« : Şubat 03, 2007, 12:22:25 ÖÖ » |
takipteyim
|
:21: sevgili selendililer! 2007 yılındayız ve hala selendinin köy görüntüsünden nasıl çıkarılacağını,her geçen gün artan göçün nasıl durdurulacağını bugüne kadar bu ilçeyi idare edenlerin nasıl başarılarında alkış tutuluyorsa başarısızlıklarında ise onları kınamıyoruz neden işte bunu anlamıyorum.Arkadaşlar gerçek selendililer bu kötü gidişlere dur demenin zamanı gelmedimi sorarım size,bu sitenin değerli yöneticileri gelin el birlik selendimizi konuşalım ve bu konuda bir başlık atalım artık ilçeyi yönetenleri selendi için bu siteden yönlendirelim adabını ve uslubunu bozmadan. :30: BÜTÜN DUYARLI ÜYELERİN DİKKATİNE :30:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2007, 12:25:56 ÖÖ Gönderen: takipteyim »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2007, 04:00:36 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
Daha öncede söyledim birlik olmak lazım, bütün siyasi çekişmeleri bir kenera bırakıp çok ortaklı bir şirket kurup yatırım yapmalı.
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2007, 04:45:12 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Daha öncede söyledim birlik olmak lazım, bütün siyasi çekişmeleri bir kenera bırakıp çok ortaklı bir şirket kurup yatırım yapmalı. inşallah 
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2007, 04:59:14 ÖS » |
|
gofur
|
İki gün önce Selendi'deydim.İnanır mısınız sıkıldım.Sokaklar bomboş yada bana öle geldi.Eskiden herşeyi bırakıp giderdim oraya.Malesef şimdi daha çok arkadaş var Manisa merkezde Selendili.Kankaların çoğu bu tarafta İzmir'de vs. Hiç gitmez bunlar buranın demirbaşı dediğimiz insanlar bile yok.Şaşırıp kaldım. Bimiyorum... Galiba yıllar önce ankara yolu 16 km dışardan geçerken çekilmiş ipimiz....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2007, 07:36:39 ÖS » |
seyman
|
Daha öncede söyledim birlik olmak lazım, bütün siyasi çekişmeleri bir kenera bırakıp çok ortaklı bir şirket kurup yatırım yapmalı. ortaklık selendide yürümüyor maalesef iyi fikir ama olmuyor
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2007, 12:34:06 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2007, 12:58:35 ÖÖ » |
|
kırmızıx1
|
Ben çok küçük yaşta Selendiden ayrıldım, sonra çok uzun süre gidemedim, tekrar gittiğimde sanki zaman Selendide hiç akmamıştı, hiç birşey değişmemişti ama öğrendiğim tek değişim benim çocukluğumda içki içenlerçok çok az iken şimdi meyhaneden geçilmez olmuş. Ufak hesapların yapıldığı yerlerde malesef gelişme çok zor.
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2007, 01:27:28 ÖÖ » |
takipteyim
|
bekleyin çok yakında selendiyi sarsacağım selendi üzerine kişisel menfaatler uğruna dönen siyasi dolapları sizlerle paylaşacağım siyasilerin kirli çarşaflarını tek tek dökeceğim.Bekleyin SELENDİLİLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2007, 12:15:19 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2007, 08:47:04 ÖÖ » |
|
since
|
:21: sevgili selendililer! 2007 yılındayız ve hala selendinin köy görüntüsünden nasıl çıkarılacağını,her geçen gün artan göçün nasıl durdurulacağını bugüne kadar bu ilçeyi idare edenlerin nasıl başarılarında alkış tutuluyorsa başarısızlıklarında ise onları kınamıyoruz neden işte bunu anlamıyorum.Arkadaşlar gerçek selendililer bu kötü gidişlere dur demenin zamanı gelmedimi sorarım size,bu sitenin değerli yöneticileri gelin el birlik selendimizi konuşalım ve bu konuda bir başlık atalım artık ilçeyi yönetenleri selendi için bu siteden yönlendirelim adabını ve uslubunu bozmadan. :30: BÜTÜN DUYARLI ÜYELERİN DİKKATİNE :30: öncelikle değerli hemşehrim aramıza hoş geldin diyorum... bu arada selendi bölümünde istediğin konuda ve istediğin şekilde başlık açıp ilçemizin geleceği için katkı sağlamanı her zaman destekleriz... site yönetimi olarak her konuda yardımcı olacağımızdan hiç şüphen olmasın.. zaten bu sitenin amaçlarından biriside hemşehrilerimizi bir araya getirerek ilçemizin geleceği hakkında elimizden ne geliyorsa yapabilmektir... çevre ilçelerimize bir bakın onlar hızla gelişip ilerlerken biz ise hızla azalıp gerilemekteyiz... şu günlerde ilçe ilçe köy köy nüfus sayımı yapılmakta ve korkarım ki ilçemizin nüfusu 6-7 binli rakamı bile zor bulacak.. bir ara cezaevi,mahkeme,hastahane ve bazı birkaç kurumumu kaybetmemiz söz konusuydu ve son anda engellendi.. ancak (yanlışım yada eksiğim varsa düzeltin)askerlik şubesi noter ve tapu müdürlüğünü kurumlarını kaybettik.. gidişat hiçde hoş değil... sonra noter i de tekrar geri kazandık ama gidişat kötü..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 05, 2007, 09:27:40 ÖÖ » |
|
since
|
İki gün önce Selendi'deydim.İnanır mısınız sıkıldım.Sokaklar bomboş yada bana öle geldi.Eskiden herşeyi bırakıp giderdim oraya.Malesef şimdi daha çok arkadaş var Manisa merkezde Selendili.Kankaların çoğu bu tarafta İzmir'de vs. Hiç gitmez bunlar buranın demirbaşı dediğimiz insanlar bile yok.Şaşırıp kaldım. Bimiyorum... Galiba yıllar önce ankara yolu 16 km dışardan geçerken çekilmiş ipimiz.... haklısın dostum...:21: yıllar önceki siyasi beceriksizliğin acısı yavaş yavaş çıkıyor hepimizden....:9:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2007, 09:32:43 ÖÖ » |
|
since
|
bekleyin çok yakında selendiyi sarsacağım selendi üzerine kişisel menfaatler uğruna dönen siyasi dolapları sizlerle paylaşacağım siyasilerin kirli çarşaflarını tek tek dökeceğim.Bekleyin SELENDİLİLER bekliyoruz..... en azından bizlerde bilelim kimin neyle uğraştığını... belki içimizde bu siyasiler tarafından kandırılan arkadaşlarımızda olabilir,onlarda bizlerle dertleşebilirler... vede o kişilerde belki aramıza katılırlar,onlarda kendilerine düşen savunma haklarını kullanırlar... ancak yinede kişilere hakaret etmeden nezaket sınırları içinde olayı ele alırsak sanırım daha duyarlı ve düzenli olduğumuzu gösterebiliriz...:35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2007, 01:35:37 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2007, 09:59:48 ÖÖ » |
ilker
ŞEF
|
Bu arkadaş herkimse kendisine şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca bu medeni cesareti gösterdiğinden dolayıda kutlarım.Ben bu konudaki görüşleri sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2007, 12:34:20 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Bu arkadaş herkimse kendisine şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca bu medeni cesareti gösterdiğinden dolayıda kutlarım.Ben bu konudaki görüşleri sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah lafta kalmaz, niye bekliyor ki ? onu merak ettim, bombayı patlatmak için seçtiği özel bir zaman mı var, yoksa araştırmalar neticeye ulaşmadı mı hala? ha bir de söylüyeyim: bu arkadaş söylüyeceklerini söyleyerek strateji hatası yapmış olmadı mı? Bu arada derin devlet ona da zarar vermesin...:8: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2007, 03:50:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2007, 12:35:05 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
daha bişey demedi adam ya....belki de geyik yapıyor biz de geyik yaptık zaten , sen sanıyor musun senin bilmediğin fakat bu a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|