« Yanıtla #270 : Nisan 10, 2006, 05:10:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #271 : Nisan 10, 2006, 06:08:38 ÖS » |
tuncay uslu
|
Selendi’de sabaha karşı saat:05,00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Karabeyoğlu Tekel Bayi soyuldu.. son günlerde ilçemizde,hırsızlık vakalarında artış var galiba*??:icon_cry: kımın bu dukkan karabey kım ben tanıyamadım ısmını ogrenebılırmıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #272 : Nisan 10, 2006, 10:47:40 ÖS » |
isabelle
|
selendi ile ilgili haberleri vermis oldugunuz icin cok tesekkurler,ama biz gurbetciler memleketimize karsi cok ozlem doluyuz,biraz daha foto olursa seviniriz,.tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #273 : Nisan 10, 2006, 10:50:20 ÖS » |
cemo543
|
Selendi’de sabaha karşı saat:05,00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Karabeyoğlu Tekel Bayi soyuldu.. son günlerde ilçemizde,hırsızlık vakalarında artış var galiba*??:icon_cry: nihatın dükkanı dimi o karabeyoğlu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #274 : Nisan 10, 2006, 11:50:41 ÖS » |
hakan
|
polisler sonuna kadar görevini yapıyor devlettin yasağı olmadıkça devlet rahat bıraksa suçlular azalır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #275 : Nisan 11, 2006, 07:15:32 ÖÖ » |
|
since
|
selendi ile ilgili haberleri vermis oldugunuz icin cok tesekkurler,ama biz gurbetciler memleketimize karsi cok ozlem doluyuz,biraz daha foto olursa seviniriz,.tesekkurler evet foto olayında eksik kalıyoruz.. yakın bir zamanda onuda çözeceğiz..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #276 : Nisan 11, 2006, 11:27:14 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #277 : Nisan 11, 2006, 11:33:50 ÖÖ » |
<ulas>
|
geçenki olay dediğin ne? polisler seyircimi? Sen nerdeydin? vatandaş olarak üzerine düşeni yaptınmı?  doğru söze ne hacet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #278 : Nisan 11, 2006, 04:51:34 ÖS » |
murat arslan
|
emniyet binası yenilensin tamam da ilçemizdeki polislere güvenmiyorum şahsen e polis olayı geç duyarsa geç gelir tabi. ama ben polis çocuğu olduğumdan bilirim eğer halka göz yumarsan iyisindir yummassan bütün sülaleni sayarlar sanki kuralları polisler koymuş gibi hele selendide bu kural kati geçerlidir hele birine ceza kes dünyanın en kötü insanısın
|
|
|
|
|
|
Yalnızca mutluluklar ve zevkler değil! Acılar büyüdükçe... Gelecek ve ikbal arayarak değil! geleceğini koyarak... Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil! ihaneti ve satılmışlığı da görerek... Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil! direndikçe büyürsün...
|
|
|
« Yanıtla #279 : Nisan 13, 2006, 09:15:13 ÖÖ » |
isabelle
|
tesekkurler since
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #280 : Nisan 13, 2006, 11:14:16 ÖÖ » |
|
since
|
tesekkurler since rica ederim kardeş... eksik yönlerimiz var,bunları en kısa sürede gidermeliyiz...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #281 : Nisan 13, 2006, 01:17:29 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
selendi ile ilgili haberleri vermis oldugunuz icin cok tesekkurler,ama biz gurbetciler memleketimize karsi cok ozlem doluyuz,biraz daha foto olursa seviniriz,.tesekkurler gurbetcilerimize selendide ne olup bittigini üçeylül gazetesinden öğrene bilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #282 : Nisan 15, 2006, 02:57:55 ÖS » |
selendili
|
kardeş teşekkürler iyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #283 : Nisan 15, 2006, 03:19:45 ÖS » |
|
since
|
kımın bu dukkan karabey kım ben tanıyamadım ısmını ogrenebılırmıyım Nihat Utangan’a ait,kardeş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #284 : Nisan 15, 2006, 03:20:19 ÖS » |
|
since
|
nihatın dükkanı dimi o karabeyoğlu? evet kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #285 : Nisan 16, 2006, 01:13:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #286 : Nisan 18, 2006, 08:46:29 ÖS » |
isabelle
|
her olay oldugunda polisin gec gelmesi sadece turkiye de degil ,bu genelde butun devletlerde boyle..hem surekli polislerimize yuklenmiyelim,sonucta onlarda bir insan,ne kadar ekmek parasi icinde olsa,onlarinda bir hayati var (kizkardesim burada polis) burada ne cektigini biz biliriz(tabiki bir yabanci olarak)..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #287 : Nisan 22, 2006, 01:53:10 ÖS » |
|
abdulheyy
|
[COLOR="Sienna"]ilçemiz adına güzel bir olay[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #288 : Nisan 23, 2006, 08:59:53 ÖS » |
|
abdulheyy
|
[COLOR="Sienna"]arkadaşlar ben genelde selendinin adını duymuyorum cirit denildiği zaman uşak ve erzurum diyorlar adımızı duyurmanın vakti gelmiş olmalı türkiye selendiyide tanısın artık bizimde birliğimiz olsun...[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #289 : Nisan 23, 2006, 09:00:59 ÖS » |
|
abdulheyy
|
[COLOR="Sienna"]fotoğraf içinde teşekkürler yakınlarımızı görmüş oldum [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #290 : Nisan 24, 2006, 08:12:23 ÖÖ » |
|
since
|
ilçemizi tanıtmanın en güzel; yolu cirit müsabakaları.. aslında 3 eylül ilçemizin kurtuluş müsabakalarına tv ve gazeteleri çağırıp adımızı duyurabiliriz? her gazetenin ve tv.kuruluşunun e-mail adresine mail atarak 3 eylül etkinlikleri ve cirit müsabakaları ile ilgili davet edelim ne dersiniz? ata sporumuz cirit herhalde dikkatlerini çekecektir.. sitemizden 100-150 kişi mail atsa ve belediyemizde resmi yollarla davet etse belki dikkatlerini çekebiliriz??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #291 : Nisan 24, 2006, 04:11:03 ÖS » |
|
balkan
|
haklısın since..
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #292 : Nisan 24, 2006, 04:13:48 ÖS » |
|
|
|
|