Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Hüseyin Tanrıverdi Selendi'de

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hüseyin Tanrıverdi Selendi'de  (Okunma Sayısı 227 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 13, 2009, 04:05:29 ÖS »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Hüseyin Tanrıverdi Selendi'de

8 Mar 2009

img131AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde en az yüzde 60`lık oyla yine Türkiye`nin partisi olacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Selendi’de düzenlenen programda halka hitap etti.

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Selendi’de partililerle buluştu. Hüseyin Tanrıverdi, Selendi girişinde İlçe Başkanı Şener Alakoyun ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mürsel Uçan, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve kalabalık partililer tarafından karşılandı.

AK Parti Selendi İlçe binasında gerçekleştirilen programa Tanrıverdi’nin yanı sıra AK Parti Manisa İl teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri, Selendi AK Parti ilçe teşkilatı Belediye Başkan adayı Mürsel Uçan, Selendi gençlik kolları ve Kadın kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Partili Selendi Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mürsel Uçan, Beş yılda yaptıklarımız ortada diyerek,’’Biz seçilmeden önce ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Vicdanımız rahat. Önümüzdeki 5 yılda da İlçemizi modern bir hale getirmek için büyük projelerimiz var. Bugüne kadar Ankara’dan ne istediysek aldık. Sayın Tanrıverdi ve bölge milletvekillerimiz desteklerini bizden esirgemediler. Bundan sonra da esirgemeyeceklerinden hiç şüphemiz yok. Kendilerine Selendi Halkı olarak teşekkür ediyorum.diye konuştu.

Düzenlenen Programda vatandaşlara seslenen AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 29 Mart 2009 seçimleri önemli bir seçim. Türkiye ve dünya dikkatli takip ediyor. Bu seçim için değil gelecek nesiller için hazırlık yaptık. Seçim için bir kaygımız yok. 2002, 2004 ve 2007 seçimlerinde Selendililer bize hiçbir zaman sırtını dönmedi. Selendi halkı çalışmalarımızı takdir etti. İnanıyorum ki yerel seçimlerde daha yüksek oranda takdir edecek. Yerel seçimlerde en az yüzde 60`lık oyla Manisa ve ilçe belediyelerini kazanacağız. Biz bugüne kadar ne söylediysek sizlere ne vaat ettiysek hepsini gerçekleştirdik. Çünkü Ankara ve Selendi el ele verdi. Burada AK Partili bir belediye Başkanı vardı ve AK Parti’nin Kulalı bir milletvekili vardı. Sizler de bu hizmetlerden faydalandınız. Faydalanmaya da devam edeceksiniz.

Yapılan hizmetleri kimin yaptığını Selendililer bilmektedir. Selendililer bu hizmetleri görmezden gelmeyecektir. 29 Mart 2009 yerel seçimleri var. Elbette vatandaşlar takdirlerini ifade edecekler. (Durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam) diyecekler.

Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan’ın verdiği sözler bizim sözümüzdür. Bizler Manisa Milletvekilleri olarak diğer iktidar dönemlerindeki gibi 5 yıldan 5 yıla oy istemek için gelmedik. Sürekli olarak Selendi’mizin sorunları ve önerilerine cevap vermeye çalıştık. Yaptıklarımız Selendi için yeterlimidir derseniz bunlar yeterli değil daha da hizmet getirilmesi lazım.29 Mart 20009 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar Mürsel Uçan’a görev verirseniz yarım kalan işleriniz hızlı bir şekilde devam edecektir. Dedi.

Vatandaşların Yüksek Okul isteklerine de cevap veren Hüseyin Tanrıverdi şöyle konuştu’’Manisa Celal Bayer Üniversitesinden bir bölüm sözü aldık. Bir de Uşak’tan alabilirmiyiz diye onun çalışmasını sürdürüyoruz. İnşallah Selendi’ye Yüksek okul kazandırmakta AK Parti hükümeti tarafında gerçekleşecek.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Hüseyin Tanrıverdi Selendi'de
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 09:45:21 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv