« : Şubat 12, 2007, 11:33:39 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"][COLOR="Red"] İsteseydin Severdin
Olurmuydu olanlar Birazcık sevseydin ''Sevmeye çalıştım'' deme sakın bana Hissetmiştim sevmiyeceğini Hemde en başından...
Oysa sana neler vermezdim Demiştim ya ''Bana bir damla ver sana akdenizi getireyim'' diye Benimde keşkelerim var elbet Seni düşünürken İçmeyi unutup Yarım bıraktığım çay gibi ''Seni seviyorum'' diyemedim Birde yüzüne...
Şimdilerde HATALARINA ağlıyorum Sonra HATALARIMA Bir kere gel desen Gelemezmiydim? Uğruna bu canı Veremezmiydim? Düşlerim yarım kaldı Ve hayallerim...
Pervasız bir şairin dilinde dolanık adın Sende hatırla Acaba de sonra Haksızlık mı etttim diye...
Sakın kendini kandırma kahve gözlüm Sende hata yaptın Mesela... Keşke sevdirmeseydin bu kadar kendini Neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum Herşeye rağmen Sanada kızmıyorum, kızamıyorum... Acım durulduğunda Bi şiir yazarım belki Belki o zaman anlarsın Bu hüzünün bana bu sonbaharda ne kadar yakıştığını...
Çılgınlıklarımıda unutmalısın Hepsinin içinde 9 yıllık bir dev uyuyor Ve çaresizliklerimizle Gözlerimizdeki nem...
Olurmuydu olanlar Birazcık sevseydin ''Sevmeye çalıştım'' deme sakın bana İsteysedin severdin... Şiirlerimi belki Belkide eline yaş dökemeyen Kahve gözlerimi...
Ben bu şiirimi Nasılsa bir bileğimi keserek Diğerinide kesmeye yeltenerek yazdım Yani ellerim tutmuyor Gözlerim kan çanağı Saat üç otuz Şimdi ne olur birtanem Şimdi ne olur çiğtanem Şimdi ne olur... Bakışı efsunlum Affet Ve sende sev Sende sev [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :8: :8:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2007, 03:00:35 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2007, 08:40:16 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2007, 05:27:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2007, 07:35:37 ÖS » |
|
cankurtaran
|
evet aslında bugün yaptığımız tüm herşeyin ilkini çocukluğumuzda öğrendik biz ilk kaybetmeyi,ilk kazanmayı,ilk sevinmeyi,ilk gözyaşını ama arada ki fark uyuyup uyandığımızda unuturduk..herşey çocukca kalsaydı büyümeseydik...ve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2007, 08:30:10 ÖÖ » |
|
since
|
evet aslında bugün yaptığımız tüm herşeyin ilkini çocukluğumuzda öğrendik biz ilk kaybetmeyi,ilk kazanmayı,ilk sevinmeyi,ilk gözyaşını ama arada ki fark uyuyup uyandığımızda unuturduk..herşey çocukca kalsaydı büyümeseydik...ve ne güzel bir dünyası var çocukların... tertemiz ve samimi duygular.... tşk.ler kardeş tşk.ler seyman...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2007, 09:30:00 ÖÖ » |
|
_KoSoVaLı_
|
Alışamadım
Sen geçtin yine ben sınıfta kaldım; Bir türlü yanına ulşamadım. Sevda sınavından teşekkür aldım; İhanet dersine çalışamadım...
Gözlerim kapansa uykusuzluktan, Korkarım hocama saygısızlıktan, Bir örnek istedi duygusuzluktan; Seni diyecektim konuşamadım...
Vefasız olmayı bilmedim diye, Adını kalbimden silmedim diye, Okuldan atıldım gülmedim diye; Tebessüm etmeye alışamadım...
|
|
|
|
|
|
BIR GUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI, BEKLEMEYI, UMIT ETMEYI. LANET EDERSIN YASADIGINA. MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK!
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2007, 09:39:39 ÖÖ » |
|
since
|
alışmak zor kardeş... tşk.ler...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2007, 04:29:08 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Alışamadım
Sen geçtin yine ben sınıfta kaldım; Bir türlü yanına ulşamadım. Sevda sınavından teşekkür aldım; İhanet dersine çalışamadım...
Gözlerim kapansa uykusuzluktan, Korkarım hocama saygısızlıktan, Bir örnek istedi duygusuzluktan; Seni diyecektim konuşamadım...
Vefasız olmayı bilmedim diye, Adını kalbimden silmedim diye, Okuldan atıldım gülmedim diye; Tebessüm etmeye alışamadım... çok mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|