« : Haziran 23, 2006, 01:24:07 ÖS » |
rakyuz
|
Merhaba arkadaşlar İzmirde selendililer YEMEĞİ 28.haziran 2006 akşam saat 20,30 da verilen yemekle bir araya geliniyor.Yer : nevvar Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek lisesi İzmir /Alsancakta .
Ümit ediyoruz ki en kısa zamanda Manisa ve Uşaktada selendililer yemeği düzenlenir. manisa ve Uşaktaki selendililer lütfen birbirinizle temasa geçiniz ,İzmirdeki selendilileri kutluyor başarılar dileriz .
Her şey selendi için ...........
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2006, 01:38:56 ÖS Gönderen: rakyuz »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2006, 01:39:43 ÖS » |
turkuazcafe
|
bu birliktelikteliği sağlamakta emeği geçen arkadaşları kutluyorum.Bu çok güzel olmuş;devamlılığını temenni ederim
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Cyan"][COLOR="Cyan"][/COLOR] [FONT="Arial Black"]TURKUAZ CAFE SINIRSIZ İNTERNET&PLAYSTATİON2[/FONT][/B][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2006, 01:41:35 ÖS » |
|
gofur
|
Emeği geçen herkese teşekkür ederim....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2006, 01:42:07 ÖS » |
|
umutzi
|
Merhaba arkadaşlar İzmirde selendililer YEMEĞİ 28.haziran 2006 akşam saat 20,30 da verilen yemekle bir araya geliniyor.Yer : nevvar Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek lisesi İzmir /Alsancakta . Ümit ediyoruz ki en kısa zamanda Manisa ve Uşaktada selendililer yemeği düzenlenir. manisa ve Uşaktaki selendililer lütfen birbirinizle temasa geçiniz ,İzmirdeki selendilileri kutluyor başarılar dileriz . Her şey selendi için ........... Kiminle ve nasıl bağlantıya geçeceğiz.Bir isim ve telefon verirsen sevinirim kardeşim.Ben Antalyada olduğum için gidemem ama babam kesin gidecektir.Ona bilgi vermem lazım...
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2006, 01:49:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2006, 03:23:00 ÖS » |
|
since
|
Merhaba arkadaşlar İzmirde selendililer YEMEĞİ 28.haziran 2006 akşam saat 20,30 da verilen yemekle bir araya geliniyor.Yer : nevvar Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek lisesi İzmir /Alsancakta . Ümit ediyoruz ki en kısa zamanda Manisa ve Uşaktada selendililer yemeği düzenlenir. manisa ve Uşaktaki selendililer lütfen birbirinizle temasa geçiniz ,İzmirdeki selendilileri kutluyor başarılar dileriz . Her şey selendi için ........... organizasyonu düzenleyenlere ve emeği geçen bütün arkadaşlara tşk.ler... yemeğe katılan ve katılmayan bütün hemşehri ve dostlarımızıda aramızda görmek açısından bu yemeğin olumlu geçmesini temenni ederiz.. ayrıca yemekten ve bu güzel geceden resim ve haberleride bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2006, 03:25:09 ÖS » |
|
umutzi
|
Kiminle ve nasıl bağlantıya geçeceğiz.Bir isim ve telefon verirsen sevinirim kardeşim.Ben Antalyada olduğum için gidemem ama babam kesin gidecektir.Ona bilgi vermem lazım... Ya arkadaşlar kiminle bağlantıya geçilecek bi yardım lütfen ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 23, 2006, 08:11:59 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Şaşırdım valla.Hayırlısı olsun.Normal şartlarda 3 Selendili ıssız bir adada bile geçinemez.Hele birlik ve beraberliğe gelince hiç tarihte örneğini görmedim.İnşallah yüzümü kara çıkarırsınız.Bu işin gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutlamadanda geçemeyeceğim.çok zor bir işi başarmışlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 23, 2006, 10:50:23 ÖS » |
mehmet ali
|
irtibat adresi 0505-706-21-35 (Alaaddin KURT) İZMİR KONAK MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ mesai saatleri içinde 0232-445-97-29 dan ulaşabilirsiniz sayglarımla..... (ALAADDİN KURT)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2006, 11:09:39 ÖS » |
mehmet ali
|
ben M.ali KURT ALAADDİN KURT'un oğluyum Selendililer gecesinde her yaştan Selendili davetlidir. Gecede öncelikle tüm Selendilileri bir araya getirmek hedeflendi. Geceye Selendi Belediye Başkanı , Selendi Kaymakamı , Manisa Milletvekillerinin hepsi , geçmişte Selendiye hizmeti bulunan Milletvekili ve bakanlar.... En büyük süprizi ise halen aramızda bulunan eski belediye başkanlarımızın hepsi geceye bizzat ALAADDİN KURT tarafından davet edilmiştir.Dört eski belediye başkanımızla Selendiye katkılarından dolayı plaket verilecektir. Ayrıca Selendili THM - SANATÇISI FEVZİ ÖNDER yöresel türkilerimizi yorumlayacaktır. Gecemizede İzmir Halk Dansları topluluğuda gönüllü zeybek gösterisi yapacaktır. İLGİLİ OLANLARA DUYRULUR!!!! (M.Ali KURT)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 23, 2006, 11:57:24 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2006, 11:31:01 ÖÖ » |
çağatay (istanbul)
|
çok güzel bir etkinlik bu . inşallah diğer bölgelerdede aynı şekilde devam eder.
|
|
|
|
|
|
Müslümanız,Türküz,Türkçüyüz...
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2006, 04:22:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2006, 09:36:38 ÖS » |
tofur
|
ben M.ali KURT ALAADDİN KURT'un oğluyum Selendililer gecesinde her yaştan Selendili davetlidir. Gecede öncelikle tüm Selendilileri bir araya getirmek hedeflendi. Geceye Selendi Belediye Başkanı , Selendi Kaymakamı , Manisa Milletvekillerinin hepsi , geçmişte Selendiye hizmeti bulunan Milletvekili ve bakanlar.... En büyük süprizi ise halen aramızda bulunan eski belediye başkanlarımızın hepsi geceye bizzat ALAADDİN KURT tarafından davet edilmiştir.Dört eski belediye başkanımızla Selendiye katkılarından dolayı plaket verilecektir. Ayrıca Selendili THM - SANATÇISI FEVZİ ÖNDER yöresel türkilerimizi yorumlayacaktır. Gecemizede İzmir Halk Dansları topluluğuda gönüllü zeybek gösterisi yapacaktır. İLGİLİ OLANLARA DUYRULUR!!!! (M.Ali KURT) emeği geçenleri tebrik ediyorum.. resim ve haberleri merakla bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
BEN SADECE KADERİN PENÇESİNDE HAYALİM
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 27, 2006, 07:45:53 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Geceye gidecek arkadaşlardan çok önemli bir ricam olacak.Ditigal fotoğraf makinası olan bir arkadaşın bu yemeği masa masa görüntüleyip sitemizde paylaşmasını istiyorum.Bizler gidemiyoruz ama burada o havayı görmek isterim.Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2006, 09:00:24 ÖÖ » |
|
since
|
ben M.ali KURT ALAADDİN KURT'un oğluyum Selendililer gecesinde her yaştan Selendili davetlidir. Gecede öncelikle tüm Selendilileri bir araya getirmek hedeflendi. Geceye Selendi Belediye Başkanı , Selendi Kaymakamı , Manisa Milletvekillerinin hepsi , geçmişte Selendiye hizmeti bulunan Milletvekili ve bakanlar.... En büyük süprizi ise halen aramızda bulunan eski belediye başkanlarımızın hepsi geceye bizzat ALAADDİN KURT tarafından davet edilmiştir.Dört eski belediye başkanımızla Selendiye katkılarından dolayı plaket verilecektir. Ayrıca Selendili THM - SANATÇISI FEVZİ ÖNDER yöresel türkilerimizi yorumlayacaktır. Gecemizede İzmir Halk Dansları topluluğuda gönüllü zeybek gösterisi yapacaktır. İLGİLİ OLANLARA DUYRULUR!!!! (M.Ali KURT) helal olsun kardeş sizlere.. başarılı bir organizasyon olmasını diliyorum....
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 27, 2006, 09:02:03 ÖÖ » |
|
since
|
Geceye gidecek arkadaşlardan çok önemli bir ricam olacak.Ditigal fotoğraf makinası olan bir arkadaşın bu yemeği masa masa görüntüleyip sitemizde paylaşmasını istiyorum.Bizler gidemiyoruz ama burada o havayı görmek isterim.Şimdiden teşekkürler... evet resim ve haberleri merakla bekliyoruz.. ilgililere duyurulur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 27, 2006, 09:13:22 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2006, 08:59:54 ÖÖ » |
|
since
|
Merhaba arkadaşlar İzmirde selendililer YEMEĞİ 28.haziran 2006 akşam saat 20,30 da verilen yemekle bir araya geliniyor.Yer : nevvar Salih İşgören Turizm Otelcilik Meslek lisesi İzmir /Alsancakta . Ümit ediyoruz ki en kısa zamanda Manisa ve Uşaktada selendililer yemeği düzenlenir. manisa ve Uşaktaki selendililer lütfen birbirinizle temasa geçiniz ,İzmirdeki selendilileri kutluyor başarılar dileriz . Her şey selendi için ........... gecede ile ilgili bilgi sanırım bugün gelir.merakla bekliyoruz... bugün 29 haziran... haber ve resimleri de bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2006, 09:42:30 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2006, 09:51:21 ÖÖ » |
|
umutzi
|
EVET DÜN AKŞAM BELEDİYE BAŞKANIMIZ FİLAN GİTTİLER, GECEYE BİZLER MAHRUM KALDIK AMA OLSUN...İNŞALLAH ARAMIZDA BULUNAN ARKADAŞLARDAN GİDENLER VARDIR DA RESİM ÇEKMİŞLERDİR. MESELA DILİ nin GİTMİŞ OLMASI LAZIM.... kardeş fotoğraf çektiysen koy Evet DILİ ile geçen hafta bende görüştüm 1 otobüs gidecekti Selendiden.Ramazan resim varsa siteye ekle güzel kardeşim.Bu arada Dıli benim ilkokuldan sınıf arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2006, 10:12:59 ÖÖ » |
|
since
|
EVET DÜN AKŞAM BELEDİYE BAŞKANIMIZ FİLAN GİTTİLER, GECEYE BİZLER MAHRUM KALDIK AMA OLSUN...İNŞALLAH ARAMIZDA BULUNAN ARKADAŞLARDAN GİDENLER VARDIR DA RESİM ÇEKMİŞLERDİR. MESELA DILİ nin GİTMİŞ OLMASI LAZIM.... kardeş fotoğraf çektiysen koy iyi bir gece yaşanmıştır umarım... sitemizdende bahsedilmişse çok daha iyi olur.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2006, 01:23:51 ÖS » |
Arif AKGÜN
|
bu yemek geçti belki bundan sonrası ve her zaman için konak milli eğitim şube müdürü Aladdin KURT la temasa gecebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 29, 2006, 02:47:31 ÖS » |
|
since
|
bu yemek geçti belki bundan sonrası ve her zaman için konak milli eğitim şube müdürü Aladdin KURT la temasa gecebilirsiniz. inşallah yemekte SELENDİ.COM dan bahsedilmiştirde haberi olmayan arkadaşlarda aramıza katılırlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Haziran 29, 2006, 08:43:15 ÖS » |
|
reney45
|
Hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #25 : Haziran 30, 2006, 07:44:19 ÖÖ » |
|
since
|
yahu 20:30 da selendililer yemeği var tamam.pekiii saat 22:00da çıktık diyelim. ama kardeşim o saatte alsancakta o.ç.larından başka kimse bulunmazki.kapkaççı dolu.bence siz o derneği karşıyakaya kurun.alsancak iyi yer değil.bide alsancakta kar.ne var :)bilginize:):cik: o kısma biz karışamayız Hakan... istedikleri yerde ve mekanda yemek düzenlenebilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Temmuz 03, 2006, 01:45:53 ÖS » |
ersinyildiz1964
|
Daveti yeni okudum Tayinimin İzmir fen lisesine çıkması nedeniyle bu hafta izmire gelip göreve başlıyacağım. Önceden haberim olsayda proğramımı yapıp gecenize katılırdım Umarım bundan sonra beraber oluruz. ersin yıldız afyonkarahisar .S DEMİREL FEN LİSESİ KİMYA ÖĞRET 0544 33 99 352 536 583 97 24
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2006, 01:48:20 ÖS » |
ersinyildiz1964
|
Bu Hafta Alaaddin Beyle Tanişiriz Inşaallah Cep Telefonunu Bilenler Not Ederse Sevinirim Ersin Yildiz Izmir Fen Lisesi Kimya öğrt 544 33 99 352
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2006, 01:51:52 ÖS » |
|
umutzi