Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Şiir ve Edebiyat
 Hayat giden lere ağlamaya değermi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hayat giden lere ağlamaya değermi  (Okunma Sayısı 350 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 16, 2006, 11:05:53 ÖS »
Cadi_45
Üye Bilgileri Selendili
*

Hayat giden lere ağlamaya değermi

Yinemi Yikildik Yüregim Hiçbir yere sığamadık Tulacak dalımız kalmadı yüreğim Kimseye bu yarayı anlatamadık Söyl e yine mi yıkıldık yüreğim Kaç oldu bilmi yorum sayamadık Mutlu günümüz olmadı mutluluğa doyamadık Biliyorum bu yufkalığım ızla bir işe yaramadık Söyle yine mi yıkıldık yüreğim Hani bu sondu yalnız değildik Hani bir arkadaş edinmiştik Hani dürüstçe seviyelice sevmiş tik Söy le yine mi yıkıldık yüreğim Hala tanımadık insanların huyunu Düşünmedik ne ba şını nede sonunu Hiçe sayamadık bu güzel dostluğu Söyle yine mi yıkıldık yüreğim Suç nerde nasıl işlendi bilemedik Ona son bir söz diyemedik O gittide peş inden gidemedik Sö yle yine mi yıkıldık yüreğim Bir baltaya sap olmak istedik Hayat bizi yıktıda, biz ona k üsmedik Yinede yaşadık sürünsek te ümidi kesmedik Söyle yine mi yıkıldık yüreğim Gidenler gitsin boş verelim değil mi? Kim bilir belki birileride bizi sever mi? Hayat giden lere ağlamaya değermi Am a öyle yine mi yıkıldık yüreğim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Hayat giden lere ağlamaya değermi
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:48:53 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv