HALK EĞİTİMDEN MUHTEŞEM GECE
Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen 2004-2005 öğretim yılı yılsonu sergisi düzenlenen bir gece ile gerçekleştirildi
Büyük bir katılımın olduğu geceye; İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Yusuf Akçam, İl Genel Meclis Üyesi Ulvi Özer, çok sayıda davetli katıldı. Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden saz çalmasını
bilen kursiyerlerin saz eşliğinde söyledikleri türkülerle de renklendirilen gece de ayrıca şiirler okundu ve son olarak da Çamlıca İlköğretim Okulu Folklör Ekibince gösterilen halk oyunları izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Halk Eğitim Merkezi’nde bir eğitim öğretim yılında açılan kurslar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Semiz, “Bu yıl 23 kurs açtık, 412 kursiyer bu eğitimden yararlandı. Ayrıca 11 sosyal kültürel faaliyet gerçekleştirdik, 1919 kişi bu faaliyetlerimizden yararlandı. Ayrıca şu an ilçemizde İlaç Toplama Kampanyası başlatacağız. Bütün davetlileri bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.” Dedi.
Yılsonu sergisinin açılışını İlçe Kaymakamı Metin Maytalman ve Garnizon Komutanı Yusuf Akçam birlikte yaptılar. Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam ve beraberindekiler, kursiyerlerin elemeği göz nuru harcayarak meydana getirdikleri eserleri dikkatle incelediler.