Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Herşey öğrencileri için

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Herşey öğrencileri için  (Okunma Sayısı 477 defa) Seçenekler Arama
« : Ağustos 15, 2008, 07:17:18 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Herşey öğrencileri için

14 Aug 2008

img38Selendi İlçesine 25 km uzaklıkta bulunan Rahmanlar Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenleri imkânların kısıtlı olmasına aldırış etmiyor.

Öğrencileri geleceğe hazırlayan Öğretmenler, görevli oldukları okullarını da yeni öğretim yılına hazırlıyorlar. Okulların yaz tatiline girmesini fırsat bilen, el ele vererek çok güzel çalışmalar yapan öğretmenler daha güzel bir okulda, daha güzel bir ortamda eğitim verebilmek için kendi imkânları çerçevesinde okul yenileme, boya, badana ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Yemeklerini kendileri yapıyor. Molalarda çaylarını kendileri demliyor.

1999 yılında Eğitim öğretime açılan Rahmanlar köyü İlköğretim Okulu Selendi’ye bağlı Rahmanlar ve Hacılar, Karakozan, Kabaklar ve çamköy olmak üzere çevre köylerden gelen öğrencilere hizmet veriyor.15 derslik 8 yıllık ilköğretim okulunun 15 öğretmeni ve 350 öğrencisi bulunuyor, okulun boya badana işlerini Okul Müdürü Kazım Tokkaş başta olmak üzere İngilizce Öğretmeni Sabri Tavaz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Veysel Aytin, Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin Evgin ve Matematik Öğretmeni Hasan Kavasoğlu yapıyor.

Rahmanlar ve çevre köylerin vatandaşları Uşak sanayisine vardiyalı olarak her gün 10 otobüsle çalışmaya gidiyorlar. Veliler son iki yıla gelinceye kadar çocuklarını lise öğrenimine göndermeyip fabrikalara işe gönderiyorlardı. Okulda iki yıldır idarecilik yapan aynı zamanda Okul Müdürü Kazım TOKKAŞ, son iki yıla gelene kadar lise öğrenimine devam eden öğrenci yoktu diyerek,

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Herşey öğrencileri için
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 05:16:25 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 10:35:54 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

Ynt: Herşey öğrencileri için

sayın kazım toktaş ve diğer öğretmen arkadaşların çabalarını çok takdir ettim hepsine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim sizin gibi öğretmenler olduğu sürece selendi yıkılmaz hep ayakta kalır sağolun varolun

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv