« : Haziran 08, 2006, 02:26:32 ÖS » |
|
abdulheyy
|
[SIZE="3"]Zamane Gençleri [/SIZE]Ellerinde telefon konuşurlar tam bir ton Türkçeyi pek sevmezler dillerinde fan fin fon! *** Hep markalı giyerler diskolara giderler ayran, çay dururken koka kola içerler. *** Okumayı sevmezler gerçekleri görmezler içki ve sigarayla harcanır gençlikleri. *** Tost, sandviç besinleri dijital resimleri çılgınca dansetmektir bütün düşünceleri. *** Şu zamane gençleri bilinmez hiç işleri Bu yel böyle eserse tez söner ateşleri! *** *** Not: Böyle olmayan gençlere değil sözümüz.Gençliklerini har vurup harman savuran, bozuk para gibi harcayan zamane gençlerine... Bu konuda ki düşünceniz nedir arkadaşlar... bana göre çoğu doğru bunların belkide farkındayız ancak sorun nerde... 
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2006, 02:57:43 ÖS » |
|
since
|
gençliğimiz kendi kültürümüzün dışında hareket ediyor... gençlerin çoğu;çalışmadan kolay para, kısa yoldan zengin olayım fikrinde..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2006, 04:34:24 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2006, 04:36:42 ÖS » |
|
umutzi
|
Suçun çoğu bizde.Kendi yaşayaöadıklarımızı ve kendi zamanızda olmayan ve yapamadıklarımızı hemen onların önüne seriyoruz.Hiç bir zorluk yaşamalarına meydan vermiyoruz gibi geliyor.O yüzden böyleler.Tabi benim düşüncen;)
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2006, 05:55:56 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2006, 08:31:07 ÖS » |
|
abdulheyy
|
bunda birsürü faktör var sadece bir iki olaya bağlamak yanlış zaman değiştikçe herkes de değişiyor ama fazla ileriye giidildiğinde kötü bir sonuç ortaya çıkıyor kendi benliğimizi kaybetmemeliyiz ne olursak olalım....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2006, 08:11:26 ÖÖ » |
|
since
|
bu suç büyüklerde değilmi. 80 li yılların çocukları hayatları boyunca devleti sömüren,soyan,hortumlayan insanların haberleriyle, krizlerle büyüdü. kötü örnek olundu yani. tabiki dostum büyüklerde suçlu... dikkat ederseniz özellikle 80 li yıllardan sonra dolandırıcılık,hırsızlık,kapkaç,üçkağıtçılık,çeteler vs.vs.v.s.suçların birçoğu ortaya çıktı.. bence yasalarımızda kökten değişmeli?çünkü bazı suçlarda yetersiz kalıyor yasalarımız... hergün onlarca kişi ya maganda kurşunuyla yaşamını yitiriyor,yada kaza,hırsızlık,terör,kapkaç vb.olaylardan dolayı haklarımız gasp ediliyor... yasalarımız yetersiz kalıncada güvenlik zaafiyetleri ortaya çıkıyor bence...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2006, 08:21:34 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2006, 08:26:09 ÖÖ » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Ne demiş üstad.Ak sütün içindeki ak kılı görebilecek bir gençlik! kim var diye sorulduğunda, hiç sağına soluna bakmadan 'benim olmadığım bir yerde hiç kimse yoktur' diye atılan ve ben varım diyen bir gençlik. Allah o günleri gösterir inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2006, 12:57:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2006, 01:07:55 ÖÖ » |
|
gofur
|
Malesef ki ne malesef.... Artık çok daha zor zamane insanının mutlu olması,Buda en çok gençliği etkiliyo tabii. artık inşaat ta çalışan adam akşama evine iki helal ekmek götürürken mutlu değil.Daha fazlasını istiyor.Yanından geçen son model her arabanın emeksiz kazanıldığını düşünüp kendi içinden isyan ediyor. Yalan değil bunu örnek verdim bu pisikoloji çoğumuzda var... Yani kolay yoldan zengin olma hikayeleri,Televole kültürü,Banka soyguncuları öle işlemişki iliklerimize kadar bizden iyi olan herkesi kıskanıyor ve emeksiz kazanıldığını düşünüyoruz. Bunu düzeltmek için de her yolu mübah görüyor çoğumuz.Kazanırsan haklısın.En basiti spor medyamız bile böle değil mi.Vicdan hep arkalara atılıyor. Allah korkusu yok, ahlaki çöküntü, vs vs.. Yahu eskiden adam hırsızlıktan yakalandığında yüzünü kapardı.utanırdı şimdi gene yapacam deyip bağırabiliyor. Ve bu adam çıktığındada etrafında etrafında insanlar toplanabiliyor,alkışlayabiliyor. Ülkeleri kılıç feth eder ahlak zapteder. Ahlaksız toplumun da vay haline.. Şarz olduğu manevi değerlerden kendi fişini çekip karanlığa düşen insan gibi....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2006, 08:37:36 ÖÖ » |
|
since
|
Ne demiş üstad.Ak sütün içindeki ak kılı görebilecek bir gençlik! kim var diye sorulduğunda, hiç sağına soluna bakmadan 'benim olmadığım bir yerde hiç kimse yoktur' diye atılan ve ben varım diyen bir gençlik. Allah o günleri gösterir inşallah. inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|