Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Her şeyin içinde bir neden ve amaç var...

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Her şeyin içinde bir neden ve amaç var...  (Okunma Sayısı 331 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 08, 2006, 01:24:30 ÖS »
r a p u n z e l
uçan depik:)
Üye Bilgileri Selendili

Bazı insanlar başına ne gelirse gelsin, her şeyi kendi amaçları için kullanır. Aynı şekilde bütün başarılı insanlar; her olay ve durumda, neyin olanaklı olduğunu ve hangi yararlı sonuçların elde edilebileceğini inanılmaz bir şekilde anlama yeteneğine sahiptir. Çevreden ne kadar ters tepki alırlarsa alsınlar, hep iyimser düşünürler. Her şeyin bir amaç için var olduğuna ve kendilerine hizmet edeceğine inanırlar. Aynı zamanda bütün zorlukların fayda sağlayacağını düşünürler. Önemli sonuçlar elde eden kişilerin bu şekilde düşündüğünü göz ardı etmemek gerikir. Eski bir güzellik kraliçesi olan Marilyn Hamitten, şimdi başarılı bir iş kadını. 20’li yaşlarda tırmanma egzersizi sırasında kayalıktan düşerek, felç olduktan sonra bile, yapamayacaklarını değil, yapacaklarını düşündü. Yola, kullanılışlı bir tekerlikli sandalye dizaynı ile başlayarak, 1984 yılında  “Motion Design” şirketini kurdu. Şimdi 80 üretim ve 800’den fazla pazarlama elemanıyla “başarılılar” sınıfındaki yerini koruyor.  Sınırlı inançlar, sınırlı insanlar yaratır. Anahtar kelime ise, bu sınırlardan kurtulup değişik arayışlar içinde olabilmektedir.  Olasılıklara olan inancınız yüksekse, başarıya ulaşma yolunda olduğunuzu unutmayın.  :35:

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Her şeyin içinde bir neden ve amaç var...
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 05:11:50 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2006, 01:25:44 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Ne olursa olsun sorumluluğu üstlenin

Büyük liderlerin ve başarılı insanların hepsi, dünyayı kendilerinin yarattığına inanarak hareket ederler. Her zaman ve tekrar duyacağınız tek cümle “Ben sorumluyum ve gerekeni ben yapacağım”dır. Hayattaki tüm deneyimlerimizi gerek davranışlarımızla, gerekse düşüncelerimizle bizim yarattığımıza ve hepsinden ders alabileceğimizle inanıyorum.

Başarı ya da başarısızlıklarınızla dünyayı sizin yarattığınıza inanıyorsanız, kendinizi olayların akışına bırakmışsınız demektir. Böylece siz bir amaç değil, araç oluyorsunuz. Sorumluluk almak; insanın gücünün ve olgunluğunun bir ölçüsüdür. Başarısızlığa inanmadan, sonuçlara inanıyorsanız, sorumluluk  almakla kaybedecek hiçbir şeyimiz yoktur.

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2006, 01:27:32 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Sorumluluk alın ve başarı elde edin

Herhangi bir daldaki başarılı kişileri incelerseniz, onların en iyi, en zeki, en hızlı ya da  güçlü değil, çok sorumluluklar alan kişiler olduğunu görürsünüz. Sorumluluk her alanda başarının destekleyicisidir. Henri Ford’un dediği gibi, [SIZE="4"]“Hata  değil, çare bulun”. [/SIZE][/B]

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv