Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 Hala ayrılmadık...

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hala ayrılmadık...  (Okunma Sayısı 1368 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 08, 2006, 10:27:09 ÖÖ »
r a p u n z e l
uçan depik:)
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

[COLOR="DimGray"][SIZE="3"]Şeytan kulağına kurşun, maşallah düzgün bir ilişkiniz var. Adam tatlı, sevecen, akıllı, esprili ya da size öyle geliyor, ama fark etmez ve birkaç ay daha hiç fark etmeyecek. Henüz ciddi bir kavgaya tutuşmamışsınız, çift kişilik kararlar almak henüz canınızı sıkmak bir yana, hoşunuza bile gidiyor. Bir ay sonrası için planlar yapıyorsunuz, ama sonrası Allah kerim. Yine de ilk randevunuzdan sonra Olympos’lu kahinlerin rüyalarınıza girip ilişkinin sonuna dair meşum kehanetlerde bulunmamış olmaları yüreğinize su serpiyor.

Lakin, eş dost, bütün arkadaşlar etrafınızda dört dönüyor... Kritik birkaç ay geçmiş, ilişki hala süt liman, ayyuka çıkmamış. Fiyasko ile sonuçlanan randevularınızı stand-up’a dönüştürmenize alışkın dostlarınız sessizliğiniz karşısında şaşkına düşmüş durumdalar. Köpekleri, pek sevgili “Kont” ya da “Kontes”i gezdirmek için sizi gecenin bir yarısı ansızın eve terk ediveren potansiyel sevgililere dair traji-komik hikayelerle rakı sofranızı donatmıyorsunuz artık. Dışarı tek bir laf sızmıyor, dostlar paylaşımların azaldığının farkında, gizliden gizliye içerleniyorlar. Sitemlerin eli kulağında, ama öte yandan da son bir umutla ağzınızdan laf kapma yarışındalar. Herkes bu fotoğrafa dahil olma peşinde!

Eski sevgilileriniz, ya da niyetlendiğiniz, ama birkaç randevudan sonra arkasını getiremediğiniz ilişkilerin “ürkek” ya da “pasif” adamları nedense bu yeni sevgilinin boy göstermesiyle ansızın kapınızı aşındırır, sizi merak edip sorar olmuşlar. “Seni çok özledim!” Allah allah? Sizi baştan ve yoldan çıkarmaya azmetmiş bu sevgililerle ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Oysa biliyorsunuz, bunlar büyük egoların küçük oyunları. “Yanlış zaman” diye kıvranmanızın hiçbir anlamı yok! Dilinizi tutmak istersiniz, ancak bu kadar sıkı tutmakla iyi etmezsiniz; zira gitgide gizemli bir hale dönüşen bu ilişki dikkatleri fazlasıyla cezbedecek, her şeyi eşeleyen “akbabalar” bitmek tükenmek bilmeyen sorular ve yorumlarla ilişkinin üzerinde dört dönmeye başlayacaklar. Bu ilişki nasıl bir ilişki? İlişkinin tasnifi için de tabii, çiftin beraber incelenmesi gerek! O yüzden de masumane “Ne zaman sevgilinle tanışacağız?” sorusu ile tahkikata başlanır. Hadi, beraber bir program yapalım da tanışalım. Hiç kimse umurunuzda değil, sadece yalnız bırakılmak istiyorsunuz. Nasıl anlatmalı? Ketum tavırlarınız belirginleştikçe, “Eğlen, ama fazla kaptırma kendini...” diye salık vermeye başlarlar. Eh, bu kadar ser verip sır vermezseniz olacağı budur. Herkes sessizliğiniz karşısında kendinizi kaptırdığınıza kanaat getirip telaşa kapılmıştır. Herkes kendi ilişkisiyle koşutluklar bulmak zorunda hisseder kendini: “Ben de...” diye başlayan o cümleler, “Sonunda ne hale geldiğimizi biliyorsun?” ile bitecek. Hani onları susturmak adına bir iki sorun uydursanız, kararsız kaldığınızı ima etseniz, bu sefer kadın ve erkeğin hiç bitmeyen savaşının söylemi girecek devreye: “Bu erkekler için hiç bir şey yapmaya değmez!” Aslında biliyorsunuz, altı ay sonra neler kopacağını, ama “bu film biraz uzun sürse keşke” geçiyor içinizden. Hani herkes biraz sussa da filmi sonuna kadar sonunu düşünmeden seyretseniz!

Zamanla kimin hangi safta yer aldığı belirginleşir. İflah olmaz septikler turlamaya başlar ilişkilerin tepesinde. Kazara ağzınızdan “Her şey çok güzel gidiyor” kaçacak olsa -ki insan bazen çenesini tutamaz- gözlerinde acıklı bir “sen öyle zannediyorsun tabii, bunlar cicim ayları” bakışı, dudaklarında müstehzi bir gülümseme, alaycı bir ses tonuyla, “Aaa, gerçekten mi?” diye soruverirler. Ne dersiniz? “Aşık mısın yoksa?” Tanrım, çok özel bunlar! Üstelik “yoksa” da ne demek? Duygular mahremse, o zaman cinsellik namahremdir. Bu yüzden “Yattınız mı?” sorusunu sormakta sakınca görmezler. Hani “yatmadık henüz” deseniz, “Neden?” sorusu, “yattık” deseniz arkasından “Nasıl?” sorusu gelecek. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali. Oysa yüzünüzde hala aptal gülücükler var ve bir süre daha aptallığınızı korumak istiyorsunuz.

Bir kadın bir erkek kendilerine iki kişilik bir evren yaratma maksadıyla bir ilişkiye girerler ve diğerlerini dışarıda bırakırlar. Oyunlar, yakıştırmalar, sözde atışmalar, beraber oluşturdukları alışkanlıklar ve söz dağarcığı ile bu küçük dünyayı beslerler. Kendi kendilerine evcilik oynarlar. Adı üstünde evcilik oyunudur bu, her iki taraf da bilir bunu. Ben “anne”, sen “baba”, işte çay takımlarımız, akşama misafirlerimiz var. Bir gün herkes oyuncaklarını toplayacak, boyunun erişemediği zile basmaya çalışıp eve girecektir. Evren kendi kendine genişler, zaman uzar gider. Bir raddeden sonra kadınla erkek için diğerlerinin oyuncaklarının, diğerlerinin zamanının bir önemi kalmaz. Evrende bir başlarına dolaşmak, sonunda da kendi kara deliklerinde varlıklarını sona erdirmek isterler.

Dışarıda kalan amma velakin evvelden içeride olanlar serzenişlere başlarlar: “Hayatını onun üzerine kurma!” aslında “Beni/bizi çok ihmal ediyorsun” demek istiyordur. Sağlıklı ilişkilerin reçeteleri verilir: “Bu kadar sık görüşmek iyi değildir, birbirinizi boğmayın!” Ama ilişki özünde parlamak, sonra da kara deliğinde patlamak ister. Kimilerinin de kendine yer açma yöntemi farklıdır; bulabildikleri tüm kirli çamaşırlarla sizi banyoya sokmaya kalkışırlar. “Bak, dikkat et, böyle şeyler duydum” ile içinize kurt düşürürler. Kim kurttur orası muallakta!

Aradan aylar, aylar geçmiştir, ses soluk kesilmiştir. Bıktılar zannedersiniz, oysa birden bire üzerinize düşen “Hala beraber misiniz?” sorusuyla kimsenin vazgeçmediğini, aslında süre giden karşılıklı sessizliklerin “bitmiş” intibasını uyandırdığını anlarsınız acıyla. “Evet, hala beraberiz!” Hala ayrılmadık!

Her ilişkinin şeytanın avukatlarına, mezar kazıcılara ihtiyacı vardır belki de, kim bilir? Evet, biz hala beraberiz, hala ayrılmadık![/SIZE]
[/COLOR]

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Hala ayrılmadık...
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:30:43 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2006, 10:39:25 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Sizce bir çok ilişki böyle mi devam ediyor?

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2006, 10:47:00 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Alıntı sahibi: deli dumrul
Sizce bir çok ilişki böyle mi devam ediyor?

Sizce?Huh?

[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım!
Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2006, 10:54:00 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Alıntı sahibi: r a p u n z e l
Sizce?Huh?

Soruya soruyla karşılık ha.İlk önce ben sordum ama Cheesy

« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2006, 10:55:12 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Soruya soruyla karşılık ha.İlk önce ben sordum ama Cheesy

sonuncu makbuldür ama Smiley

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2006, 10:58:32 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

sonuncu makbuldür ama Smiley

Evet ben çoğu ilişkinin en azından yarısından fazlasının böyle yaşadığını düşünüyom.Haklısınız.Ama bunda her iki taraftada pay aramak lazım bence...

« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2006, 03:06:45 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Evet ben çoğu ilişkinin en azından yarısından fazlasının böyle yaşadığını düşünüyom.Haklısınız.Ama bunda her iki taraftada pay aramak lazım bence...

Yani neymiiiiş???

Ortada bir hata varsa, etki tepki olayını da masaya yatırmak gerekirmiiiş :67:

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2006, 03:07:54 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Yani neymiiiiş???

Ortada bir hata varsa, etki tepki olayını da masaya yatırmak gerekirmiiiş :67:

Evet canımcım aynen öle Cheesy

« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 03:09:10 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Evet canımcım aynen öle Cheesy

pardon??? Canımcım?Huh?

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2006, 03:12:08 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

pardon??? Canımcım?Huh?

Bana vermiş olduğun my.net mail adresini unutma canımcım.Yazayım istersen buraya olurmu.Oyun oynamayı bırakalım artık ha:D:D:D

« Yanıtla #10 : Eylül 08, 2006, 03:16:17 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Bana vermiş olduğun my.net mail adresini unutma canımcım.Yazayım istersen buraya olurmu.Oyun oynamayı bırakalım artık ha:D:D:D

seni tanımıyorum umut bey... neyi ispat etmeye çalışıyorsun ki? zeki olduğunu mu???

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2006, 03:18:40 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

seni tanımıyorum umut bey... neyi ispat etmeye çalışıyorsun ki? zeki olduğunu mu???

Özlem hiç gerek yok canım bunlara.Niye eski nickle girip devam etmiyorsun foruma.Başka bir isimle girmekle neyi ispat edicen canım benim.

« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2006, 03:21:40 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Ha bu arada kendini ele vermeye devam ediyorsun canım.Adımın umut olduğunu nerden biliyorsun.Üyelik profilimde yazmıyor.Müneccim falanmısın sen canım.....

« Yanıtla #13 : Eylül 08, 2006, 03:23:36 ÖS »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Özlem hiç gerek yok canım bunlara.Niye eski nickle girip devam etmiyorsun foruma.Başka bir isimle girmekle neyi ispat edicen canım benim.

ben bu isimle devam etmek istiyorum

valla hiç bir zaman bişeyleri ispat çabasında olmadığımı da iyi bilirsin!!

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #14 : Eylül 08, 2006, 03:37:29 ÖS »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

ben bu isimle devam etmek istiyorum

valla hiç bir zaman bişeyleri ispat çabasında olmadığımı da iyi bilirsin!!

Niye kızıyon ki canımıncım.Hadi itiraf et ben Nupeldayım de ne olurrrr.:74: :74: :74:

« Yanıtla #15 : Eylül 08, 2006, 05:28:08 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

ha nupeeeldaaa ha rapunzeeeel:21:

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2006, 08:08:32 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Alıntı sahibi: gofur

bakma sen ona, krizdeydi cuma günü :21: :21: :21:

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2006, 09:03:48 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

hayat müşretek..
bazen iki tarafta hata yapabiliyor..
önemli olan hatayı yüzüne vurmak değil,bu hatayı tekrarlamamak için ne yapılması gerekiyorsa yapmak...

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2006, 09:05:16 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Alıntı sahibi: since
hayat müşretek..
bazen iki tarafta hata yapabiliyor..
önemli olan hatayı yüzüne vurmak değil,bu hatayı tekrarlamamak için ne yapılması gerekiyorsa yapmak...

ne hatası yaw, ben sadece nickimi değiştirdim serdar Smiley

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2006, 09:18:11 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Niye kızıyon ki canımıncım.Hadi itiraf et ben Nupeldayım de ne olurrrr.:74: :74: :74:
şşşşşşşt ne oluyor orda...
dostum bırakalım kim  hangi nick le ve isimle girmek istiyorsa girsin...
bu arada sizin muhabbet kavgaya doğru gidiyor....:75:

sizler birbirine karşı son derece nazik ve saygılı davranan kişilersiniz...
sizin gibi medeni insanlar bu şekilde birbirini kızdırmaz dimi...
şaka yapıyorsunuz dimi bizlere...:35:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #20 : Eylül 11, 2006, 09:19:34 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Evet dostum şaka biz.Dimi Rapunzel

« Yanıtla #21 : Eylül 11, 2006, 09:25:59 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

ne hatası yaw, ben sadece nickimi değiştirdim serdar Smiley
sen yanlış anladın beni?
ben hata derken; konuyla ilgili yani eşlerin birbirlerine karşı bazen hata yapabileceğini ve bu hataların düzeltilebileceğini belirtmek istedim.
yanlış anlama sakın....:8: :8: :8:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #22 : Eylül 11, 2006, 09:28:12 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Alıntı sahibi: gofur
dimi yani...
bizim için sorun yok...
özgür bir siteyiz....(site polisi nedesin len sen?)

:45: :45: :45:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #23 : Eylül 11, 2006, 09:29:06 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

bak buna sevindim....:49: :49: :49:

Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #24 : Eylül 11, 2006, 09:31:47 ÖÖ »
r a p u n z e l
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

tabi yaa, biz millet eğlensin diye yapıyoruz bunları :21:

Selametle!
[/FONT][/SIZE]
[/COLOR]
« Yanıtla #25 : Eylül 11, 2006, 09:34:24 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

Hala ayrılmadık...

Ne o öle baygın baygın dimi canım Cheesy

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: