Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 her TÜRK evladının başına gelebilir

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: her TÜRK evladının başına gelebilir  (Okunma Sayısı 347 defa) Seçenekler Arama
« : Nisan 26, 2006, 12:31:13 ÖS »
delikurt_45
Üye Bilgileri Selendili
*

25.04.2006 yer izmir ankara yolu.hiç farkında olmadan STAR diyarbakır turizmin arabasına binmişim.bornovadan çıkışta jeton düştü ama çok geç tabi.neyse yola devam ettik.her otobüste olduğu gibi film koyarlar.onlarda koydular tabi farklı bir cd.ama diyarbakırı,surların tarihini anlatan bir cd.normalde çok güzel bişey ama cd nin sonunda başlayan video kliplere kadar.bu ara muavinin kürt milliyetçiliğini yaptığını ,bana farklı hemşerilerine farklı davrandığını söylemeden geçemiyorum.neyse konumuza dönelim.tanıtımdan sonra ahmet kayadan başlamazmı klipler.koyu bir milliyetçi olarak başımdan aşağı kaynar sular döküldü onunla kalsa iyi ardı arkası kesilmiyor bu olay egenin göbeğinde oluyor.zaten arabada herkes kürtçe konuşuyor.kendinizi sanki bi kürt ülkesi varda orda seyahat ediyormuş gibi hissediyorsunuz.vatana millete hayrı olmayan bu insanlarla yolculuk ettiğime utandım.sarılacak bayrakları bile yok.zaten türk bayrağının yakıldığı bir şehirde yaşayan insanlardan ne beklenirki.ne mal oldukları ortada...

"En iyi forum elemanı bildiğine öğretmen, bilmediğine öğrenci olandır"
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: her TÜRK evladının başına gelebilir
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 05:12:14 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2006, 03:44:13 ÖS »
aydınarıkan
Üye Bilgileri Selendili

arkadaşım ben de Türk milliyetçisiyim daha doğrusu olmaya çalışıyorum çünkü gereklerini tam anlamıyla yerine getirdiğimi söyleyemem. Ancak şu noktada senin söylemlerine katılmadığımı belirtmek istiyorum İnsanların Kürtçe konuşmaları seni bu kadar kötü yönde etkilememeli. Önemli olan bu işnsanların o dili kullanarak neler konuştukları. Bilmem anlatabildim mi!

İyi yaşamak özel bir ilgi ve birazcık dikkat ister. Bilgi, emek, sevgi ve şefkat ister. ''Kendi olmak'' ama ''aynı kalmamak'', ''çoğalmak''  ama ''kaybolmamak''  ister.
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2006, 03:46:52 ÖS »
aydınarıkan
Üye Bilgileri Selendili

Arkadaşım ben de Türk milliyetçisiyim; daha doğrusu olmaya çalışıyorum. Çünkü gereklerini tam anlamıyla yerine getirdiğimi söyleyemem. Ancak şu noktada senin söylemlerine katılmadığımı belirtmek istiyorum. İnsanların Kürtçe konuşmaları seni bu kadar kötü yönde etkilememeli. Önemli olan bu inasanların o dili kullanarak neler konuştukları. Bilmem anlatabildim mi! Benim birçok arkadaşım var Küğrt kökenli ama hiçbirisi bölücülük yapmıyor. Demekki bu insanları da genellememek lazım! Yanlış mı düşünüyorum bu noktada?

İyi yaşamak özel bir ilgi ve birazcık dikkat ister. Bilgi, emek, sevgi ve şefkat ister. ''Kendi olmak'' ama ''aynı kalmamak'', ''çoğalmak''  ama ''kaybolmamak''  ister.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv