Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 İsrail Komünist Partisi MK üyesi Auni Khahil

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: İsrail Komünist Partisi MK üyesi Auni Khahil  (Okunma Sayısı 361 defa) Seçenekler Arama
« : Ağustos 07, 2006, 05:08:22 ÖS »
devsel
Üye Bilgileri Selendili
*

röportajın ufak bir bölümü:

Türkiye-İsrail ilişkileri, İsrail halkı açısından ne anlama geliyor? Bu ilişkiler iç politikada kullanılıyor mu?

İsrail, Türkiye ve Mısır hükümetleriyle ve Ürdün krallığıyla ilişkilerini, İslam ülkelerinin ve Arap ülkelerinin kendilerini desteklediğinin kanıtı olarak sunuyor. Lübnan'da katliam yaparken, bu ilişkileri, Müslümanların İsrail'e karşı olmadığını savunmak için kullanıyorlar. Müslümanların bizi saldırgan olarak görmediklerini, topraklarımızı koruma hakkımızı koruduğumuzu düşündüklerini söylüyorlar. Türkiye'nin, Mısır'ın, Ürdün Krallığı'nın desteğini aldıklarını söylüyorlar. Bu da beni çok üzüyor. Gerçekleri bilen hiç kimse İsrail'in saldırganlığını destekleyemez. Türkiye'de Filistin halkının, Arap halkının çok sayıda dostunun bulunduğunu biliyorum. İsrail hükümetine baskı uygulamaları gerektiğini düşünüyorum. Bu satırları okumaları durumunda, İsrail'i durdurmak için bir şeyler yapmalarını istiyorum. Filistin ve Lübnan halklarının dayanacak gücü kalmadı. Her gün bombardıman altındalar. Lütfen onlara yardım edin.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: İsrail Komünist Partisi MK üyesi Auni Khahil
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 10:49:02 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2006, 05:50:24 ÖS »
unalan64
Üye Bilgileri Selendili

SelenDeliii

arkadaş bende diyorum selendi bu konulara yabancı kalmamalı ne olursa olsun elimizden geleni yapalım lütfen?yetkililere sesimizi duyuralım?onlarda insan onlarda ALLAH BİRDİR! diyor dinkardeşine yardım etmek lazım mesela ben uşaklıyım burda kızılay kan bağışı we kitap kırtasiye masrafları için para topluyor sizde yapsanız güzel olur

Selendi Offline Uşak Online
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2006, 08:20:50 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: unalan64
arkadaş bende diyorum selendi bu konulara yabancı kalmamalı ne olursa olsun elimizden geleni yapalım lütfen?yetkililere sesimizi duyuralım?onlarda insan onlarda ALLAH BİRDİR! diyor dinkardeşine yardım etmek lazım mesela ben uşaklıyım burda kızılay kan bağışı we kitap kırtasiye masrafları için para topluyor sizde yapsanız güzel olur
elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz kardeşim sağolasın...
deniz feneri derneği sitesinde bağış yapmak isteyenler için gerekli adresler var..isteyen arkadaşlar oradan katılabilirler..
bu yaraya en azından merhem olmak için elimizden geleni yapalım..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2006, 11:48:40 ÖS »
ront_83
Üye Bilgileri Selendili

röportajdan anlaşılan o ki:
lübnana,suriyeye,filistine yapacağımız destek diğer yandan kardeşliği savunan israillilerinde yolunu açacak...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv