Manisa'nın Salihli İlçesinde Düzenlenen Kaymakamlık Kupası Halk Oyunları Yarışması'nda, Minikler Kategorisinde Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu Birinci Oldu.

Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen Kaymakamlık Kupası Halk Oyunları Yarışması'nda, Minikler kategorisinde Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu birinci oldu.
Salihli Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Salihli Özel Zuhal İlköğretim Okulu, Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu ve Salihli Milli Egemenlik İlköğretim okulu katıldı. İlginin büyük olduğu yarışmada tüm hünerlerini sergileyen okullardan Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu birinci oldu. Kaymakamlık Kupası'nı alan okulun öğrencileri büyük bir sevinç yaşarken, mutluluklarını ekip öğretmeni Nuri Uslu ile paylaştılar.
23-24 Şubat 2007 tarihlerinde Manisa'da yapılacak Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışması'na katılacak olan Selendi Üç Eylül İlk Öğretim Okulu'nun halk oyunları ekibi, burada da kendi kategorisinde birinci olabilmeyi hedefliyor. Okul müdürü Süleyman Girgin ile halk oyunları hocası Nuri Uslu, Manisa'da yapılacak yarışmada iddialı olduklarını belirterek, Selendi ilçesini en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.