« : Ocak 10, 2007, 02:35:23 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
saat 16:45 -ben çıkıyorum izniniz olursa... -ne izni yaaa,laf yetiştirmeye çalışıyorum -kolay gelsin...iyi akşamlar... ve hayal kırıklığı.... ---bu nedir ki? bu nasıl bişeydir, ben nelerle uğraşıyorum, adamın umrunda değil, sormuyor bile!!! sormak zorunda mı? evet zorunda tabii ki ya, aşığım demişse ve hala henüz herşey bitmemişse, fiili ve sözlü olarak bitirilmemişse sormalı, merak etmeli!!! Bu sorumluluktur. Bu sorumluluğu hissetmiyorsa, endişelenmiyorsa bitirmelidir!!! sen aradığında burda bir spor kulübündeydim. Karşımda henüz birkaç saattir tanıdığım, bana yardım etmek istediğini söyleyen bir adam ve daha önce hiç gitmediğim bir yere ve hiç tanımadığım biriyle büyük konular, boyumu aşan konular konuşmak için gitmenin korkusuyla, olası olumsuzluklarda beni korusun diye yanıma aldığım iş arkadaşım var... Telefonun ucundaki "sen" e söyleyemediklerim : "aşşkıımmm, canımmm iyiki aradın, iyiki varsın..." "Arayacam ben seni gece" ise karşımda beni dinleyen iki çift kulağın önünde söyleyebildiklerim... Sonra duyduklarım... Adamın söylediklerine hayret, öfke, arkandan çevrilen işleri öğrenme huzuru arası karmaşık gözyaşlarıyla cvp verebildim sadece saatlerce... Ne kötü ve ne büyük bir acizlik... Saat 11:45 ti en son tlfna baktığım... Eve girdim, çantamı soldaki ayakkabılığın üstüne koydum, ayakkabılarımı çıkardım, sonra paltomu ve şalımı... Odaya girdim, sobayı değiştirmeye gücüm yok, beynim uyuşmuş, dişlerim bile uyuşmuş... uzanayım biraz, dinlenmem gerek, gözlerimi kapatmak istiyorum, kulaklarımı kopartmak istiyorum... artık duymak istemiyorum... kalkarım birazdan. titriyorum, çok üşümüşüm... Kafamı kaldırdım, offf ya, saat??? 03:40 yastığın yanına elimi attım, telefonlar yok, en son can çekişiyorlardı, ne kadar çok telefon görüşmesi yapmıştım akşam... Çantamı ayakkabılıktan aldım, telefonların tuş kilidini açmak istedim, açılmıyorlar, ikiside kapalı... Şarja taktım.... Ekranda 1 cvpsız arama : ............ Arayanıbil: 1- 0505.... 7 kere... (Annem kesin çatlamıştır) 2- 0505.... 3 kere...(eyvah annem babamı ayağa kaldırmış) 3- 0537.... 6 kere...(kardeşimde olaya müdahil) Arayanıbil: 1-0505..........42 kere... (Aha şimdi yandık, Ben tamamen unuttum, nasıl unutmayayım ki, kurtlar vadisindeydim, inanılmaz şeyler yaşıyordum. Her yarım saate bir hayret ve hayranlık içine düşüyordum, kendimi bile unutmuşum baksana, öylece üstümle, pijamalarımı bile giymeden, sobayı bile yakmadan, telefonlarımı bile unutarak uyumuşum. Kesin beni Aforoz edecek) saat : 04:10 "O" nu arasam mı? Kesin küfreder... En iyisi sabah kalkınca arayayım. Sobada bir önceki günün külleri duruyor, olsun bişey olmaz, saatte 4, 3 saat sonra işe gidecem, iyisimi bir kaç odun atıp, uyuyayım. Allahım ne akşamdı, Zaten, sabah kalkınca herşey normale dönecekti, günlük rutin işlerime devam edecektim, öyle demişti mehmet bey beni eve bırakırken. Düşünürken sızmışım tekrar. Sabah yine üşüyerek uyandım, hele ayaklarım buz tutmuştu... Bugün kaderim üşümekti herhalde. Telefonu elime aldım, ama... bu hattan arayamam ki artık onu, İnsanların, özel numaradan arayan kişilerin adını, yerini nokta atışıyla bulduklarına ve aldırttıklarına şahit olmuştum daha dün akşam... Şimdi nasıl ararım ben onu bu hattan? Ya dinleniyorsa telefonum? Evet bişey olmaz ama, deşifre olmasını da istemem... Kimsenin bilmediği bir hattım var şükürler olsun. Taktım onu, numarayı gizleyeyim mi? Yok, gerek yok, o bilsin, zaten bi de fatoşta var, ikisinde olsun, bişey olmaz. -Canımmmm Ne kadar çok şey anlatmak istiyordum aslında, tek kelimeye sığdırabilmek istiyordum herşeyi. Yaşananların hepsini silip, sadece onun yanında olmak istiyordum. -Telefonu kapadın. O ne hoyratlıktı öyle...? -Merak etmiş olsa "nerdesin sen" diye sorardı. Kızardı, kızması da gerekirdi, olması gereken, doğru olan buydu. Ben bu soruya hazırlamıştım kendimi, telefonu kapatmasına değil ki.... -Allahın cezası... -Ama hep yapmıyor muydu bunu? Niye hala alışamadım ki... Nasıl alışayım, bu normal bişey değil ki... -Hep kendi istediği zamanlarda arayan, -Beni işyerinde rahatsız etme diyerek, -Aramalarımın %80 ini yanıtsız bırakarak, -Evdeyken tlfna cvp vermeyerek, -Arkadaşlarının yanındayken tlfna cvp vermeyerek, -Nadiren açtığı telefonu da yüzüme kapatarak bana sünepe muamelesi yapan, "o" değil miydi? -kızdığında içine atan, -benimle öfkesini, kızgınlığını bile paylaşmayacak kadar beni boşveren, "o" değil miydi? -Bir zaman "sabah seni yanımda bulamadım", "kahvaltı hazırlamamışsın" diyen, ......yani benim hazırladığım kahvaltıyı isteyen, benden kendisine hizmet isteyen tembel adam, daha bir kaç gün önce hazırladığım kahvaltıya "ne gerek vardı" diyerek beni gereksiz gören adam oluvermemiş miydi? ......halbuki en çok o zaman gerek vardı. Sen ellerimden kayıp gidiyordun. Bense "sen" i o ilk günlerdeki adam olarak bulmaya çalışıyordum. Ve kimbilir belki de öyle biri hiç olmamıştı. [COLOR="RoyalBlue"]"Hiçbirşey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa..."[/COLOR] Şimdi sen bana "senin anlattığın kadar tanıyorum seni." diyorsun. [COLOR="royalblue"]"Yavaş konuşacak kadar yakın olsaydın bana, konuşacak çok şey vardı. Ben onları çok yakına sakladım, senin için sakladım"[/COLOR] ve yine şimdi sen bana "bazen bana çok değer verdiğini düşünüyorum bazen hiç sevmediğini..." Ben seni çok sevdim ...çok sevdim. Çok değer verdim. Ve ben seni hala çok seviyorum biliyor musun, çok değer veriyorum. ama senin gelgitlerin nedeniyledir ki, sana hangi mesafede durmam gerektiğini bir türlü anlayamadım ki ben:(
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2007, 03:51:40 ÖS Gönderen: r a p u n z e l »
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2007, 05:04:46 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2007, 05:17:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2007, 05:24:51 ÖS » |
|
gofur
|
Soğuk ve puslu bi taşra şehrinde;üşüyen, titreyen belkide korkan bi yüreğin sesi gibi sanki, Bi açıklaması vardır elbet bu geçmez zamanların... Kendini sahipsiz,kimliksiz ve pusulasız sanan süvari Anlamlı bi direniş sergiliyosun bozkırda..Ne diyo Küçük Emrah... Gün doğmadan neler doğar bilinmez hayata sevgiye hemen küsülmez. Nı nı nın nını nını .........:21: :21:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2007, 05:26:24 ÖS » |
|
gofur
|
Evet yazı baya uzun olmuş sonuna gelince başını unutuyom... Ne diyosan söle kardeşim yorma bizi... Bu kadar cıstak beni yorar... Kapasitem bu kadar napiim..:21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 10, 2007, 05:28:07 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Soğuk ve puslu bi taşra şehrinde;üşüyen, titreyen belkide korkan bi yüreğin sesi gibi sanki, Bi açıklaması vardır elbet bu geçmez zamanların... Kendini sahipsiz,kimliksiz ve pusulasız sanan süvari Anlamlı bi direniş sergiliyosun bozkırda..Ne diyo Küçük Emrah... Gün doğmadan neler doğar bilinmez hayata sevgiye hemen küsülmez. Nı nı nın nını nını .........:21: :21: [SIZE="4"][COLOR="DarkSlateGray"]Biliyorum anladığını... Ve bu şiirin alıntı olmayıp, hemen şimdi dilinden döküldüğünün de farkındayım, ve kime yazıldığınında...
ne diyebilirim ki.... söz bitti...[/COLOR][/SIZE]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2007, 05:31:49 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
henüz okumaya zamanım olmadı satece teşekkürü konuyla ilgilencem maksadıyla yazdım forum yönetiminin tepkisini anlıyorum ama sakin kafayla okumam gerektiğini düşünüyorum saygılar aman arkadaşım, kim sana ne tepki gösterdi, ben attım yaw o maili:21: tabi tabi, sen sakin kafayla oku, keyfine bak, bi de içki al kendine ordan :21: sağolasın arkadaşım ilgine yine de... maili ayrıca açıklayacam sana :75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 10, 2007, 06:33:21 ÖS » |
seyman
|
aman arkadaşım, kim sana ne tepki gösterdi, ben attım yaw o maili:21: tabi tabi, sen sakin kafayla oku, keyfine bak, bi de içki al kendine ordan :21: sağolasın arkadaşım ilgine yine de... maili ayrıca açıklayacam sana :75: ömrümde alkolü almadım amabi kahve alırım söz
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 10, 2007, 06:53:27 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2007, 08:22:28 ÖÖ » |
|
since
|
Hiçbirşey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa..."tşk.ler arkadaşım...bu söz yazdıklarını en iyi şekilde anlatabiliyor...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 11, 2007, 06:58:17 ÖS » |
naciye
BİTLİ NACİYEEE
|
saat 16:45 -Allahın cezası... -Ama hep yapmıyor muydu bunu? Niye hala alışamadım ki... Nasıl alışayım, bu normal bişey değil ki... -Hep kendi istediği zamanlarda arayan, -Beni işyerinde rahatsız etme diyerek, -Aramalarımın %80 ini yanıtsız bırakarak, -Evdeyken tlfna cvp vermeyerek, -Arkadaşlarının yanındayken tlfna cvp vermeyerek, -Nadiren açtığı telefonu da yüzüme kapatarak bana sünepe muamelesi yapan, "o" değil miydi? -kızdığında içine atan, -benimle öfkesini, kızgınlığını bile paylaşmayacak kadar beni boşveren, "o" değil miydi? -Bir zaman "sabah seni yanımda bulamadım", "kahvaltı hazırlamamışsın" diyen, Şimdi sen bana "senin anlattığın kadar tanıyorum seni." diyorsun. ( yazık sana:8: demekki hepsi aynı sözler.. aynı hareketler.. okadar bildik ve tanıdık ki.... erkek diilmi?? en iyisi çölde kalıp kutupayısıyla karsılassın insallah..  benim beyim hariç tabii:)9 iyiki beyim var ve iyiki o biliyoor:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 12, 2007, 08:30:17 ÖÖ » |
|
since
|
yazık sana:8: demekki hepsi aynı sözler.. aynı hareketler.. okadar bildik ve tanıdık ki.... erkek diilmi?? en iyisi çölde kalıp kutupayısıyla karsılassın insallah..  benim beyim hariç tabii:)9 iyiki beyim var ve iyiki o biliyoor:21: ooo naciye mrb... nerelerdesin sen yahu? gözükmüyorsun epeydir?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 12, 2007, 01:40:29 ÖS » |
dilenay
yaşadığın kadar insansın
|
sevipte karşılık görmemenin acısı çok derin olmalı bunu sadece yaşayanlar bilir yazın gerçekten çok güzel olmuş yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 12, 2007, 03:25:25 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
yazık sana:8: demekki hepsi aynı sözler.. aynı hareketler.. okadar bildik ve tanıdık ki.... erkek diilmi?? en iyisi çölde kalıp kutupayısıyla karsılassın insallah..  benim beyim hariç tabii:)9 iyiki beyim var ve iyiki o biliyoor:21: teşekkürler arkadaşım, evet onlar çölde kalsın ve kutupayısıyla karşılaşsın inşallah:21: tuttum bunu:45: :45: :45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 12, 2007, 03:53:43 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ocak 12, 2007, 08:08:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ocak 12, 2007, 10:03:31 ÖS » |
|
reney45
|
teşekkürler paylaşıma... emeğinize sağlık... Herşeyin herkesin beklediği gibi olmadığını belirten bir yazı ...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ocak 14, 2007, 04:53:15 ÖÖ » |
|
gofur
|
Arkadaşlar ..Bi önerim var.. Şu odaya birlikte dalsakta şu kediyi yakalasak artık.. O kadar üye miz var..Herhalde beni tırmalamaz... Ben kapıyı tutarım..Hadi kurtaralım Rapunzeli şu dertten.. Pis kedi!!!Gel buraya...:21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ocak 14, 2007, 05:29:11 ÖÖ » |
|
gofur
|
Adamım Rapunzel kızma ha.Seni üzgün görmek bizi üzer... Seni üzeni bizde üzeriz..Be relax...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ocak 14, 2007, 08:10:37 ÖS » |
seyman
|
Arkadaşlar ..Bi önerim var.. Şu odaya birlikte dalsakta şu kediyi yakalasak artık.. O kadar üye miz var..Herhalde beni tırmalamaz... Ben kapıyı tutarım..Hadi kurtaralım Rapunzeli şu dertten.. Pis kedi!!!Gel buraya...:21: :21: kedi gitmiş aramaya gerek yok :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2007, 01:06:56 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ocak 15, 2007, 08:42:33 ÖÖ » |
|
since
|
Arkadaşlar ..Bi önerim var.. Şu odaya birlikte dalsakta şu kediyi yakalasak artık.. O kadar üye miz var..Herhalde beni tırmalamaz... Ben kapıyı tutarım..Hadi kurtaralım Rapunzeli şu dertten.. Pis kedi!!!Gel buraya...:21: :21: dostum kediden kediye değişir bu iş o kadarda basit olmaz... bizi tırmalamasın sonra? :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2007, 09:48:45 ÖÖ » |
raşit_1977
|
dostum kediden kediye değişir bu iş o kadarda basit olmaz... bizi tırmalamasın sonra? :21: kedi de ne kediymiş yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2007, 12:00:48 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Arkadaşlar ..Bi önerim var.. Şu odaya birlikte dalsakta şu kediyi yakalasak artık.. O kadar üye miz var..Herhalde beni tırmalamaz... Ben kapıyı tutarım..Hadi kurtaralım Rapunzeli şu dertten.. Pis kedi!!!Gel buraya...:21: :21: seni kesinlikle tırmalamaz :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2007, 12:01:45 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Adamım Rapunzel kızma ha.Seni üzgün görmek bizi üzer... Seni üzeni bizde üzeriz..Be relax... canımsın, sağolasın...:35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ocak 15, 2007, 12:04:16 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
kedi de ne kediymiş yaa onu en iyi ben bilirim:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Ocak 15, 2007, 12:11:13 ÖS » |
raşit_1977
|
onu en iyi ben bilirim:21: ben bilmem arkadasım zaten... anlamadım ama.. kedinin kim oldugunu sanki herkes biliyor.. benide ilgilendirmez zaten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Ocak 15, 2007, 12:13:49 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
ben bilmem arkadasım zaten... anlamadım ama.. kedinin kim oldugunu sanki herkes biliyor.. benide ilgilendirmez zaten.. biliyormuymuş herkes? yok canııım... biliyonuz mu lan:21: :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Ocak 15, 2007, 12:48:40 ÖS » |
|
since
|
biliyormuymuş herkes? yok canııım... biliyonuz mu lan:21: :21: :21: :21: bilmiyoooooooooooz.. :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Ocak 15, 2007, 12:53:02 ÖS » |
raşit_1977
|
arkadasım.. kimse suraya yazın dogru dürüst.. yeni kayıt oldum ben.. ve bu konuyu hiç anlamadım.. ama insanlara ayıp oluor.. yada özelse özel bir yerlere tasıyın.. kişisel site gibi olmus burası.. bana tavsiye eden kişi böyle anlatmamıstı.. ilk mesajımda rahatsızlık belirtmeye calısmıstım kırıcı olmayan bi üslupla.. ama anlamadınız sanırım.. cünkü son mesajlardan sanki benimle dalga geciliyor gibi hissettim.^^ .biliyonuzmu lan^^ ^^bilmiyoz.....^^ neyse kolay gelsin topraklar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|