Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Pratik ve İlginç Bilgiler
 Ilginç

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Ilginç  (Okunma Sayısı 522 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 27, 2006, 01:22:10 ÖS »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

Ilginç

Rahmetli Topçu Mehmet’in ayakkabıcılar arastasındaki çay ocağında içilen çayının tadının herkes tarafından beğenildiğini, ama onun herkese çay vermediğini, tiryakilerinin içtikleri en az 5 bardak çayın (aç karına bile olsa) midelerini rahatsız etmediğini.
Yine fanatik bir Galatasaray taraftarı olan rahmetlinin çay bardaklarına Galatasaray’ın oyuncularının isimleri verdiğini ve raftaki bardakları ikide bir müşterilerine isimleriyle takdim ettiğini.
Yine Topçu Mehmet’in çay ocağı işletmediği bir dönemde (top diktiği zamanda) çıktığı kahvede Arzuhalci Zeki ile bir dedektif gibi ocakçıyı takip ederek ocakçının çay yerine boya kullandığını ortaya çıkardıklarını bu nedenle merhumların bir süre o yıllarda TV de meşhur olan Hennbel Hers, Kid Köri lakapları ile anıldıklarını biliyor musunuz?

Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir...
:35: muhsin
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Ilginç
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 10:17:42 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Mart 27, 2006, 01:26:09 ÖS »
muhsin
OPTR.SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

Ilginç

Bir güzel
Şu anda şehrin kuzeydoğu ve kuzeybatısındaki yamaçlarda yaklaşık 18 yıl önce hiç ağaç bulunmadığını bu günkü ormanların o yıllarda orta okul ve lisede okuyan öğrenciler tarafından dikilen fidanlardan oluştuğunu.
Bir çirkin
Bir çok köyümüzün içinden kıvrılarak geçen Ulusu deresinin yaklaşık 10 yıl önce pırıl pırıl temiz olduğunu ve korkusuzca balık avlanıp yenilebildiğini biliyor musunuz?

Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir...
:35: muhsin
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv