Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » SELENDİ YAŞAM GAZETESİ » Selendi Yaşam Gazetesi
 HABER

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: HABER  (Okunma Sayısı 1015 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 08, 2007, 02:38:23 ÖS »
yılmaz
Üye Bilgileri Selendili
*

HABER

KANALİZASYON BORULARI KÖYLERE DAĞITILDI

İlçemize köylerinde kanalizasyonu olmayan köylere döşenmek üzere, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından satın alınan borular köy muhtarlarına dağıtıldı.

İstanbul'dan satın alınan boruların dağıtımı için 12 köy muhtarı ilçe Hükümet Konağı önünde toplandı. Burada, yapılan hizmetle ilgili bilgi veren Vali yardımcısı ve İlçe Kaymakam Vekili İsmail Kaya, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından finansmanı sağlanarak alınan borulara 62 bin 222 YTL harcandığını açıkladı. Kanalizasyonu olmayan bir tek köy kalmayıncaya kadar çalışmanın devam edeceğini ifade eden kaya, muhtarların da bu çalışmalara destek vererek bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi. İlk etapta 12 köye boru verildiğini, ihtiyaç duyulan diğer köylere de en kısa zamanda satın alınacak boruların dağıtılacağını kaydeden Kaya, bu çalışmalar yapıldıktan sonra köylerin sağlıklı, çağdaş, yaşanabilir bir hale geleceğini belirtti. Ayrıca çalışmada emeği geçen İl Genel Meclis Üyesi Ulvi Özer ve Birlik Encümen Üyesi Karaselendi Köyü Muhtarı Müsamettin Bayşeker'e teşekkür etti.

Boruları teslim alan 12 köy muhtarı Vali Yardımcı İsmail Kaya'ya teşekkür ettiler. Bu arada, dağıtılan boruların 7'şer metre uzunluğunda, esnek ve toprağa dayanıklı olduğu, boruların toplam uzunluğunun ise 14 bin 500 metre olduğu belirtildi.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: HABER
« Posted on: Mayıs 24, 2012, 04:17:17 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2007, 02:41:33 ÖS »
yılmaz
Üye Bilgileri Selendili
*

SELENDİ ÜLKÜ OCAĞINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Selendi de Ülkü Ocaklarının 1996 Yılında Açılmasından Bu Yana Ülkü Ocağının Her Safhasında Görev Yapan 7 Yıldır da Selendi Ülkü Ocakları dergisi temsilciliği görevini  Yürüten Yahya Yılmaz dün Yerini Üçeylül İlköğretim Okulunda Öğretmenlik Yapan Nuri Uslu Ya Bıraktı.

Görev değişikliğini Manisa Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Osman GÜLER ve İl Taşra Masası Başkanı Ali PEKYÖRÜK tarafından gerçekleştirilen törende Selendi Ülkü Ocakları Başkanı Yahya YILMAZ konuşmasında “ Kendimi bildim bileli Ülkü Ocakları teşkilatının içerisindeyim. Yıllarca bu teşkilata hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim. Görevde bulunduğum süre içerisinde Bu kutlu dava uğruna canlarını, kanlarını kara toprağa akıtan yiğit ülkücü ağabeylerimin, başkanlarımın yolunda hak hakikat ve hep doğruların yanında olmaya gayret gösterdim. Başta Ülkü Ocakları İl Başkanım Ali ÖZKAN, Çok değerli Ülkü Ocakları İl Yönetimine ve MHP Partisi Manisa İl Teşkilatına sonsuz saygı ve hürmetlerimi sunarım, Nuri Uslu ağabeyimiz de teşkilatımızca sevilen sayılan bir ağabeyimizdir. Kendisine görevimi teslim etmekten son derece memnunum, Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır sözüne binaen her zaman yanında olacağımın bilinmesini istiyor, kendisine başarılar diliyorum. Allah (c.c) utandırmasın” dedi.
   Devir teslim töreninin akabinde söz alan yeni başkan Nuri USLU “ Sevgili kardeşim Yahya başkan yıllarca Selendi Ülkü Ocaklarına hizmet etmiştir ve şüphesizki etmeye devam edecektir. Manisa’nın en eski Ülkü Ocakları Başkanlarından  olan Yahya YILMAZ dan bayrağı teslim almak benim için ayrı bir önem arz etmektedir. Kendisinin de beyan ettiği gibi ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Her zaman yan yanayız, kol kolayız sevdamızda yüreğimizde birdir. Hep birlikte Ülkücü Hareketi hak ettiği noktaya ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  İlçemize ve hareketimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Ayrıca Ülkü Ocaklı gençlerede konuşma yapan Yahya YILMAZ “Sevgili gençler Ocağa sadakat namus borcumuzdur, Makamlar ,mevkiler,kişiler  gelip geçicidir, baki olan teşkilattır. Teşkilatınıza sahip çıkınız. Hakkınızı helal ediniz diyerek “Ülkücü Hareket ve Selendi seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde Ocak binasından ayrıldı. Ayrılırken gençlerin ağlayıp kendisiyle fotoğraf çektirmek istemeleri  gözlerden kaçmadı.
Adem Çakır Selendi

« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2007, 01:33:51 ÖS »
avcım
yaren selendili
Üye Bilgileri Selendili

Ynt: HABER

nuri hocaya başarılar dilerim.Bu Kutsal dava her zaman yürekli insanlar istiyor Yahya Reisede teşekürler .....
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv