Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Halkeğitim Merkezi ekmek kapısı olmaya devam ediyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Halkeğitim Merkezi ekmek kapısı olmaya devam ediyor  (Okunma Sayısı 492 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 27, 2006, 06:17:15 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

13 Eylül 2006 tarihinde yapılacak olan KPSS sınavlarına katılacak olanları sınava hazırlayan Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ekmek kapısı olmaya devam ediyor. Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz, 2 dönem halinde açtıkları KPSS kurslarına ilginin büyük olduğunu belirterek,
 “Birinci dönem KPSS kurslarının ardından ikinci dönem kursları hemen başladı. 13 Eylül 2006 Tarihinde yapılacak olan KPSS sınavına katılacak olan 100 kişi merkezimizde kursa katılıyor. Türkçe, matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık ve genel kültür dallarında ders alan kursiyerlerimizi hafta bir kez deneme sınavına tabi tutuyoruz. Bu sayede hem kendilerini denemiş hem de sınav ortamına alışmış oluyorlar” dedi. 3 Temmuz 2006 tarihinde başlayan ikinci dönem KPSS Kurslarının 8 Eylül 2006 tarihinde son bulacağını dile getiren Semiz, “Kursiyerlerimiz günde 4 saat ders görüyorlar. Ayrıca deneme testlerini katılıyorlar. Birinci kursumuza 90 kişi katılmıştı. İkinci dönem kursumuza ise 100 kişi katıldı. Kurslarımız tepegöz ve projeksiyon eşliğinde bilgisayar destekli verilmektedir” dedi.
KPSS kurslarının yanı sıra diğer kursların da devam ettiğini dile getiren Semiz,  diğer kurslara da ilginin büyük olduğunu söyledi.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Halkeğitim Merkezi ekmek kapısı olmaya devam ediyor
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:35:33 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2006, 08:28:04 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

bu hizmetlerin devamını dileriz.

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2006, 03:37:24 ÖS »
slandoss
Üye Bilgileri Selendili

sınava hazırlananlara da başarılar dılıyoruz.

www.manisaliyiz.com

yeni forumumuza tüm manisalıları bekliyoruz.
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2006, 03:20:54 ÖS »
abdulheyy
kürkçülü...
Üye Bilgileri Selendili

ya benim canım vardı orda gören yok mu rica etsem diğer sınıflarıda çekebilir misin kardeş çok ii olcak bekliyorum diğer sınıfların fotoğraflarını özellikle son sınıf varmış orayı yakından çekk

[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2006, 03:21:49 ÖS »
abdulheyy
kürkçülü...
Üye Bilgileri Selendili

çekecen dimi kardeşş
walla çok dua aderim bak

[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
« Yanıtla #5 : Ağustos 11, 2006, 02:41:52 ÖS »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: turpcan
13 Eylül 2006 tarihinde yapılacak olan KPSS sınavlarına katılacak olanları sınava hazırlayan Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ekmek kapısı olmaya devam ediyor. Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz, 2 dönem halinde açtıkları KPSS kurslarına ilginin büyük olduğunu belirterek,
“Birinci dönem KPSS kurslarının ardından ikinci dönem kursları hemen başladı. 13 Eylül 2006 Tarihinde yapılacak olan KPSS sınavına katılacak olan 100 kişi merkezimizde kursa katılıyor. Türkçe, matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık ve genel kültür dallarında ders alan kursiyerlerimizi hafta bir kez deneme sınavına tabi tutuyoruz. Bu sayede hem kendilerini denemiş hem de sınav ortamına alışmış oluyorlar” dedi. 3 Temmuz 2006 tarihinde başlayan ikinci dönem KPSS Kurslarının 8 Eylül 2006 tarihinde son bulacağını dile getiren Semiz, “Kursiyerlerimiz günde 4 saat ders görüyorlar. Ayrıca deneme testlerini katılıyorlar. Birinci kursumuza 90 kişi katılmıştı. İkinci dönem kursumuza ise 100 kişi katıldı. Kurslarımız tepegöz ve projeksiyon eşliğinde bilgisayar destekli verilmektedir” dedi.
KPSS kurslarının yanı sıra diğer kursların da devam ettiğini dile getiren Semiz, diğer kurslara da ilginin büyük olduğunu söyledi.

inşallah bütün kardeşlerimiz başarılı olurlar....

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv