·• [/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2006, 12:51:00 ÖÖ » |
coskun
|
selam muhterem abicigim,ben seni taniyorum aslinda sende beni taniyorsun belki,köyüme yaptigin iltifatlarin icin tesekkürler,sen cikrikcili muhteremsin demi?saygilar. tesekkürler bahri bey evet haklisiniz umarim yakinda oda olur insallah demi! slm gofur kardes,tesekkürler tesbitlerin gayet güzel,küllerimizden doguyoruz efsane geri dönüyor! Tesekkürler kardes!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2006, 09:19:47 ÖÖ Gönderen: şövalye »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2006, 01:19:47 ÖÖ » |
|
gofur
|
Coşkun sen Efe dayının Coskun musun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2006, 01:45:46 ÖÖ » |
coskun
|
evet aynen oyum efe dayinin coskun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2006, 01:48:30 ÖÖ » |
|
gofur
|
İbrahim Ekim i goruyon mu orda? Ne yapıyo o?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2006, 07:41:53 ÖÖ » |
|
since
|
coşkun mrb... ilçemize ve köylerimize en çok özlem duyan sizlersiniz.. sitemizde gurbetçi kardeşlerimizle bir anlamdada hasret gideriyoruz.. tanıdığın bütün hemşehrilerimizi ve diğer arkadaşlarımızı sitemizde görmek isteriz,sanada sitenin adını duyurmak düşer kardeş... selamlar saygılar...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2006, 11:00:44 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
selam muhterem abicigim,ben seni taniyorum aslinda sende beni taniyorsun belki,köyüme yaptigin iltifatlarin icin tesekkürler,sen cikrikcili muhteremsin demi?saygilar. tesekkürler bahri bey evet haklisiniz umarim yakinda oda olur insallah demi! slm gofur kardes,tesekkürler tesbitlerin gayet güzel,küllerimizden doguyoruz efsane geri dönüyor! Tesekkürler kardes! merhaba coşkun kardeşim, Selendi tüm köyleri, güzellikleri ve eksikleriyle bizim selendimiz. Kazıklı köyü de bu anlamda bir renk. Ben çıkrıkçılı değil Aşağı güllüceli Muhterem ... selamlar...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 27, 2006, 01:07:51 ÖS » |
turkuazcafe
|
kazıklı köyünden alim Çelik; Alim 35 Köyüne yardımlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Cyan"][COLOR="Cyan"][/COLOR] [FONT="Arial Black"]TURKUAZ CAFE SINIRSIZ İNTERNET&PLAYSTATİON2[/FONT][/B][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2006, 11:10:48 ÖÖ » |
yalcin-ekim
|
selam kazıklı koyunde benımde arkadas vardı ve gıttım ve ınsanlar cana cok yakın ve muhabetlerı cok guzel yaslı dedelerle konusması cok ii oluyor herkesın gıtıp gormesını ısterım ben avusturya-viyana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|