« : Aralık 27, 2006, 05:23:30 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2006, 05:47:43 ÖS » |
|
gofur
|
Büyüksün Atam ... Hemde çok büyük...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2006, 06:42:28 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2006, 08:32:04 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Bazı şeyler vardır.Şu an için çok zararlıymış gibi görülür ama yıllar sonra denilirki ne iyi etmişiz.Bazı şeylerde çok yaralı ve mutlaka yapılması gerekiyormuş gibi zannadilir.Oysa bir zaman gelir ve biz ne halt etmişiz denir.Adımlar atılırken herzaman inceden inceye tüm teferruatlarıyla değerlendirilip kar-zarar ilişiği gözönünde bulundurulmalıdır.Buda serhoş kafayla değil tam tersine dinç,pırıl pırıl beyinlerle olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2006, 12:11:48 ÖÖ » |
aydınarıkan
|
Bazı şeyler vardır.Şu an için çok zararlıymış gibi görülür ama yıllar sonra denilirki ne iyi etmişiz.Bazı şeylerde çok yaralı ve mutlaka yapılması gerekiyormuş gibi zannadilir.Oysa bir zaman gelir ve biz ne halt etmişiz denir.Adımlar atılırken herzaman inceden inceye tüm teferruatlarıyla değerlendirilip kar-zarar ilişiği gözönünde bulundurulmalıdır.Buda serhoş kafayla değil tam tersine dinç,pırıl pırıl beyinlerle olur. Ne demek istediğini biraz daha açık anlatır msın?
|
|
|
|
|
|
İyi yaşamak özel bir ilgi ve birazcık dikkat ister. Bilgi, emek, sevgi ve şefkat ister. ''Kendi olmak'' ama ''aynı kalmamak'', ''çoğalmak'' ama ''kaybolmamak'' ister.
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2006, 08:20:48 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2006, 08:23:35 ÖÖ » |
|
since
|
ecnebilerin tek amacı var oda başta istanbulumuzu bizden kopartmak.. Kurtuluş savaşında dünyanın birçok ülkesinin katılımıyla alamadıkları Türkiye devletini masabaşı oyunlarla parçalamak ve yok etmek... onlarda biliyor Türk ün gücünü ve hiçbirşekilde savaşla bu ülkeyi fethedemeyeceklerini?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2006, 09:38:52 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Bazı şeyler vardır.Şu an için çok zararlıymış gibi görülür ama yıllar sonra denilirki ne iyi etmişiz.Bazı şeylerde çok yaralı ve mutlaka yapılması gerekiyormuş gibi zannadilir.Oysa bir zaman gelir ve biz ne halt etmişiz denir.Adımlar atılırken herzaman inceden inceye tüm teferruatlarıyla değerlendirilip kar-zarar ilişiği gözönünde bulundurulmalıdır.Buda serhoş kafayla değil tam tersine dinç,pırıl pırıl beyinlerle olur. [COLOR="Red"] pardon???
sanırım bana cevap hakkı doğmuş burda.
sarhoş kafaya derken sanırım benim imzamı baz almışın konuya...
arkadaşım, bu konu benim imzamla bağdaştıralamayacak kadar ciddi bir konu, nasıl bağladın anlamadım ama, bence daha farklı bir perspektiften bakmaya çalışırsan anlaşabileceğiz seninle. Haaa anlaşmak istemeyebilirsin, ama lütfen memleket meselelerini bu kadar basite indirgeme!!!:9: [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2006, 10:42:05 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Yazdıklarım gayet açık.Hiçbir mecazi anlamda yok.Aynen yazıldığı gibi okunur, okunduğu gibide anlaşılır.Anlamasını bilene...(gormeyı bılenlere,vıtrıne degıl ıklımıme gelenlere... )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2006, 08:47:53 ÖÖ » |
|
since
|
Yazdıklarım gayet açık.Hiçbir mecazi anlamda yok.Aynen yazıldığı gibi okunur, okunduğu gibide anlaşılır.Anlamasını bilene...(gormeyı bılenlere,vıtrıne degıl ıklımıme gelenlere... ) bu sözler sana yakışmıyor Ünal?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2006, 08:52:17 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
bu sözler sana yakışmıyor Ünal? [COLOR="Blue"] yaw msn e kişisel ileti yazarım olay oyur, buraya imza yaparım olay olur...
Bende mi var acaba bi sorun:45: :45: :45:
ünal arkadaşım sen niye benim imzalarımla uğraşıyosun yaw?
arkadaşım kelimelere takılma be yaaa, kelimeler söylenir geçer, bi de şunu belirtmeden geçemeyecem, benim imzamdaki o sözler birer[/COLOR] [COLOR="Red"] alıntıdır....[/COLOR]:35: :35: :35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2006, 09:24:44 ÖÖ » |
|
since
|
yaw msn e kişisel ileti yazarım olay oyur, buraya imza yaparım olay olur... Bende mi var acaba bi sorun:45: :45: :45: ünal arkadaşım sen niye benim imzalarımla uğraşıyosun yaw? arkadaşım kelimelere takılma be yaaa, kelimeler söylenir geçer, bi de şunu belirtmeden geçemeyecem, benim imzamdaki o sözler birer alıntıdır....:35: :35: :35: sen takma kafana.. bazen bu tür tatsızlıklarla karşılaşabiliyoruz... sen imzan da avatarında ve açtığın konularda özgürsün.. seni takdir edenler olacağı gibi eleştirenlerde olabilir.. bu durum hepimizin sıklıkla karşılaştığı bir durum.. önemli olan buradaki güzel paylaşımlarımız,dostluğumuzdur... her zaman yanındayız...:35: :35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 29, 2006, 09:44:47 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bu vesile ile sitemizin değerli üyesi rapunzel'e imzasını yeniden gözden geçirmesini rica ediyorum, ben kaç gündür kendisiyle aynı konularda fikir paylaştım imzasına dikkat etmemiştim, tabi ki imza kişiyi bağlar ama imza cümleleri bana da bir hayli marjinal geldi...teşekkürler
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2006, 09:50:43 ÖÖ » |
|
umutzi
|
bu vesile ile sitemizin değerli üyesi rapunzel'e imzasını yeniden gözden geçirmesini rica ediyorum, ben kaç gündür kendisiyle aynı konularda fikir paylaştım imzasına dikkat etmemiştim, tabi ki imza kişiyi bağlar ama imza cümleleri bana da bir hayli marjinal geldi...teşekkürler Herkezin İmzası ve avartarı kendini bağlar.Kaldı ki yazılan yazıda herhangi bir art niyet veya marjinallık ben göremedim.Marjinallıkda kişiye göre değişgendir hocam.Kaldı ki foruma kırk yılın başı giren hiç bir emek vermeyen bir üyenin bence böyle bir yorum yapmaya hakkı yok.Küçük beyinli insanlar detaylarda takılır kalır.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 29, 2006, 10:00:21 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Herkezin İmzası ve avartarı kendini bağlar.Kaldı ki yazılan yazıda herhangi bir art niyet veya marjinallık ben göremedim.Marjinallıkda kişiye göre değişgendir hocam. art niyet olmadığından herkes emin, ama alıntı olan bu imza cümleleri genel orjine (vasata) çok uyumlu değil ve tasvip ettiğim cümleler de değil(bana göre ) sonuçta benim ki sadece dost sohbeti nevindendi rapunzel bilir tabi ki...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 29, 2006, 10:13:26 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
art niyet olmadığından herkes emin, ama alıntı olan bu imza cümleleri genel orjine (vasata) çok uyumlu değil ve tasvip ettiğim cümleler de değil(bana göre ) sonuçta benim ki sadece dost sohbeti nevindendi rapunzel bilir tabi ki... [COLOR="DarkOrchid"] [SIZE="3"]Hocam sağolasın, dikkate alıp değerlendireceğim... Ancak malumundur türkçe... doğrusun sünüyor biraz... ama insanlar arka bahçem şarkıları yaparken ben iklim demişim kii çok genel bir yaklaşımdır... ordaki iklimden kasıt yaşamımın, hayatımın ta kendisidir... :35: :35: :35: [/SIZE][/B][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 29, 2006, 10:31:21 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 29, 2006, 11:00:17 ÖÖ » |
|
since
|
Birincis bu konuyla (Yani bu belgeyle) ropunzelin imzası arasında bir bağlantı kuramadım. İkincisi rapunzelin imzasının neden sizi rahatsız ettiğinide anlayamadım. Üçüncüsü rapunzele haksızlık edildiğini düşünüyorum. İmzaya itirazı olan arkadaşlardan itirazlarının gerekçelerini açık bir şekilde ortaya koymalarını ve bizi ikna etmelerini istiyorum. Aksi takdirde kalemimiz herzaman mazlumun yanında olacaktır. Dördüncüsüde formun fetret devrinden önce namazla ilgili bir anket vardı ona bir yazı yazmıştım. Form fetret devrine girdi. Aynı şey olacak diye korkuyorum. Selamlar bencede imzalar kişilerin özel tercihidir.. isteyen istediği imzayı kullanabilir.(küfür ve hakaret hariç) hocam inşallah bir daha fetret devrine girmeyiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ocak 02, 2007, 11:37:03 ÖS » |
|
|
|
|