« : Haziran 28, 2006, 07:52:52 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2006, 08:15:54 ÖÖ Gönderen: r a p u n z e l »
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2006, 07:56:26 ÖÖ » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2006, 07:58:55 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
[COLOR="Purple"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]size bir yakınınıza sorma jokerinizi kullandıralım, mesela karınıza bi sorun isterseniz, bakalım ne diyecek  [/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2006, 08:12:10 ÖÖ » |
|
umutzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2006, 09:48:45 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2006, 10:03:46 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
bi de ben cevaplayım bakalım ne olacak? 1- evet daha uzun yaşadıklarını sanırlar, evli insanın 1 yılı ömründen 10 yıl alır çünkü  2-valla ben neyi yanlış yapıyosam, kesin onlarda onu yanlış yapıyo  3-bu mantıkla düşünürsek eğer, bebek yağını bir daha kullanmayacam, bunun yanında bebekleri koruma derneği bile açabilirim valla  4-evet since katılıyorum, uzaya çıkabilsek onları da yoklarız kesin... aslında 400 bilmem kaç yıldızada inanmıyoruz da, yoklama şansımız olmayınca sanki biraz inanmaya mecbur kalıyoruz  5- Kadınlar tuvalete neden yalnız gitmez, giderlerse egoları tatmin olmaz da ondan, illa yanımızda süründürecez ya adamları  "partnerim bana değer veriyo gördünüz mü" ayağına yatıyoz yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2006, 10:15:49 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2006, 12:38:16 ÖS » |
|
since
|
5- Kadınlar tuvalete neden yalnız gitmez, giderlerse egoları tatmin olmaz da ondan, illa yanımızda süründürecez ya adamları  "partnerim bana değer veriyo gördünüz mü" ayağına yatıyoz yani  sizi gidi sizi..... ayak yapıyonuz demek ha. 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2006, 01:03:08 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
sizi gidi sizi..... ayak yapıyonuz demek ha.  e ne yapalım gerçeğini kendimiz hissedemeyince, en azından başkaları öyle sansın diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2006, 02:00:31 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2006, 02:12:35 ÖS » |
|
umutzi
|
Hoşlarına gidiyor abicim sahiplenilme duygusu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2006, 02:22:34 ÖS » |
|
since
|
Hoşlarına gidiyor abicim sahiplenilme duygusu  o bir gerçek... ama sanırım biz erkeklerde sahiplenilmekten hoşlanıyoruz... 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2006, 02:23:36 ÖS » |
|
gofur
|
ya bu arada natta nedemek nupelda bende şimdi ampul varya ondan simdi anladım bak:)
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2006, 02:24:15 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
kabul ediyorsunuz yani?  siz hissettiremediğinizi kabul edin de, biz hissedemediğimizi, bu yüzden ayağa yattığımızı çoktan kabul ettik gitti, önemli olan siz hatanızın farkına varın, değilse biz durumu kurtarma çabasındayız kardeeeeşşşş;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2006, 02:25:11 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
ya bu arada natta nedemek nupelda bende şimdi ampul varya ondan simdi anladım bak:) orası hatta olacaktı, değiştirdim ben ama site kabul edip değiştirmiyo işte, kaldı öööle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 28, 2006, 02:27:27 ÖS » |
|
gofur
|
önce düzgün yaz be kardesim sabahtan beri kafamı yordum senin yüzünden:)   eee ceneyle olmuyo hersey:)
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 28, 2006, 02:30:40 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
önce düzgün yaz be kardesim sabahtan beri kafamı yordum senin yüzünden:)   eee ceneyle olmuyo hersey:) yazık sanaaa, bende diyom ki sabahtan beri bi sorun var gofur da... Bunu mu düşünüyodun sen, e kardeş, daha önce sorsaydın ya, bu kadar basit bişeyi niye sabahtan beri düşünüp zahmet ettin yaw:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 28, 2006, 02:32:30 ÖS » |
|
umutzi
|
yazık sanaaa, bende diyom ki sabahtan beri bi sorun var gofur da... Bunu mu düşünüyodun sen, e kardeş, daha önce sorsaydın ya, bu kadar basit bişeyi niye sabahtan beri düşünüp zahmet ettin yaw:D Düşünen adam heykeli ve azında ampul muahahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 28, 2006, 02:52:43 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 28, 2006, 03:40:05 ÖS » |
|
since
|
siz hissettiremediğinizi kabul edin de, biz hissedemediğimizi, bu yüzden ayağa yattığımızı çoktan kabul ettik gitti, önemli olan siz hatanızın farkına varın, değilse biz durumu kurtarma çabasındayız kardeeeeşşşş;) tamam tamam kabul ettik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|