alperen
|
İktidarın Destanı
Şimdi anlatacaklarım,iktidar destanıdır Elbette hepsi değil,sade birkaç yanıdır. Bu devir bize değil; zalimin devranıdır Muhalifken başkaydın.iktidarda başkasın...
Daha önce millîydin,hani öyle söylerdin Çıkardın gömleğini,papaz cübbesi giydin. Avrupa Birliğine 'haçlı ordusu'derdin Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Milletin inadına,dikine gidiyorsun Yahudi'den dost olmaz,pek âlâ biliyorsun Batının katiline, benim dostum diyorsun Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Erdemir vatan demek,hıyanet kahpeliktir Hak'ka karşı küfretmek,düşmana köpekliktir Dinler bahçesi demek,heybe dinli demektir Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Epeyice koz verdin,Annan denen nursuza Talat ile,verdin omuz omuza Kıbrıs'ın varlığını,teslim ettin domuza Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Senden fazla olmadı,Vatikan'ı hoş eden Yunan göbek atıyor,keyfinden ve neşveden İmralı'daki rezil, kıvırıyor neşe'den Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Bir kerecik de olsa,ben Türk'üm diyemedin Azınlık halkı gibi,Türkiyeliyim dedin. Egemenlik hakkımı,vardın batıya verdin Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Haçlının artıkları,çıkardığın yasayla; Türk'ün topraklarını alıyorlar parayla. Bütün millî serveti,satıyorsun sırayla Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Haksızlık,ahlâksızlık; çürütüyor toplumu İşsizlik,terör,açlık; sosyal adalet bu mu Zalime boyun eğmek; söyle çözüm yolu mu? Muhalifken başkaydın,iktidarda başkasın...
Tarihlere not düşün,bu bizim hikâyemiz Bütün bu yazdıklarım; inkâra reddiyemiz Söylenecek çok şey var,etmiyor terbiyemiz Muhalifekn başkaydın,iktidarda başkasın...
|