Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Şiir ve Edebiyat
 hayır görmez

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: hayır görmez  (Okunma Sayısı 3299 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 30, 2006, 09:35:00 ÖS »
çıkrıkçılı
artist ÇIKRIKÇILI
Üye Bilgileri Selendili
**

hayır görmez

tarlada ekinim var deme anbara ğirmeyince hayırlı evladım var deme el koynuna girmeyince                                                                                            sadık bir dostum var deme başına bir hal gelmeyince                                                                                                                                                                                                                       zengini fakir eden  hayırsız avrattır                                                                                                            memuru fakir eden süslü avrattır                                                                                                           fakiri fakir eden  kuru inattır cok acıyan acınacak hale düşer                                                                                                          ağustosta ekilen darıdan                                                                                                kocasından sonra kalkan karıdan    bal vermeyen arıdan haram kazanılan paradan       KİMSE HAYIR GÖRMEZ                                                                                               nurullah   çayır cool rolleyes rolleyes                                                                                                                                                                ata                                                                              sözü
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: hayır görmez
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:59:27 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2006, 09:36:03 ÖS »
çıkrıkçılı
artist ÇIKRIKÇILI
Üye Bilgileri Selendili
**

hayır görmez

Alıntı sahibi: çıkrıkçılı
tarlada ekinim var deme anbara ğirmeyince hayırlı evladım var deme el koynuna girmeyince                                                                                            sadık bir dostum var deme başına bir hal gelmeyince                                                                                                                                                                                                                       zengini fakir eden  hayırsız avrattır                                                                                                            memuru fakir eden süslü avrattır                                                                                                           fakiri fakir eden  kuru inattır cok acıyan acınacak hale düşer                                                                                                          ağustosta ekilen darıdan                                                                                                kocasından sonra kalkan karıdan    bal vermeyen arıdan haram kazanılan paradan       KİMSE HAYIR GÖRMEZ                                                                                               nurullah   çayır cool rolleyes rolleyes                                                                                                                                                                ata                                                                              sözü

balıkesir
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2006, 11:55:17 ÖÖ »
cankurtaran
kndini affetmyn
Üye Bilgileri Selendili

hayır görmez

Teşekkürler güzel bir yazı.

« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2006, 12:07:14 ÖS »
ÜNAL TÜZ
KINIKLI
Üye Bilgileri Selendili

hayır görmez

atalarımız herşeyin en güzelini söylemiş..
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2006, 12:13:53 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

hayır görmez

Alıntı sahibi: çıkrıkçılı
tarlada ekinim var deme anbara ğirmeyince hayırlı evladım var deme el koynuna girmeyince sadık bir dostum var deme başına bir hal gelmeyince zengini fakir eden hayırsız avrattır memuru fakir eden süslü avrattır fakiri fakir eden kuru inattır cok acıyan acınacak hale düşer ağustosta ekilen darıdan kocasından sonra kalkan karıdan bal vermeyen arıdan haram kazanılan paradan KİMSE HAYIR GÖRMEZ nurullah çayır cool rolleyes rolleyes ata sözü
ne güzel söylemiş atalarımız...
en güzelide haram paradan kimse hayır görmez.

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv